Gravidute si mamici de CLUJ- 64

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

STITI vreun INSTALATOR ?
AM CEVA PROBLEME la rezervorul wc ului

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Vai tu fetelor.Asha batuta sunt in cap....tot vb de scaunul asta de masa si ziceati ca se regleaza in inaltime.Eu nu am reusit sa il reglez cand l-am luat si m-am gandit ca e alt model.M-am chinuit 2 luni,am stat in picioare, si ieri am reusit sa il da mai jos.Pai e boierie cul el.
Acum spuneti-mi si mie, se pate inchide du o singuta mana?Ca eu numa cu 2 pot.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-dar de ce crezi ca tu ai fost de vina cu alaptatul? si eu ziceam ca as fi putut sa ma sacrific mai mult poate...dar in momentul respectiv asa am simtit ca e bine.ata ete.a mea doarme seara de la 21.30 pana dimineata la 7.30, papa, doarme pana la 9.30, si mai are 3 reprize de cate o ora sau jumatate de ora pana seara. dar si asta depinde, este cand sare peste un somn, sau cand doarme legat 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor ..multumim de urari si zicem si noi La multi ani Ralucai pretena noastra de 6 ani de pe forum.chiar asa mergem la scoala...
In alta ordine de idei m-am uitata la Costel asta al nostru si la comentariile lui Iantu...asa ma distreaza omu asta ca asa i-as zice ca geaba o facut el scoala de muzica ca pt ca sa stea in spatele lui Banica sa cante in cor chiar nu-i trebuia.Asa m-a impresionat omul asta simplu...nu stiu de ce.Ce-ti Dumnezeu ,,,nu-ti dau studiile aia e clar..hai ca mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Sa va pove cum a fost la mine cu alptatul.

Am nascut,imediat am avut lapte, sau colostru de ala.Am nascut dimineatza la 8 si numai seara la 7 m-a dus in salon,nu erau locuri, atunci mi-a adus si puiutul.
Pe mine nu m-au taiat, nu au mai apucat,m-am rupt foarte tare.3 zile cat am stat in spital am plans icontinuu,de durere jos, de durere la sani (erau prea plini), de caldura infernala.Copilul a dirmit foarte putinIn 3 zile am dormit maxim 4 ore.Eram ca un zombi.
Dupa ce am ajuns acasa a inceput un asha zis calvar.Am facut furia laptelui.A cumparat sotul o pompa de la chico, manuala (2 mil),eram stresata cu sterilizatul.Am sterilizat pompa in totalitate si am totpit-o.In acest timp am facut ragate.Dav in spital a stat numai la san, desi laptele venea fara sa traga el manca cate 5 mil.Asha....am facut ragate.Am trecut la mameloanele false.Puiutul meu de la pre mult lapte se inneca foarte des.L-am trimis pe sot sa cumpere alta pompa.Era duminica. A luat tot una de la chicco , dar de aia cu furtunel,care nu era buna de nimik.peste toate astea am luat si o ciuperca din spital,stateam numai pe coate,in sezut 3 saptamani nu am putut.Fiind alergica am facut una din cele mai urate eruptii din viata mea.Am umblat pe la medici in acest timp,analize fara medicamente.Cand dormea copilul eu stateam sub dis cu apa rece.Numai asta ma facea sa ma simt mai bine.Asta se intampla si ziua si noaptea.Am mai luat 2 pompe "no name" una cu 1 mil 200 si una cu 500 mii.Nici una nu m-a ajutat.Noaptea cand il alaptam atipeam langa el, si de frica sa nu ma intorc peste el ma mulgeam seara sa am lapte peste noapte sa ii dau cu sticla.Tot asha pana nu am mai putut.Am mai cumparat o pompa de la avent cu 2 mil 600.De la oboseala,bubite,stres a inceput productia de lapte sa scada.# saptamani nu am reusit sa stau pe fund,mergend la doctori mai treceam si prin magazine,abia miscandu-ma,urma sa fiu nasa.Can a facut Dav o luna,plina de bubite si rupta de somn am fost nasa.Lapte tot mai putin pentru ca nu mai vroia sa suga deloc,nici cu mameloane.ma mulgeam de 2-3 ori pe zi si aveam pt 24 ore.Am ajuns in stadiul in care am zis nu mai pot,trec pe lapte praf.Am bagat 30 ml la 1 luna si 20 de zile (ale lui Dav) si in 2 min eram la spital, cu el urland,asistentele in jurul lui incercand sa ii prinda o vena.S-a umplut de bubite si s-a umflat.Simteam ca il pierd .dr nu m-a asigurat ca traieste.Din aceste cauze se poate muri usor,mai ales la varsta frageda care o avea.
Toate s-au adunat,sotul muncea deja,mama a stat 3 saptamani cu mine si soacra era plecata in concediu.Stiam ca e foarte important sa bea lapte de mama, dar ma mulgeam la 3-4 ore cate 30-60 ml.Asha am trecut pe laptele asta cu gust de iarba,urat mirositor.
Nu sunt o buna povestitoare,dar ruptura,neavand voie sa stau in sezut,furia laptelui,atatia bani pe pompe de san (stateam f prost cu banii, abia ne mutaseram in apart), bubele care mi-au nenorocit pielea,noptile nedormite...........toate astea ma fac sa ma gandesc sa nu mai fac inca un bebe.
Trebuia sa fac altfel,sa rabd ranile si sa il alaptez,cum am mai spus,aveam foarte mult lapte.O sa mi-o reprosez toata viata.De asta am inceput si diversificarea mai repede.Dupa o luna ce am iesit din spital Dav avea aceeasi greutate,voma taproape tot laptele,avea reflux gastric.Colicile nici nu le-am simtit pe langa celelalte "incercari"

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

M-au sunat cei de la curierat,vine cam intr-o ora!!!Iupiii!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-nu te mai invinovati,David creste,e sanatos,ai facut ce ai crezut ca e mai bine in ommentul respectiv.si eu am trecut prin cusatura,furia laptelui,depresia post-partum,nedormit,cu diferenta ca la mine cat dormea piti eram sub dus cu apa fierbinte sa-mi inmoi sanii,ca erau deja impietriti.si noaptea cand picam deja,m-am trezit cu frisoane,cu sanii cat doi bolovani si am fugit la moasa la gine 1, i-am dat bani numai sa ma mulga,si simteam ca lesin de durere cat timp lucra.si tot nu a reusit,mi-a spus sa ma duc ca scoate piti.nu intelegea ca piti era nervoasa ca degeaba sugea,nu-i venea nimic,aveam canalele infundate de la mastita pe care o aveam.in fine,colac peste pupaza a aparut si spitalizarea,deci...ata ete,am pierdut lapticul.nu-ti face griji,asa a fost sa fie,e sanatos,vine vara,papa multe legume si fructe, vitamine,si isi face propria imunitate.sincer si noi am hotarat ca ajunge un bebe.si din cauza problemelor la mine,dar si ca e greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna fetelor......nici sara nu poarta caciulite prin casa,eventula numai dupa baita cate-o esarfa,dar si aia o tine f putin in cap,numai vrea nimica pe cap..si cand ma gandesc la vara,asteptam vara sa o vad cu bentite si fluturasi.dar ma gandesc s-o tund oricum sapt ce vine cand se incalzeste mai tare.deci pot s-o tund cu masina chiar daca nu ii inchisa fontanele?felicitari alex pt promovare

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ai fost tare aiic cristina.......cu la al treilea sa sti ce sa faci,m-am distrat de numa.sti cine suntem noi?ai plimbat-o pe sara de manuta pana eu am mancat de 8 martiecum te mai simti?si eu la sara ii tai unghiile cu unghiera ei....nu stiu cat de bine fac dar ea sta cat de cat si cu aia m-am obisnuit.si in premergator cu toate ca stiu ca nu-i f indicat,am inceput s-o pun cate-un pic pe la 7 luni abia,si acuma face ravagii prin casa cu el.......fuge de abia o prind,era sa-mi zboare si in cap de cateva ori ca fuge si se loveste de un prag care il am in casa.eu sper sa il lase odata si sa umble ,ca-i cam lenesa ea........are 11 luni si 2 sapt maine si parca parca acum si-ar da drumul.am mai auizt si ca daca ii pui pe bebei in premergator umbla mai tarziu.ca mai bine sa-i lasi sa se tarasca,ca asa vor umbla mai repede.unii zic ca de la premergator se cracaneaza....asta eu n-o cred,ca si pe mine m-au tinut f mult in rotibil si de-aia nu sunt cracanatanu ma vad....si ca iar n-ar fi f indicat pt ca ei umbla pe varfuri de fapt in el si ei trebuie sa paseasac pe toata talpa asa mici.....si ca picioarele se misac si le-ar intari dar din sold nu fac nici o miscare si nu-i prea bine.acuma eu zic ca-i la alegerea fiecarei mamici.....eu o tin pe sara cam 2 ore pe zi.......o plimb si de manute prin casa fara rotobil cand pot ..dar cand am treaba o las in rotobil si ei ii place cel mai mult acolo pt ca poate exploata toata casa........si numai exploatand ei invata ,cunosc lumea...

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geany ieri am fiert niste oua 45 de minute, iar dupa 2 ore am fiert niste apa vreo 30 de minute. Noroc ca pusesem destula apa in ambele ocazii... ca de nu.... Am zis ca imi pun ceasu sa sune cind mai fierb ceva. Acum am iar pe foc ceva. Sa vedem, cum se va finaliza oeratiunea. P e la plimbare cu tata-so. Atita il iubeste P, pe mine nici nu ma vede cind e el acasa. MA bucur tare si nu sint geloasa deloc.

Lore fii multumita ca e David sanatos si voios

MA duc la ciuperci

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput