Gravidute si mamici de CLUJ- 64

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Geani, al meu bebe maninca cam 20 min la un sin, 20 la celalalt. cu pauze de rigiit la fiecare 10 minute. apoi mai papa si formula, inca 10 min, ca folosesc biberon cu o singura gaura, sa-l fac sa munceasca un pic si sa nu refuze sinul dupa. se aduna minutele si ajungem la o ora de stat la masa. acum incerc sa reduc la 15 minute la fiecare sin.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Multumesc pt urari. Implinesc o virsta rotunjoara azi. De obicei nu prea imi place de ziua mea, dar acum ca am bb parca e mai fainnnn

Multe lunisoare si LA Multi ani pentru Natalia, Ana, Stafan, CArina!!!

Anamica daca a fost pina acum mincacioasa, o sa fie si de acum Ana- frumoasa si cuminte, am constatat ca bbii mincaciosi sint si cuminti. Nu stiu daca mi-e confirmata parearea... dar cazurile cunoscute cam asa sint

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, pofta mare pentru Ana!!!
Sa fie mincaciosa ca mine, nu ca mami!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI IOANA SI NATALIA MULTA MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITZI

LA CAT MAI MULTE LUNISOARE PT BEBELASHI

Nici eu n am curatat o pe Tiadris cu nimic in guritza ,n a avut niciodata probleme

OF VREMEA asta sa speram ca vine odata soarele si nu mai pleaca de la noi never

LORE venim sigur in ALBENA ,numai daca Doamne feri se intampla ceva nu o sa mai putem veni

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

LA MULTI ANI IOANA SI NATALIA MULTA MULTA SANATATE

LA CAT MAI MULTE LUNISOARE PT PITICII DE AZI

Alex am vb aseara cu cumnatelul meu si e posibil sa vina si el cu copii.Are 2 gemeni care fac in iunie 2 ani.de obicei in concediu cu el merge si nasul meu care are un bebe care face in iunie 1 an.
deci.......o sa fim o gramada.
Abia astept

Alex iti dai seama ca fiecare dintre noi zicem asha.Platim ca sa mergem, dar Doamne fereste de ceva probleme.

Puiutul meu acum a papat spanacel facut cu banana.Asha mult i-a placut......

S-a trezit la 7 dimineatza.

Nu stiu ce are.Fetele care aveti bebe asha mai mari.Ce le dati seara sa pape?Eu am impresia ca nu se satura.El si peste zi,papa 180 ml de lapte si la 3 ore e rupt de foame.Urla.Am incercat sa ii dau mai mult de papa, dar nu vrea.ufffff
oare ce sa fac?
Ani in cursul zilei de azi, daca am timp, o sa te pun si pe tine acolo.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LA MULTI ANI NATALIA!
LA MULTI ANI IOANA!

LA MULTI ANI, ANA!

LA MULTI ANI, CARINA!

LA MULTI ANI, STEFAN!

Anamica, succes cu morcovelul, sa nu te desumfli daca nu e incantata de el, la inceput sunt foarte reticenti la gusturile noi!

Nici eu nu o curat in gurita, dar in curand ne vom spala pe dinti.

Eee, si acum noutatile, stiti ca va spuneam ca Sara nu vrea lichide? Ceai de nici o culoare, apa cateva lingurite doar dupa masa...am dezlegat misterul, incercat in fel si chip cu biberonul nici gand, cu canita cu cioc-ioc, fata insa vrea sa bea...ca oamenii mari. Fara cioc, fara biberon, fara lingurita, direct din pahar...asa ca, servim asa printesa, cu grija. E incantata! hihihi

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare...

La multi ani! pt sarbatoritele din gasca nostra ;IOANA ,NATALIA

sa fiti sanatoase,mereu cu zambetul pe buze,iubite,fericite ...

lore,nare nimik daca-s ultima ...
ancabpoate ar fi bine sa-ti faci o proba a suptului /24 ore sa vezi la fiecare masa cat suge si cat suge/total 24 ore.
daca nu ai suficient laptic atunci musai tb sa-i asiguri diferenta cu lapte praf.

pb cu cate minute la san e discutabila ...adica sunt copilasi care sug in 10 min si altii(mai lenesi) care sug in 30 min la un san aceasi cantitate.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata, fetelor!
LA MULTI ANI, SANATATE, BUCURII SI TOT CE VA DORITI, NATALIA SI IOANA! SA FITI FERICITE ALATURI DE INGERASII VOSTRI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Va rog sa-mi trimiteti si mie numarul de telefon de la primarie;unde pot suna pentru cei 150 lei.Eu nu am primit nici o decizie - sunt pentru trusou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multe lunisoare si lui Stefan!!!!

Sara mamii, fetita mare, ce mai!!! si pt mami constiincioasa

Andreea, nr unde am vb eu este pt indemnizatie, pt trusou nu stiu. noua ne-a venit pur si simplu acasa. am depus actele chiar a doau zi dupa ce am nascut.
nr este 599 249 sau 596030.

Ioana, ce ne face prtendentul?

Sa va zic ce am lucrat de dimineta..amtuns-o pe Cari, mai exact i-am taiat bretonel;) ca protul i-a taiat parut din bretonel si era inegal, asa ca am rezolvat eu;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput