Mamici de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cenia, de-abia acum am vazut si eu pozele tale si te-am vazut si pe tine si pe puiul tau, frumosilor

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Cenia, de-abia acum am vazut si eu pozele tale si te-am vazut si pe tine si pe puiul tau, frumosilor

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

si io ma uitam la David acum... . Ai pus linkul de curand? sau sunt io senila si chioara...

uite ce baiat mare e... face la wc cu cartea in brate!!

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Buna burtici,
Azi am fost si noi harnicutzi asa ca de primavara, desi luni facem 26 de sapt ne vom apuca de curatenie generala sapt viitoare cu tot ce presupune asta , facut curat in dulapuri, aruncat ce prisoseste, spalat de geamuri...., desi nu ne simtim excelent dupa valurile de mucosi care au curs ieri , azi am fost ceva mai bine si am constatat ca miscarea face ffff bine si ne-am mobilizat sa facem miscare, cred ca de aia ne si simtim atat de bine.Mare lucru nu am facut azi decat ca am dat cu aspiratorul si mopul, mai pun niste rufe la spalat si mai fac ceva bun de papa mai pe seara.
Tati era f. ingrijorat sa nu ne fie rau dar uite ca ne e chiar bine doar mucutii ne mai curg un pic.
Mi se intampla si mie din ce in ce mai des in ult timp, cam de 2-3 ori p zi sa am contractii , burtica se face tare tare in special cand stau relaxata dupa ce am depus un efort dar dupa aia es inmoaie si totul revine la normal, problema mea este ca atunci vand stranut mai puternic fac pipi pe mine zici ca sunt copil mic, omo vine sa si rad.
Am o vecina care a nasct prin ceza la CFR 2 , a nascut pe 10 Martie si ieri a venit acasa, nu ma pot duce la ea ca sunt cu mucosii dupa mine si sa nu imbolnavesc copilul, imi zicea mama ei ca nu se simte excelent pt ca dupa ce i-au montat anestezia au mutat-o de pe un pat pe altul si o doare spatele rau de tot.
Pupici
+25 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

alilore Wellcome! Imi place numele pe care l-ai ales pt fetitza ta!

cleo78 Nici eu nu am fost cuminte azi si am trebaluit prin casa. Si m-au apucat niste contractii.... Dar dupa ce m-am intins in pat, m-am mai linistit. Am inceput sa ma comport ca o vrabiuta care isi pregateste cuibul pentru puiul ei! Abia astept sa-mi tin bebelusa in brate! Dar nu mai devreme de 9 mai, cand avem dpn-ul.

gabitzam Te rog mult sa-mi schimb dpn-ul. Este pe 9 mai.

Andree27 Foarte frumoase poze. Ma inscriu si eu cu bebelusa mea la titlul de "nora" pt flacaul tau! Sa vezi ce rochite frumoase are domnisoara mea!! O sa incerc sa pun si eu poze in seara asta.

Alina 30+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Magnetism79 Problema cu "scapatul" atunci cand stranuti sau tusesti imi este foarte cunoscuta. Prima oara m-am speriat, am zis ca am scapat mai mult, mai ales ca eram undeva pe strada....iti dai seama ce prost m-am simtit pt ca nu putem sa ma uit intre picioare....

Apropo de prietena ta care a nascut de curand, si eu o sa nasc prin cezariana. Eu am mai facut anestezie si nu am avut nici o problema cu spatele. La ea a fost pt prima oare cand a facut o astfel de anestezie? Cu ce dr. a nascut? Si dr. meu e la cfr2.

Alina 30+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Magnetism79 Problema cu "scapatul" atunci cand stranuti sau tusesti imi este foarte cunoscuta. Prima oara m-am speriat, am zis ca am scapat mai mult, mai ales ca eram undeva pe strada....iti dai seama ce prost m-am simtit pt ca nu putem sa ma uit intre picioare....

Apropo de prietena ta care a nascut de curand, si eu o sa nasc prin cezariana. Eu am mai facut anestezie si nu am avut nici o problema cu spatele. La ea a fost pt prima oare cand a facut o astfel de anestezie? Cu ce dr. a nascut? Si dr. meu e la cfr2.

Alina 30+ SARA-MARIA

Da ea a nascut prima data , are un baietel dar mama ei imi zicea ca e tare rau, nu se poate misca deloc de la gat in jos, dor fff. putin , parca ar fi paralizata , nu stiu cu ce medic a nascut, stiu doar ca a nascut cu o domna doctor, ea trebuia sa nasca la municipal dar a trimis-o la cfr 2 din cauza pioceanicului.

Mergi la inceput

Magnetism79 Si la mine va fi tot prima nastere, dar am mai facut rahie-anestezie acum 2 ani, la operatia de apendicita. Si pe langa faptul ca aveam emotii, fiind prima operatie din viata mea, am mai nimerit si peste o anestezista putin "timorata"..nu stiu de ce.. Si mi-a infipt de cateva ori acul in coloana, pana a gasit ea locul corect pt anestezie. In tot acest timp mie imi sareau picioarele la fiecare intepatura, de mi s-a facut o frica....am zis ca nu scap vie din mainile ei... Dar uite ca am scapat, nu am avut nici o problema, nici in timpul, nici dupa operatie- nu greturi, nu dureri de cap, nimic...

Alina 30+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

gabitzam Vreau sa-mi pun si eu pozele in contul comun. Care este parola?

Alina 30+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

gabitzam Vreau sa-mi pun si eu pozele in contul comun. Care este parola?

Alina 30+ SARA-MARIA

ti-am dat pm . Cred ca asta e parola-comuna cu cea la celelalte chestii.

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

cleo78merci

Alina 30+ SARA-MARIA

Mergi la inceput