Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 5
redai spune:
Anamica din cate stiu eu termenul pentru trusou este de 6 luni.Eu nu am depus pentru de 2 mil.
Meli pe unde esti?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
anca.b spune:
Diana, dosarul pt trusou mi l-a depus Ovi. Prin urmare, decizia a venit pe numele lui si tot el va merge sa ridice banii.
Doar pt prima de nastere a avut nevoie de semnatura si de actele mele, ca doar eu il nascusem pe puiutz. Dupa bani a fost insa tot el, cu buletinul meu.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
Victo spune:
ancab..el e micut inca..eu zic ca dc suge, lasa/l la san..poate nu are asa forta si suge putin..iar dc sanii tai nu sunt super plini sa curga..e mai greu..dupa 3 luni incolo poti sa mai scurtezi statul la san
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
puisorul spune:
Mersi Lore 
Mie medicul de familie mi-a spus sa o curat in gurita cu un amestec de glicerina boraxata cu nistatin.
Cat te invidiez Geani. Daca ne-am muta in Spania ar fi numai pentru clima. Si mie si sotului meu ne place caldura si soarele
Cand mergeti in mall cum duceti bebeii? Adica cu caruciorul sau cu marsupiu? Ca noi inca nu am fost si vroiam sa stiu cum ii mai usor, mai ales daca sunt singura. Mie cu caruciorul mi se pare mai usor, dar nu stiu dca se poate intra cu el in magazine sau in Carrefour.
Ma duc sa incerc sa trag un pui de somnic cat doarme si Stefana.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
redai spune:
Puisorul eu merg intotdeauna cu caruciorul.Nu iti zice nimeni ca nu poti intra cu el.Mai ales daca Dav vrea sa doarma cat timp ne plimbam noi.El niciodata nu adoarme in brate.Si doarme numai pe o parte sau pe burta,foarte rar pe spate.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
velenamaria spune:
buna fetelor.....
am si eu o intrebare..in ce moment al zilei dati la bebe suculet?? (mar ..morcov etc)
edi papa cu mare placere sucul de morcovi si ma bucur tare mult.
PUISOR..ce cafea fara cofeina bei? stii ca oricum are un pic de cofeina?? eu am baut cateva saptamani si apoi cand am intrerupt am avut dureri mari de cap vreo 2 zile pana mi-am dezobisnuit organismul fara cofeina. nu stiu ce efect poate avea asupra copilului avand in vedere ca alaptez dar am decis sa nu mai beau nici un fel de cafea. si atat de mult imi place cafeaua de morrr de pofta. nu stiu daca are legatura cu firma producatoare de cafea..eu am luat elite..poate cafelele mai cu nume sunt chiar fara cofeina..nu stiu. poate ma lamureste cineva care mai stie cateceva despre cafea...
la multi ani sarbatoritelor....pupici.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
anca.b spune:
Victo, nu e asa micutz. Are 6 kg la doua luni (implinite azi). si niste muschi, frate, de nu-l pot schimba de scutec daca nu ma lasa el. e puternic, insa e destul de lenes. inca o luna ne mai descurcam noi asa, dupa care o sa-i reduc treptat timpul de stat la sin.
miine mergem la doctor, pt control. sint curioasa cit arata cintarul si metrul "oficiale". oricum de trei saptamini ii dau numai haine de 3 luni pe el, lunganul lu' mama!!!, deci are bine peste 60 cm
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
Elena suculetul se da intre 2 mese inainte de amiaza.
David
Intalnire 8 martie
anca.b spune:
Puisorul, eu il curat in guritza cu glicerina boraxata aproape in fiecare zi. pun o fasa sterila (din aceaa mica) pe un betisor de ureche si ii dau pe limbutza. la inceput isi facea greata, insa acum ii place, deschide guritza si scoate limbutza imediat.
la mall am mers pina cum numai cu landoul. il pun asa intr-un carucior pt marfa si gata. ne plimbam cu doua carucioare din alea pe la toate rafturile. bineinteles ca bebe doarme aproape tot timpul.
la carrefour sint carucioare speciale pt pus bebe. au o scoica atasata in partea de sus. iti trebuie numai o paturica sa ai la tine.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
ALEX29 spune:
LORE ce super ca mai vin si eu de abea astept
spanac cu banane ??/brrrrrrr ,dar bine ca i place
GABI pai ai fetitza mare ,ce mai ,bravo ei
voi nu mai veniti in Albena?
CO sa stii ca si eu m am gandit sa i tai bretonelu
tu cum ai facut ?
i l ai taiat cand dormea ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007