am schimbat gradinita...aici...vrea la gradi!!!:)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

pentru cine vrea sa-mi vada protagonistul odiseei "gradinita", am pus poze recente la semnatura la "POZE MARTIE 2008". Sunt acolo si poze din prima prima zi de gradinita, "dincolo', cum i-a ramas numele...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Andra, imi pare bine ca totul s-a terminat cu bine. Am urmarit subiectul tau, dar n-am indraznit sa-mi spun parerea. Eu am schimbat gradinita pentru probleme muult mai mici, iar Adi era mare (3,9 ani).
Nu sunt de acord cu lasatul sa se acomodeze...asa cum spunea cineva, de fapt nu se acomodeaza ci se resemneaza.
In conditiile in care oferta de gradinite particulare este asa de mare nu trebuie chinuit copilul. Alta treaba este cu cele de stat, daca nu ti-ai fi permis una particulara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anculete spune:

Buna, tuturor!
Am citit cu sufletul la gura povestea ta Andutzy...
Ma bucur foarte tare ca s-a rezolvat!
Asa deci, care va sa zica... Uite cum putem sa ne, hai sa nu zic traumatizam, dar ceva pe acolo, copiii.
Eu in locul tau, as trece pe "dincolo" si le-as face o mare ciorba de limba, macar asa, pentru linistea sufletului meu, ca sa ma descarc putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor, decat sa mai pierd timpul facandu-le tam tam dragutzelor de la Pink Lemon (pe care oricum nu le-ar impresiona avand in vedere ca nu duc deloc lipsa de copii), mai bine va povestesc voua ce am patit, poate fiecare mai trage o concluzie utila pentru copilul lui! Fiecare are oricum parte pe lumea asta de ce ii este lui pus deoparte si mai ales dupa sufletul sau!
Si pana la urma, daca cineva va cauta informatii despre aceasta gradinita, probabil va da si de mesajele mele si se va gandi de 2 ori in cazul in care are un copil plangacios sau prea cocolosit!(cum a fost vazut al meu)

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput