Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, dar din semnatura ta am dedus ca nu mai erau probleme cu lapticul...Imi pare rau; dar imi pare-egoist-si bine ca voi avea si eu in sfarsit cu cine sa ma sfatuiesc despre biberoane (ca e munca mult mai multa decat cu tzitzi). Bine ca a papat la biberon bebe Tudor, in fond asta conteaza cel mai mult, nu sa va chinuiti de pomana...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Naty semnatura era cand am venit acasa...intre timp nu a luat deloc in greutate, si nici eu nu am mai intrat sa va tin la curent...duminica la control doctora a zis ca era dezhidratat...dara abia aseara i-am dat cu biberonul...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe (in sfarsit) mancacios si sanatos!!! Tudor Stefan
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

mai cu seama daca e deshidratat ai grija sa respecti exact masura de lapte praf indicata pe cutie, nu mai mult. O sa ia acum SIGUR in greutate, o sa vezi, la laptele praf-in timp-pericolul e de supragreutate, nu invers
Ce formula folosesti? Diluezi cu apa plata sau apa de robinet fiarta si racita?
Te mai intreb eu...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multe luni Ianis!

HAI LUNY!!!

Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by ancian

sal! sunt Anca din Is as dori sa ma treceti in lista voastra.Sunt in 36 saptamani

onofrei a

Fetelooooorrr,

Iar ati lasat pe cineva pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

FELICITARI LYVY!!! BINE AI VENIT PE LUME IRIS MIRUNA!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

HAI LUNY!!! TINEM PUMNII!!!

Ariel, in primul rand iti multumesc pentru informatiile legate de "burta lasata" si eu cred ca nu are asa mare relevanta. In al doilea rand, vreau sa te asigur de sprijinul meu (moral, ca altfel n-am cum, nu am cunostinte medicale). Totul va fi bien si cu bebe si cu mama ta, doar sa ai incredere in Doamne-Doamne!

Mami, tinem pumnii Florinelului tau! Te superi daca-i trimit niste fete de-astea; hai ma, ca-s virtuale, si oricum doar pe tine te iubeste!

Naty, ne rugam in continuare pentru sanatatea Iuliei; foarte frumos ai aranjat tu pentru printesa ta.

Roxana, ma bucur ca baietii sunt mai bine si ce-a fost mai rau, a trecut. Saraca, cat ai patimit!

Simonette, SA VA TRAIASCA FLACAII, SI AZI, IN MOD SPECIAL, NE GANDIM LA IANNIS, CARE A FACUT O LUNA! SA FITI TOTI SANATOSI SI FERICITI! [sarbatoare] [sarbatoare][sarbatoare] Nu vrei sa anunti fetele de intelegerea noastra?! Sau dai inapoi?! Hai, ca dup-aia mi-e ca se baga alta randunica pe fir ...

Laly 38+ Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

clabucel, tocmai am vorbit cu florinel si inca mai asteapta rezltatul, dar asa cum postasem anterior , la sustinere a fost super bine...si cu majoretele alea, ce sa zic...nu ma supar ca vba aia, nu se pricep agitatele la facut fetitze frumoase si grasune ... deci, avantaj io! la paturica ai aflat ca dau de zor...dar tare lata am facut-o si acum pana termin un rand imi vne sa mor , nu alta!

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Bine ai venit Anca!

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nu am spus nimic pana acum caci am coniderat ca nu e cazul sa ma plang. Dupa ce am citit postarea Roxanei cred ca ar fi bine sa va avertizez ca prin oras misuna o viroza tare, tare pacatoasa. Am ramas la patania Roxanei cu soacra, dar ce sa zic: din pacate exista si persoane care nu se gandesc ca sunt contagioase si vin in contact cu un copil mic.

Eu am zis parca ca sunt racita. Ei bine raceala asta a avut o evolutie tare nasoala desi sunt tanara. Motivul pt care azi noapte eram pe forum ca nu puteam sa ma culc de rau ce tuseam si pt care azi sunt acasa nu la servici este acela ca raceala mea a devenit pneumonie bazala bilaterala si credeti-ma ca nu-i fun. Da deloc! Iau antibiotice in cantitati industriale si oral si inramuscular, am o lista de medicamente mai mult decat respectabila.
Ieri am fost la pneumolog si mi-a spus de viroza care bantuie, cat de nasoala e si ce complicatii a intalnit.

Roxana multa sanatate voua si puilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by gudinde

quote:
Originally posted by ancian

sal! sunt Anca din Is as dori sa ma treceti in lista voastra.Sunt in 36 saptamani

onofrei a

Fetelooooorrr,

Iar ati lasat pe cineva pe drum.

si cred ca am mai pierdut din vedere postul unei mamici de ianuarie-februarie, care ne predase stafeta si ne ura nasteri usoare si bebelusi sanatosi! eu atunci eram in perioada de maxima scufundare in butoi si nu am replicat nimic..dar sincer, m-a impresionat foarte mult...se simtea in tonul ei si nostalgie, si bucurie de mamica implinita si mai ales sinceritate in urarile facute!

Nu stiu cat s-a vorbit atunci despre asta, dar daca cumva vede postarea mea, ii multumesc cu intarziere!

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput