Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Adriana_78

Buna fetelor!

suntem si noi pe aici.

Gabitzam, MissParker, insanatosire grabnica!

Reallaura, mi s-a parut amuzant ce-ai spus -- "gata cu program 7:30-21, bebe si numai bebe". Asta = program 24 din 24.
Cu bebe e program variat: trezirea la 2 noaptea, sculat la 6 dim., da apoi pauza de somn la 10 (sau la 19), culcat la 23 noaptea, trezit apoi la 12 noaptea si poate iar la 3 ... nu mai e de fapt program clar, pana incepe bebe sa se obisnuiasca cu noapte-zi si cu noua viata

Adriana, 31, mamica Larei (22.06.2005)

Adriana, ai dreptate dar e beeeeeebe al taaaaau!!!
Nu e ca la serviciu, oricat de solicitant ar fi. SPER!!!!!!!!

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Felicia sper sa fie asa si sa respecte bebeii nostrii termenele, sa nu avem surprize !

Geta 35+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Lorich, si eu am vazut emisiunea de pe prima si intr-adevar primul bb avea circulara, dar mi s-a parut cam vanat, si am imaginea aia in fata ochilor. Parca nu as vrea sa risc ….. Mai vedem, poate ies bebeii nostril de sub cordon si scapam de grija asta. Si o sa ne facem alte griji, nu #61514;?

Miss Parker, am vrut intradevar sa scriu 30 mm #61514; ! Da, bebica mea e micuta si chiar sper sa-si scoata singurica cordonul…

31 saptsi mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele,

Nu am patit niciodata ce-mi face bb astazi, imi da niste picioare, se intinde, se rasuceste...nu ma asculta deloc! Se plimba prin toate camerela apartamentului. Nu mai pot de dragul lui.

Alexutza, Lorich, aveti incredere ca scapati de circulara, daca a iesit la mine iar bb era deja intors cu capul in jos!!!

Laurita 30+, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura si eu ma rog mereu sa fie totul bine cu el!
Alexuta... normal ca daca scapam de grija alta...alta ne asteapta fix la colt Dar numai pana cand se insoara, nu?

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Reallaura... asa am patit si eu acum vreo2 saptamani...si apoi brusc a incetat (cred ca s-a odihnit) si acuma iar face asa dar...parca maiincetisor. Oricum azi L-a simti si Stefan si...tatal meu voia sa puna mana pe burtica sa il simta si el...si Stefan nu l-a lasat spunand:"e a mia...e a mia mai....". E un dulce. Nimeni nu se atinge de burtica mea in prezenta lui. Sper sa fie asa si dupa ce iese si sa nu fie gelos.

Stiu ca la Femina intim e un subiect desprw WW care la inceput are link-uri catre alte forumuri gen culinar sau idieta si acolo sunt detaliate regulile, liste cu puncte etc. Eu de acolo le-am luat!
VA poop!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Miss Parker - ups, in germana? Poate ai timp si traduci din ele, ar fi super! Daca nu, o sa caut si eu pe net sa vad ce gasesc...

Am iesit putin la prinz prin feeria si evident nu am rezistat sa nu cheltuiesc ceva bani... mi-am luat camasa de noapte cu nasturei la piept pentru spital (imi place, e bleu, dar parca mi se pare usor cam transparenta... ) si doua bluze de bumbac pentru birou...mi-as mai fi luat inca 2, dar am zis ca exagerez... Mai trebuie sa-mi iau si o pereche de pantofi-balerini comozi, cu tocul jos si ma declar multumita!

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Gata, fetelor, m-am inscris si eu la cursul de pregatire pt. nastere: il incepem pe 7 aprilie, dureaza 7 saptamani si are loc lunea intre 19-21 la spitalul unde m-am decis sa nasc. Se pare ca suntem abia a treia pereche care s-a inscris, dar e bine si-asa, macar mai cunosc si eu alte gravidute de pe aici, din zona, ca in rest nu am decat o singura colega mai in apropiere (15 km), care va naste cu o saptamana inaintea mea si tot baietel :-)

Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Fetele,

Nu am patit niciodata ce-mi face bb astazi, imi da niste picioare, se intinde, se rasuceste...nu ma asculta deloc! Se plimba prin toate camerela apartamentului. Nu mai pot de dragul lui.

Alexutza, Lorich, aveti incredere ca scapati de circulara, daca a iesit la mine care mai era si intors cu capul in jos!!!

Laurita 30+, , Mircea

Laura asa am patit si eu, azi chiar o lua burta la plimbare in toate directiile, se foia, imi baga picioare.la un moment dat am simtit chiar si durere cand a dat........bine durere placuta. E nazdravan!
Abia astept sa ajung si eu la dr........bebeii vostri mi se par mari, abia astept sa-mi spuna si mie cat a mai crescut.

Alina 32+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Iata ca revin si eu dupa 1 saptamana..dupa cum v-am spus,mi-am luat 2 sapt.de medical.Azi am plecat la bunici,la Pitesti si tati a luat si laptopul....profit sa intru sa va salut...mai ales ca zgubi e 'ocupata' cu bunicii,deci pot sa'respir' si eu.
Am avut o saptamana tareeee ocupata,m-am agitat mai mul stand acasa decat la servici.ieri am fost si pe la magazinele de mobila si,pe langa covor,lustra,masuta pr.living,am luat si mobila ptr.camera BBlusei Sara:
http://www.staer.ro/detalii.php?cod=camera_tineret_denis
Mie mi-a placut,mai ales ca si camera e verde.I-am luat si o lustra cu ursuletul Winie..mai avem perdeaua,covorul si gata camera.
Mariuca e putin mucioasa si tuseste,de,ca ala gradi.
Eu sunt bine,BBlusa da din picioare uneori de zici ca-i fotbalista.La doctor nu am mai fost,poate saptamana viitoare.Sper ca totul sa fie OK
O sa incerc acum sa mai citesc putin din urma..oricum va doresc sa fiti sanatoase toate,si voi si BBlusii din burtika.
Va pupic si zilele astea mai intru..profit de laptopul lui tati
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput