Gravidute si mamici de CLUJ- 64

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMONA si mie tot luni imi ajunge
uite aici un nr de telef sa i suni pe cei ce se ocupa de transport sa vezi care i treaba :0723568537,poate il ai si tu
ANAMICA si eu sunt cam stresata dar nu s exagerata ,ideea e ca pe cat se poate sa ne protejam atat pe noi cat si pe cei din jurul nostru

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

lA MULTI ANI RALUCA ,LA MULTI ANISORI DANIEL

GEANY pupam baietelu sa treaca ,dragu de el ,bine ca nu s a lovit tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALEX-cata dreptate ai.
Ai inceput cu diversificarea?Ce face printesa noastra?

CRISTINA-Ai de gand sa-l faci si pe al 3-lea ,
Eu am dormit si forte mult in timpul sarcini.mA TREZEAM DIMINEATA PAPAMsi culcarica pana la amiaz,si dupe din nou dupa masa.

ioana-ce face Patrik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna dimineata si de la noi
LA MULTI ANI RALUCA SI DANIEL

Alex ce masuta va-ti luat

Adriana mi mi-a zis cineva ca atunci cind ies dinti sa o dau cu Glicerina Boraxata cu anestezic , ci ca nu se gaseste numai la farmacia care e vizavi de piata de marast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare fetelor,

geany, a mea a aterizat in cap de pe pat cand a foat mama la mine ,vai saraca ce s-a speriat....oricat am avea grija de ei nu-i putem supraveghea 100% si nici nu putem sa-i ferim de virusi.

hihihi ce rad eu de tine peste cateva luni ...nu mai zici cu ca nu ne cer nimik astia micii....sa vezi ce te asteapta:vreau aia,vreau ailalta,nu-mi plac papucii astia vreau ceilalti,nu-mi place caciulita asta vreau ...numai una (din vreo 10 ),vreau la 11 noaptea macaroane cu branzica,il trimite pe tatsu la alimentara sa-i cumpere bobo,dots,pufuleti(depinde ce pofteste).

apropo de pufuleti sunt in comert si care nu au sare...eu nu i-am pus la sare in mancare pana dupa 1 an.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ralu, La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa sa iti cresti copilasii, noi il vizam in special pe Mishu (no offence, Patrick, incercam si noi;))

Daniel, La multi ani!!sa cresti mare si cuminte!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!!SI MULTE IMPLINIRI RALUCA!!!!!!
LA MULTI AI!!!!!!!!!!DANIEL SI SA CRESTI MARE MARE SI SANATOS!!!!!!!!!!!!

Soanso-hihihi asa e si deja a inceput sa-si ceara dreprurile,dar eu ziceam pana is bebiti

SOTUL are o vorba:ASA IS DE DULCI CAND IS MICI CA-TI VINE SA-I MANANCI,SI DUPA CE AU CRESCUT I-TI PARE RAU CA NU I-AI MANCAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

La multi ani raluna si Daniel.

Co mersi de link.Nici nu m-am gandit sa caut pe google.
Geany e tare vorba sotului.

Eu am dormit pana la 11 jumate.As mai fdi dormit , dar s-a trezit piticul.Acum astept sa vina femeia la curatenie.Apropo, daca vreti pe cineva , sa stiti ca tanti e super.Plus ca am incredere multa in ea.La noi vine o data pe saptamana.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

IOANA-mi s-o ars o cratita cu papa,pana la urma nu am scapat,asa i-mi tre ca vreau sa fac mai multe lucruri deodata
Asa miroaser in toata casa,noroc ca-i cald si pot sa deschid geamurile

Mergi la inceput

Chiar ca are dreptate sotul tau GEANY si sorry pt papa si eu am patit o :)
am inceput cu suculetze ,adica in dau 2 3 linguritze de suc de mar
Fetelor oare pe unde gasesc nectarine ?????
ANCA parca mi o imaginez pe puicutza mea ce fitze o avea peste vreo 2 anisori:))
IKO am comandat masutza de la Chicco cea cu albastru si portocaliu ,de abea astept so primesc

Mergi la inceput