Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
ELENA eu am patito cu unghiera vai ca nici nu vreau sa mi amintesc ,ai grija ,pt mine e mai ok forfecutza cu varfuri rotunde
CO am iesit cam 20 de min la plimbarica ,tare as fii venit in parc dar sunt racita ,iar in parculetz sunt multi bebe asa ca astept pana mi trece
si zici ca i a placut mamarutzei cand i ai tuns bretonul ?![]()
GABI deci mergeti si voi ?super ,lasa ca poate la anu o sa vii cu noi
si bravo pt papacioasa
PUISOR cand merg cu Tiadris la Mall si chiar si la plimbare iau caruciorul si marsupiul ,cand nu mai vrea in carucior o pun in marsupiu si tare mult ii place la smecherila ![]()
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
LORE is in ceatza cum adica cereale fara lapte ?
ELENA si lui TIADRIS ii cade parul tare mult ,dar ii schimb zilnic scutecelul de la patutz (,chiar in zona capusorului ii pun scutec de finet )
ANCA venitzi si voi in ALBENA ?
ALEX29 spune:
OOOOOOO FETELOR sper ca observati ca sunt MEMBRU MATUR 
STII ce mai fac ELENA cand ii tai unghiutzele ?dau drumul la tv si o las sa se uite cateva min pana i le tai ....vezi poate functioneaza si la tine 
mami_alexia spune:
Alex, e vorba de cereale care se fac cu apa, nu cu lapte.
Lore, nu-i nici un bai ca i-ai dat pufuleti.Si Alexiei ii plac foarte mult!
Vai, fetelor, cand va aud cu cazutul parului...Alexiei nu i-a cazut nici un firicel, probabil pentru ca a avut putin par cand s-a nascut.
Meli, m-ai speriat...in sensul bun al cuvantului..doar doua mese de lapte/zi?!Interesant..e bine ca ii place mancarea solida!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Alex, felicitari pentru titulatura de membru matur!
Lore, felicitari pentru noul montaj!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
redai spune:
La sare ma refeream,Elena. Eu nu te-as sfatui sa ii tai cu unghiera.Si eu patit-o.L-am ciupit de degetel.
Apropo de forfecutza, am cautat-o prin toata casa si nu dau de ea.
Meli eu vad ca tu ii dai mai des de papa.Eu credeam ca se da la 4 ore.O sa ii dau mai des.
Acum a papat supitza de legume cu carne si piureul de legume.Si pufuleti.
Bravo membru nostru matur,Alex
Ramo voi cum sunteti cu diversificarea?
Alex sunt cereale care nu contin lapte.Nu stiu cum sunt facute, dar nu au.
Gabi ce peste ii dai si cum il faci?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Gabriela77 spune:
Felicitari, Alex pt "membru matur! . Uite aici imbatranim, cu forumul...hihihi...Da, din pacate, anul asta nu ne coincide perioada de concediu, dar am intels ca veti fi gasca serioasa! Lasa ca asa e cel mai misto!
Adriana, de ce te-ai speriat/mirat?La varsta Timeei, e firesc sa aiba 3 mese solide si 2 de lapte. Are chiar un meniu corect! Bravosssssssss!!!Ce face Alexia, ca nu ne-ai mai povestit de ea?
Meli, tu la ce varsta i-ai inlocuit lui piti masa de dupa-amiaza?
Elena, eu cu forfecuta ii tai Sarei unghiile. ca si Alex, folosesc metoda televizorului. MINIMAX.
LOre, salau a fost pestele, si i l-am facut la cuptor, in vas de iena, cu morcovel si putin ulei de masline, m-am gandit ca e cam gretos fiert. A fost foarte bun.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anamica spune:
Vai fetelor, ce domnisorici avem!!! Cu breton... adevarate dive in devenire!!!
Noi nu ne putem lauda la acest capitol pt ca Ana s-a nascut cu parutul micut si pana la 2 luni i-a cazut tot si acum incepe timid sa creasca...
pana pe la 2 anisori sa speram ca strangem de-un bretonel!
Elena eu i le tai cu forfecuta cu varfuri rotunjite (de la Nuk) dar numai in somn, treaza n-am nici o sansa atat se agita.
Alex felicitari pt up-gradare!
Diana si
Ana (13.09.2007)
OanaAlina spune:
Noi am fost la vaccin! Am plans! Dar a trecut! Am facut infarix-ul de 4 luni! Si dr a fost de acord ca am luat putin in greutate in ultimul timp! In concluzie la masa de la ora 10 vom papa si cate un pic de cereale... de care oare??? Mi-a zis mai multe tipuri!
LA MULTI ANI NATALIA!
LA MULTI ANI IOANA!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
Puisorul – mie mi-a zis dr sa ii dau cu plantagingival! Sa pun pe un betisor de ureche si asa sa procedea…
gabriela – felicitari pentru sara! E mare, ce mai!
Elena – si eu ii schimb scutecul de finet in fiecare zi pentru ca si noua ne cade mult parut! Si este ok!
Alex – felicitari pentru membru matur!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra