Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
loren@ spune:
Cristina...super poza! Iti tin pumii pentru cele 2 linii!
Apropo Sotul zicea ca daca iese baiat sa-l cheme Rahan Tarzan...oricum numai Tarzan il striga..super nume, nu?
Bia
5+
mav spune:
fetelor, am o problema: nu stiu cand sa-mi fac programare pt urm. echo... dr mi-a zis "oricand in luna mai"... dar eu o sa fiu in s14 intre 28 aprilie si 4 mai, deci, daca nu prind exact sapt. asta (pe 27 e Pastele, iar 1 mai cade joia si mi-e teama sa nu cumva sa aiba liber toata saptamana la cabinet...)... ar insemna sa merg la control din sapt 15 incolo... si peste tot am citit ca nu mai are rost controlul daca pierd sapt. 12-14.... ce sa fac? sa cer o programare in aprilie sau in mai?
miruna, cum te mai simti?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
mav, si eu tocmai de aia mi-am facut programare pentru 24 aprilie cand o sa am 12s+5z, pentru ca m-am gandit ca pe 28-29 e Pastele, pe 1 mai or avea liber si ca sa nu risc sa plece dr. pe undeva de Paste si sa intarzii, mai bine ma duc cu cateva zile mai devreme. Oricum am tot vazut fete care s-au dus la iosup la 11s+5z si a fost ok, adica le-a masurat si pliul nucal si le-a facut si morfofetala. Si daca la ele s-a putut la 11s+5z, de ce nu s-ar putea la mine la 12s+5z ??? Eu zic ca este ok.
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
loren@ spune:
Eu m-as duce pa 2 mai la iosup cind as avea 14+...trebuie sa vad daca e ok atunci. La Bia la 13+ am aflat de la Iosup si sexul copilului
Bia
5+
voicu_bebi spune:
fetele,voua v-au crescut sanii adica se vad un pic mai marisori...si venele acelea pe sani v-au aparut...ca pe mine ma dor sanii parca sunt un pic umflati
Anca..viitoare mamica
loren@ spune:
Nu mi-au crescut sinii...dar nu m-ar deranja..ma doare mai mult dreptul cind il ating si aproape deloc stingul ..
Bia
5+
maryb spune:
mcrissa, am vazut si eu poza si mi-a placut, esti tare frumusica.
mie parca mi-au crescut foarte putin sanii, vene pe ei nu am vazut inca si inca ma dor, dar nu asa la atingere, nu stiu sa descriu cum ma dor, mai mult noaptea, iar ziua in sutien ii simt tensionati si putin mai grei. Si eu tot la dreptul parca simt mai tare durerile...dehhh...este si mai mare ca stangul...
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
am uitat sa va spun ca pe mine m-a palit o stare de rau si m-am molesit toata...asta ca ma laudam dimineata ca azi sunt mai in forma, dar macar am fost pana acum.
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
voicu_bebi spune:
mary ok e de bine atunci..sunt un pic mai linistita, sper sa fie bebe in burtica mai ales ca am si aceste simptome. sper sa mi se confirme maine.
auziti la eco intravaginal vezica trebuie sa fie plina sau goala? ca nici nu stiu
Anca..viitoare mamica
maryb spune:
bebi, la eco transvaginala vezica trebuie sa fie goala, iar la eco abdominala plina.
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele