Campanie civica - responsabilizare a autoritatilor
Raspunsuri - Pagina 20
KITTA spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie ce e cu petitia asta sa trimit si eu!
Cristal, mai trage-ma de maneca....
cristal1995 spune:
Kittoooooooo: credeam ca esti pe alte meleaguri! Te pup, iubita si astept sa-mi spui ce faci, ce tratamente mai sunt la moda... In legatura cu petitia, incercam sa convingem guvernul asta fantastic, ca, in prag de alegeri, sa ia o atitudine in privinta cresterii natalitatii. Adica sa ne faca si noua 3-5 fiv-uri gratuite, daca tot ne consideram tara europeana. Cred ca pe pagina 3 sau 4 a scris Luca o varianta de petitie pe care poti s-o personalizezi si ai acolo si adresa la care s-o trimiti. Te pup, vecinico, si abia astept sa ne vedem (cand ne-om mai culege de pe drumuri).
Pupici
Aly-"Inca mai sper..."
LucaLuca spune:
Update petitii MS:
1. Elenada
2. Cristal
3. Cristinici
4. Iuca
5. Iyoana
6. Medamaya
7-9. MamaGiuliei + 2 colege
10. Ciarli
11. SimonaGurau
12. L5845
13. Mihaele
14. Dariela
15. Danotino
16. Antosit
17. IanaMari
18. GinaMonica
19. Adaca
20. Antosit bis
21. Maria08
22-23. Marrina + fratele
24. ClaudiaPrea
25. AnaDomnica
26. Marrina again
27. Felicia
28. Nucutza
29. ZamfirMel
30. Bubulina1
31. Avalon
32. Sotul Marrinei
33. Persephonna
34. Daneza
35. Mama Marrinei
36-40. Avalon & friends
41. Andra80
42. Maribela
In continuare, asteptam raspunsurile, care de data asta chiar ar trebui sa inceapa sa vina, cu tot cu cele 30 de zile lucratoare ale lor. In continuare, putem continua sa trimitem petitii, sa nu se creada ca a fost doar o pasa temporara.
Cristal, stiu ca e campanie electorala pentru locale and stuff, dar poate isi face timp unchiul cristalin sa se intereseze de acel proiect de lege respins... Daca nu se poate, o sa incerc sa il obtin eu, desi din pacate eu nu mai am parghiile pe care le aveam pe cand munceam in Ro, asa ca daca incerc sa il obtin ajung tot la nenorocitele alea de 30 de zile lucratoare. Iar in ritmul asta, ajungem la menopauza. :rasu-plansu:
LucaLuca spune:
Cred ca o sa va premieze Nicolaescu, dupa ce iese din spital (chiar, el cat o plati pentru interventia chirurgicala din veniturile sale modeste de bugetar? Si daca nu, de ce voi da?!)
Oricum, Marrina, tu si Avalon conduceti detasat, eu va decernez virtual ordinul "Grafomanele civice", in grad de mare comandant.
7+
Avalon spune:
quote:
Originally posted by LucaLuca
Oricum, Marrina, tu si Avalon conduceti detasat, eu va decernez virtual ordinul "Grafomanele civice", in grad de mare comandant.
7+
Sa vedeti cand o sa incep sa cer socoteala cine raspunde petitiilor! :-))))
Felicitari pentru inimioare, Luca si sa fie intr-un ceas bun!
marrina spune:
Elenada, Cristal, Cristinici, Iuca, Iyoana, Medamaya, MamaGiuliei n-ati primit inca nici un raspuns?
Dariela spune:
M-am apucat de numarat. Mai au 6 zile in care trebuie sa-mi trimita raspunsul. Daca nu vad ei pe naiba!
Dariela