Gravidute si mamici de CLUJ- 64

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli m-ai intrebat cat sta in premergator Dav.Am uitat sa iti rasp.Sunt unele zile in care nu sta mai mult de 30 min, dar sunt zile cand sta si 2 ore si.Bineinteles ca nu o data.Adunate minutele de dimineatza pana seara.

Elena caciulitza in casa?Nu te supara, dar nu sunt decord.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

am descoperit ca putem sa ne impingem in picioruse.... atat de bine ne distram!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Velenamaria, nasa mea a tuns fetita pe la 5 luni din acelasi motiv. A tuns-o cu masina la zero dar sincer nu stiu cum a reusit.
Felicitari Alex si la mai mare.
Eu ii tai unghiile cu forfecuta cu varfurile rotunjite. Mi se pare cel mai sigur, dar depinde si cum te obisnuiesti.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nici eu nu sunt pro caciulite in casa. Nici dupa baie nu i-am dat, veci. Sar sta in body si panatalonasi. Atat! Si la noi e cald, dar nu exagerat.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

puisorul - m-ai socat! la 5 luni a stat sa o tunda cu masina?

Mergi la inceput

nici eu nu sunt pro caciulite in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Am fost la plimbare, dar ne-a prins ploaie:)sau ma rog aia cativa picuri;)

Eu ii tai unghiutele cam la 3 zile cu o forfecuta disney, cu varfuri f boante, dar taie excelent si apoi le pilesc cu o pila set cu forfecuta. Prima data i-am taiat unghiutele in spital cand avea o zi:) asa ca am avut vreme sa ma aobisnuiesc. sta si acum ca la manichiura.:)fara trucuri, doar ca ii povestesc una-alta;)

Si eu sunt contra caciulitei in casa, nu este deloc recomandata. Da o sensibilitate ulterioara la urechiuse. Cari oricum nu suporta caciulitele, e ultimul lucrtu poe care il imbrac inainte sa iesim din casa!! astept vara sa iesim cu parutul in vant si agrafele si bentite. E nu ii cade parul, ii creste, ca de aia i-am facut breeton

ALex, sa te faci bine! sa ne vedem in parc;)

Gabi, imi place menuil Sarei. Vreau si eu!!!!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

fetelor azi am fost taree harnica am facut de toate(in timp ce a dormit piciul)acum ne pregatim sa mergem afara la nisip,

am citit pe sarite.

eu nu-i-am dat deloc caciulita,in casa,afara cand ieseam si era frig ii dadeam,dar cand a inceput sa creasca nu-i mai statea nimic pe cap,si le lua jos numai cu gluga se impaca.

Eu l-am tuns pe ALVARO cu masina de tuns la 2 luni.

pufuleti ii dau de pe la 7-8 luni nu-mi adu aminte sunt aia GUSTO ii plac ffffff mult ,dar intodeauna dupa masa,Si aici ma duc la un magazin ROMANESC si ii cumpar baga cate o punga pe zi cand iidau(2-3 ori pe saptamna,)si eu manac cu el.SI CE BUNI IS.

ALEX -tot am vrut sa-ti laud culoarea de par e super si i-ti sta si bine i-ti scoate in evidenta ochii aia frumosi.
felicitari pentru promovare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

AAA era sa uit nu mai stiu scine a zis de cafea in timpul sarcinii,eu va dau exemplu meu,nu iseamna ca-i o regula dar eu nu am baut, cafea,coca-cola,ceai negru ,cacao,si nici nu am fumat,nu stiu daca au avut ceva efect dar mi-a iesit copilul, foarte dormilon.a dormit singur in camera lui,decand la-m adus din spital,si in patutul lui,acum el mai doarme de 2 ori pe zi cate 2 hore aproximativ.

VA PUP MA DUC LA PLIMBARICA,I-MI PARE RAU CA LA NOI E URAT dar au zis astea ca si aici se strica vremea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

mai fetelor..edi a purtat ff rar caciulita in casa...dar de cand am observat ca-i cade parul nu am avut ce face...mai ales ca-si pune manuta in cap si se trage de par....am observat o data cum s-a tras de par si apoi a bagat manuta in gura....nu exagerez dar avea mana plina de par.

REDAI- nu ma supar//dupa cum spuneam ..nici eu nu sunt de acord cu caciulita in casa...dar alta solutie nu am. si asa inghite la par de numa. si eu schimb zilnic materialul pe care sta cu caputul....da degeaba.

mai sa fie..nu stiu cum reusiti sa folositi forfecuta cu varfuri rotunjite,,eu nu pot. dar ma descurc ok cu unghiera . e mica..ptr bebe.
ALEX.la noi tv-ul nu functioneaza..dar il las sa-mi suga mana cu care eu ii tin de manuta ..nu stiu daca intelegi..il tin in brate in fundic cu spatele la mine....anyway..sta cumintel asa ca ne descurcam.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput