***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 18
Madi spune:
Nicoll, Leon
Bogalina, pentru Teodor
Piticasigogosica, pentru Cosmin Cristian
Yoyoyo, pentru Octavian Andrei
Multumesc tuturor celor care mi-au admirat motzata!
Doxinu eu, la pranz, ii dau piure de legume. Fierb la aburi legumele si le blenduiesc cu putin din apa care rezulta in urma fierberii. I-am facut si ciorbita de perisoare cu bors, dar tot ceva solid a rezultat, pentru ca am blenduit perisoarele cu legumele fierte in ciorba. De altfel, cred ca daca i-as da supa sau ciorba clara cu lingurita, trei sferturi ar ajunge pe ea
Sa va povestesc cum am pacalit-o ieri pe mofturoasa mea. Ea e innebunita dupa iaurt, si il recunoaste dupa recipient. Asa ca atunci cand apar cu iaurtul deschide gura direct, nu mai sta sa guste, sau sa ma rog de ea sa ia macar o lingurita sa vada despre ce e vorba. Ieri, la 4 dupa-amiaza, ii pregatisem mar copt cu cereale de la milupa, fel care de obicei ii place, insa se incapatana sa nu deschida gura deloc. Asa ca am pus doua lingurite in recipientul de iaurt (pe care l-am reconditionat la ideea sotului meu) si Ana mea a deschis direct gura Am continuat sa ii dau din castron si l-a papat pe tot pana la final. Sa vad si cat o sa functioneaza tertipul...poate nu o mai vrea nici iaurt intr-un final
Si ca sa ma fac de ras..va marturisesc ca eu m-am ingrasat la loc in loc sa slabesc, saptamana asta, asa ca am 48 de kg
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
cristalina spune:
La multi ani Leon!
Nicoll, sa va traiasca si sa fie sanatos si voios!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an...
Despre noi mai nimic, eu sunt in anglia de o saptamana asa ca sotul meu sta cu galustile acasa...si mi-e dor de nu mai pot.
O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
doxinu spune:
DECI ciorbita=piure si la noi la fel!Acum ii dau mar cu branzica si sper sa-i placa.I-am dat branzica cu mar copt si tare i-a placut.Acum io sunt tiganca si i-l dau crud
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
TRICOURI BUMBAC FETITE SI BAIETEI
kid spune:
Meniul nostru pe ziua de azi a fost:
masa 1 - lapte - 150 ml
masa 2 - branza cu orez si cu cereale
masa 3 - spanac cu ou(doar galbenus)
masa 4 - piure de fructe (mar+banana) + suc de portocale
masa 5 va fi lapte
poate o sa accepte si masa 6, tot lapte, vedem.
A strambat din nas la spanac, dar a mancat.
doxinu Nici eu nu ii dau supa clara, ci ii fac piure din legume si carne. Intrebasem la subiectul de diversificare si mi s-a spus ca supa clara ajuta impotriva constipatiei, dar cum noi nu avem problema asta, nu ii dau.
Madi Si eu m-am ingrasat 1 kg in ultimele zile Si am in continuare o pofta de mancare, as manca continuu... Ar trebui sa-mi trec o bila neagra in tabel, dar mai astept cateva zile, poate n-o sa mai fie nevoie
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
carstea spune:
Fetelor noi lasam cam toate jucariile acasa si acum ma gandeam ca tre sa refacem stocul.
Ma gandeam la cubul ala pe care voia liviana sa-l dea.Ce marca era?Se gasea doar in Romania?
Ne-am cumparat patut tarc si scaun de masina pt noua casa.Mai avem 4 zile ....
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Motannel spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Ioana13 spune:
Mary-lou chiar ma intrebam ce mai face celalat Patrick din plantatie. E bine asadar, atita timp cit are energie... voua va e mai greu. E atit de frumos... un dulce. de la Patrick din Cluj
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mihamora spune:
Carstea - felicitari pentru kg! Ce putin mai ai, cum te simti, gata cu pregatirile? sunteti gata sa incepeti o noua viata?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!