Gravidute si mamici de CLUJ- 64
Raspunsuri - Pagina 12
puisorul spune:
Alex29, multumim de sfat. Adevarul e ca sunt atatea lucruri simple la care nu ne gandim 
Victo, ce ceai bei? Pentru laptic adica. Eu nu am baut pana acum decat de la Fares, dar dupa trei-patru zile tre sa fac pauza ca mie scarba de el.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
ALEX29 spune:
CO esti o mare norocoasa cu somnorila aia mica
RAMO ti a venit masutza ?
mie imi ajunge luni de abea astept
ma duc sa pun sarmalutele la fiert (soacra mea mi le a facut ,nu eu :))
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Pufu, felicitari pentru proaspatulcrestin. Si te asteptam cu poze.
Sa stiti ca cafeaua deofeinizata de la Jacobs e un deliciu
Ani de
Stefana (23.01.2008)
ALEX29 spune:
Cu mare placere PUISOR
ADRIANA ce repede ii iasa dintisori la puiutz ,asa unu dupa altu ,vrea sa scape o data sa fie si ea fetitza mare
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Buna dimineata
LA multi ani Daniel de Monica!!! esti baiat mareeeee Moni, imediat il duci la scoala.... wow
LA multi ani Raluca!!!
Lore al meu adoarme singur seara intre 20.30 si 22... depinde la ce ora s-a trezit la al 2-lea somn de zi. Dar orice ar fi el la 8 jumate trebe dus in camera, schimbat, dat laptic si apoi adoarme mai repede sau mai tirziu. Pe la 8 se freaca la ochisori de numa....Incearca sa il duci in camera lui mai repede, treptat cu 30 de minute la inceput, sa il pregatesti de noapte buna... si poate isi va schimba ora de somn. Asta depinde si de ora de trezire de amiaz... si de energia lui... care cred ca e din plin...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
puisorul..beau reteta lui pufu..adica la 3 cani de apa pun asa..o lingurita seminte de chimion, una de seminte de fenicol si una de anason. si stau f bine cu lapticul..dim a supt 240 ml..f mult..iar masa tip "fast food"..de la ora 18... consta tot numa in san rapid, caci el se culca de pe la 5..la 6, 6 jumate se foieste de foame..baga 15 minute san si se culca inapoi pana pe la 9..9 jumate...
apoi baita, papa si la 22,30..maxim 11 se culca..cum il pun in patut incepe sa caste, sa se stearga la ochisori..mai da el putin din picioruse..mai bazaie cu gurita..a descoperit mai nou ca are buzite si face cum vrea cu ele...
ca tot intreba lore de program de somn...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Neata!!
Raluca si Daniel(a lui Monica),La multi ani!!!!!
Alex inca nu mi-a venit masuta,azi trebuie sa-mi vina,dar cred ca totusi va ajunge luni,ca eu am dat adresa din buletin,si tre sa le spun sa o aduca pe Campului,si pana isi planifica transportul pe strazi...dureaza.Oricum nu e graba mare,dar sunt nerabdatoare sa o vad.Daca arata ca in poza,e super.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
anamica spune:
Neata, ce de cafele ...
La Multi Ani Raluca! 

La Multi Ani Daniel!
Ani ce poezie frumoasa !
Cristina ar fi usor daca ar exista un singur secret pt copii foarte cuminti, cred ca sunt mai multe!
dar Daria mica va fi unul dintre ei.
Pufu sa-ti creasca mare micutul crestin!
Co eu ma minunez ce program frumos are Carina si ce bine doarme de mica!!!
Alex eu sunt stresata de microbi si virusi
, dar mai bine asa decat sa se imbolnaveasca puiutii!
Diana si
Ana (13.09.2007)
geanina-nica spune:
BUNA-diminiata-eu ultima ca de obicei
Alvaro s-a trezit toata noaptea saracutul si odata a visat urat,ieri mi-a cazut aici in casa si a dat cu capusorul de parchet,da nu s-a intamplat nimic doar ca s-a speriat tareeeeee.
CA nu vrea sa umble vrea sa fuga de parca se intrece cu cineva
PUISOR-super poezia,chiar ca nu ne cer multe lucruri,doar drasgoste si papa si sa fie curatei. ![]()
LORE-nu te invinovatii ca si eu am patit la fel am avut lapte foartye mult dar nu am putut sa-i dau mai mult de 2 luni,ca s-a obisnuit cu bibe si nu msi vroia sa suga,dar pentru asta e sanatos si uite multumesc la DOamne doamne ca nu agost bolnav pana la 1 an si,cand mi-a facut OTITA,dar atat de atunci nici racit nu mai fost.