Gravidute si mamici de CLUJ- 64

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Andreea, pt trusou suna aici
Serviciului Stare Civila telefon 591.571.

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

puisorul..eu din cd in cd ii mai dau cu glicerina in gurita..dar ma spal pe sani inainte de fiec masa.

ohoho..stefanut al meu doar de vreo 2-3 sapt isi termina mesele in juma d eora..tot ora era si la noi..apoi 45 de minute..si uite asa..si asta pt ca tot cu completare am fost de la o luna..si dureaza.

ana mica..bafta multa!!!!!
plec afara mai citesc cd revin

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am sunat (acum) la primul nr de tel pt trusou la primul nr de tel si nu stiu sa raspunda.Incercati la urmatorul numar si acolo cereti pt trusou.
Eu trebuie sa merg pe 25 sau 26 luna asta.Pe strada aia de care zicea Alex.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lore, esti norocoasa...l-am pus si pe sotul sa sune, au zis ca o sa ne trimita o rectificare si o sa scoatem candva restanta...EEE, noi suntem de vina, am negligat problema!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-
haidetzi la plaja ca aici deja soarele asa arde,nici nu ma gandesc ce vara ne asteapta,da oricum luna iunie si iulie,la mare (avem o casa acolo)si august in RO.asa o sa scapam de caldura.

LORE-ai incercat sa-i dai mancarica solida?inainte de lapte.
Eu ii dau la ALVARO,-
-pireu de verdeturi cu un pic de carne ,dupa lapte cu cereale,sau gris calcic.
-Crema de peste,aici este la borcan,e foarte bun,(de baby herro)
-danonino,daca nu are probleme cu laptele de vaca.
-si multe altele dar el acum e mai mare si manaca de toate.

diana-multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

lore-superrrrrrrrrrr
astea le-am putut vedea yupiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Am papat suculet de morcovel si nu ne-a placut, uf... incercam si maine
Gabi bravo pt dragutza de Sara, tu mami, ea e fata mare si nu bea apa ca bebelusii!
Geany ce te invidiez pt soare si vreme buna!!! la vara o sa va rasfatati !
Lore zic inca o data, fff frumos montajul!

Tu fetelor eu nu mi-am depus actele pt trusou, oare in cat timp dupa ce nasti poti sa depui? Era ceva cerere care tb semnata de ambii soti, nu?

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Geany daca ii dau piure nu mai papa lapte deloc.
Si sa ii dau la fiecare masa papa?de dimineatza papa la 4 ore.Dar dupa amoaza tot programul si-l schimba.Oricat am incercat sa ii fac un program nu vrea, nu reusesc.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Anca (Soanso), i-am facut proba suptului. tocmai de asta ii dau completare, ca aveam lipsuri la gramaj, chiar daca sta mult la sin. Asa e si acum. cred ca, cu completarea pe care o primeste, i-ar fi suficient si daca l-as tine la sin mai putin, insa insist pt binele lui. chiar si citeva grame in plus de lapte de mama conteaza, chit trebuie sa munceasca pt asta si eu trebuie sa stau in fund cite o ora.
am hotarit ca ne mai chinuim asa pina face trei luni, dupa care mai vedem ce-o sa fie.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput