Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)
Raspunsuri - Pagina 11
varuna spune:
Hai ma Ursule, puteai sa ma minti...ma simteam si eu mai bine .
Naty si eu abia astept sa devin mamica de fetitza, ce mai conteaza, cu dulcegarii sau nu .
Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza
mami_papatot spune:
ai vazut mai natynicule unde ai ajuns tu? sa gatesti patutz si coltzisor de Iulia! e, acum sa te mai aud eu ca stai bosumflata! si-ti mai zic ceva, toate coltisoarele, camarutzele si lucrusoarele pregatite de noi toate sunt ara exceptie frumoase datorita unui lucru esential....sunt pregatite cu tot sufletul pentru copilasii nostri...si asta le face pe toate frumoasa, dulci si primitoare...crezi tu ca a fost vreo randunica , care sa pregateasca cuibusorul cu gandul la locul de munca, la taxa auto sau la impozitul pe profit? nu, toate ne-am gandit ca acolo va sta puiutzul nostru drag! ma rog, ce pot sa spun daca chiar vrei sa fiu carcotasa, este ca acum, patutzul Iuliei nu este la fel de frumos ca atunci cand se va popula! Pupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
varuna spune:
Fetelor ieri am fost la restaurant libanez...aoleo cat am bagat la salate...nu mi-am inchipuit ca totul e asa bun...
Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza
natynic spune:
Varuna, nu ma omori...ca-mi vine ACU sa ma duc la libanez si io trebuie sa ma duc la fata...
Mami, ca bine zici.... Dar Iulia va fi atat de mica in patul asta mare...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
simonette spune:
Salutare randunici!!!!
Felicitari mamicutzelor proaspete ptr puiutzii lor!!!! Sa creasca sanatosi si frumosi!!! Recuperare rapida mamicilor si muuuulti ani fericiti copilasilor!!!! Am citit din urma si am vazut poze frumoase de randunei super-dragalasi!!!!
Nastere usoara randunicilor care isi asteapta randul!!! Luny Sa ai parte de o nastere de vis!!!!!
Sa nu credeti ca v-am uitat, am fost un pic necajita cu Luca, fiindca a avut o tuse tare pacatoasa, si mi-a facut si febra vreo 2 zile. Apoi am fost eu bolnava vreo 2 nopti cu febra si frisoane! A fost obositor caci a trebuit sa-l feresc pe Iannis de o eventuala imbolnavire si vad ca mititelul e bine!
Noi azi facem o luna!!!Sunt baiat mare!!! Am luat un kilogram si 600 de grame si sunt tot cumintel!
Va pup pe toate!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
mami_papatot spune:
varuna, daca vrei sa te simti bine la capitolul asta, apeleaza la mine cu inceredere!I'm bad, I'm bad! si asa zici, ai papacit bunataciuni! eu bag niste rosioare (le-am nimerit f gustoase) ca tare mi-e pofta...
am bagat si un nospa ca ma cam inteapa ... si la cata mizerie e acum la mine in casa, ca altfel nu o pot numi, bebe trebuie sa-si cunoasca locul...adica in burtica!
m-a sunat si Florinel, se pare ca i-au prins bine incurajarile noastre...prezentarea a fost super ok, ramane sa-si afle nota, dar asta conteaza mult prea putin! Pupe mama de baiat, ca stiu ce greu i-a fost sa se apuce de masterul asta dupa ce s-a chinuit cu automatica...terminata la timp, fara ani pierduti, cu licenta luate...si mai ales, facuta pe placul "unora", nu dam nume!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
La multi ani (ma rog, la nivelul asta multe luni)bebe Ianis! Si pupici mamica bolnavioara si fratior tusitor!
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
varuna spune:
Treaba e ca nu imi aduc aminte cum se numeau...noroc ca sigur imi amintesc din ce erau salatele...
Mami_p pai la treaba pentru cina romantica...eu i-am zis randunoiului ca mai vede ceva aranjat cand o sa fie casa gata...ca nu da bine lavabilu' dintre dinti cu papica buna
Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza
ariel_7000 spune:
naty, tare dragutz coltisorul iuliei! am vazut si un sticker cu ariel pe acolo:)))
mamip, hai ca a trecut florinel hopul!!! bravo lui! cat despre nascare in lantz....NUUUUUUUU! in pantelimon nu are voie barza...acu' depinde pe unde vrea sa intre...daca pe la capat, pe la tine, iti las tie onoarea sa o vanezi, daca vine dinspre fundeni, pe la mine, o iau eu de pene:))
ursule, hai ma, ca m-am prins, ca e banc:)))
a fost si alex afara cu tata, s-au distrat tare bine, mai ales ca bunicul i-a luat si un ou kinder....acum sta si numara boabele de orez din farfurie, cica mananca ...dar nu ii dau eu cu lingura in gura nici sa ma pice cu ceara!
am vorbit cu mama la telefon, a zis ca au bagat-o pe insulina, azi face 4, maine 3....problema e ca s-a agitat asa de mult incat i-a crescut tensiunea la 20/10 , ufffff....iar glicemia azi era tot ridicata (375)....era demoralizata, dar i-am zis ca daca e cuminte, voi trece cu alex pe acolo diseara, mai ales ca ma simt bine azi....
cred ca ma bag in patutz sa imi fac somnul de frumusetze alaturi de printzesa mea ... dupa ce va termina de numarat boabele de orez:)))
alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
underqueen spune:
de ieri am trecut pe lapte formula, ca nu se mai putea...azi a venit si cantarul, acum sa vad daca incepe sa ia in greutate...daca ati fi vazut cum s-a repezit la biberon mititelul meu drag...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe (in sfarsit) mancacios si sanatos!!! Tudor Stefan
POZE