Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ok,mersi mult mary, deci daca vezica era plina la abdominala se vedea si sacul nu?

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna fetelor!
ce faceti?
mie mi-a iesit la testul acela ca voi avea tot o fetita.
trebuie sa ma gandesc la nume.
eu nu am nici un fel de probleme pana acum si cand citesc cate probleme aveti voi ma ia cu rau! fiti si voi mai optimiste.
analizele de sarcina, cele clasice, obligatorii ma costa cam 100 ron, deci nu e mult deloc. ma gandeam sa cer si extra analize dar nu vreau sa ma scarpin daca nu ma mananca. vad ca voi faceti to felul de analize complicate.sa-i cer dr sa fac mai multe analize decat imi da?
habar n-am ce sa fac?!
mai citesc pe la voi si cand ma duc la dr sa il intreb ma priveste chioras, zice ca ma dau desteapta si citita dar eu nu vreau decat sa fie bine pt mine si bebelus.
saptamna viitoare vreau sa merg cu shalini sa o operz de polipi da budimex sau la spitalul acela care opereaza cu laser. dar nu stiu care. stie cineva despre ce vorbesc si ce spital e?
sper sa stiti ca sa apuc sa ma informez.
va pupacesc pe burticute!

Viorica5+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

viorica, sunt analize care se fac obligatoriu in sarcina si eu cred ca un dr. responsabil ti le va da, ma refer la toxoplasmoza, CMV, rubeola, listeria din sange si chlamidia, ureeaplasma, mycoplasma din secretie. Unii dr. recomanda si alte analize, gen herpes simplex I si II, pentru hepatite si care or mai fi. Si toate astea coasta in jur de 500 ron, poate in galati sunt mai ieftine. Sper ca te-am lamurit.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Vad ca azi ati fost foarte harnice! Ati scris muuuulllltttt! Dar am recuperat.
Mie mi-e rau de aseara! Nu am putut dormi din cauza starii de greata. Abia acum am putut manca ceva!

voivu bebi sper sa fie in regula totul maine la echo.
mcrissa urmatorul test sigur se va pozitiva!
mav felicitari! Imi pare bine ca ai putu auzi inmioara bebeului!
loren@ bine ai venit la odisee. Sa ne spui cum a fost la echo.

Abia astept si eu urmatoarea echo sa aud bataile inimii ale ingerasului meu.Dar mai am de asteptat cam o luna.
Si pe mine ma dor in continuare foarte tare sanii,. mai ales noaptea si mi s-au cam marit.
Am facut si eu testul cu sexul copilului. mi-a iesit baietel. Poate totusi nu este asa.Eu sper la o fetita.

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am gasit ca screeningul translucentei nucale se efectueaza la o varsta gestationala (oare ce inseamna asta?!) cuprinsa intre sapt. 11-14, optim in sapt. 12, niciodata dupa sapt. 14 deoarece testul devine irelevant dupa aceasta varsta.....

Aveti idee, la morfo-fetala de trim. I se masoara si translucenta nucala sau sunt chestii diferite?

Viorica, Seb e operat de polipi si amigdale la Budimex, daca vrei, cand am timp pt asta iti voi da un pm cu nr de tel de acolo, de pe sectia ORL si cu detalii (ce mi-oi mai aminti...), sa nu fim offtopic aci...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

mav, asa stiam si eu ca translucenta nucala se masoara intre 11-13s, iar morfofetala se face intre 12-14s. Si mie mi-a zis o fata care a fost la iosup la 11s+5z ca i-a masurat si pliul nucal si i-a facut si morfo. Eu ma incadrez la ambele, tocmai de aia mi-a facut programare asa.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

multumesc Mav, te rog sa-mi dai PM ca e foarte important pentru mine.
ce spuneti sa imi fac si eu programare la morfofetala pentru saptamana 12-14? unde e dr iosup si cum dau de el tinand cont ca eu nu sunt din bucuresti?
dati-mi si mie PM cu toate datele despre el sau despre un dr bun in ecografii morfofetale.
MARYBam sa duc dr meu toate aceste analize de sarcina si am sa-i cer sa mi le faca. daca sunt aceleasi cu cele pe care sunt listate la orice clinica din galati atunci e bine.
inseamna ca ne-am emancipat si noi.
oricum, ce vad nou la voi ma duc fuguta la dr de familie si ii spun. nu vreau sa imi scape nimic.
hai ca merg la sala si intru mai tarziu sa vad ce noutati mai aveti.
pupicei pe burticei!

Viorica5+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput

vio, ti-m trimis PM cu nr. de telefon la care iti poti face programare la iosup.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pupici la fete!

eu sunt bine...azi la munca l-am vazut pe bebe...saculetul doar!
problema care ma nelinisteste este ca are langa saculet un chistulet mic (probabil acel hematom despre care se discuta mereu)! o sa pun poze!
doctorita radioloaga a zis sa nu-mi fac probleme, ca nu e lipit de saculet (intr-una din incidente apare langa sac, dar cand intoarce sonda, dispare de langa el....iar ea zice ca o leziune trebuie sa se vada in toate incidentele)! si mi-a mai zis sa nu ma duc inca la ginecolog, sa astept pana apare activitatea cardiaca....ca sa nu il stressez pe bebe cu atatea ultrasunete...sa il las sa se prinda bine!
mi-e tare teama de chistul ala....sper sa fie bine!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pozele: http://picasaweb.google.co.uk/oanarx/BEBEINBURTICA

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina