Campanie civica - responsabilizare a autoritatilor
Raspunsuri - Pagina 19
LucaLuca spune:
Update petitii MS:
1. Elenada
2. Cristal
3. Cristinici
4. Iuca
5. Iyoana
6. Medamaya
7-9. MamaGiuliei + 2 colege
10. Ciarli
11. SimonaGurau
12. L5845
13. Mihaele
14. Dariela
15. Danotino
16. Antosit
17. IanaMari
18. GinaMonica
19. Adaca
20. Antosit bis
21. Maria08
22-23. Marrina + fratele
24. ClaudiaPrea
25. AnaDomnica
26. Marrina again
27. Felicia
28. Nucutza
29. ZamfirMel
30. Bubulina1
31. Avalon
32. Sotul Marrinei
33. Persephonna
34. Daneza
OK. sa intelg ca nu au inceput sa soseasca raspunsuri, dsi dupa socotelile mele cele 30 de zile maximale s-au scurs. OK, fetele din capul listei - Elenada, Cristal, Cristinici, Iuca..., verificati va rog in sentboxuri sau pe primele pagini ale subiectului pe ce data exacta ati trimis petitia, sa se fi implinit cele treizeci de zile, si sunati maine intre 9h00-16h00 la telefon (021) 3072 675. Este Departamentul de Relatii cu Publicul al Ministerului Sanatatii. Va prezentati politicos si intrebati de ce nu vi s-a raspuns la petitia din data de ...., desi termenul legal a trecut. In functie de raspunsuri, vedem ce facem mai departe (putem cere sanctionarea disciplinara a functionarilor care nu si-au facut datoria sau, si mai eficient ca sa ii convingem sa isi miste fundurile, o sa pun eu cativa prieteni jurnalisti din Romania sa sune la Departamentul-frate, cel pentru Relatia cu Presa, sa intrebe de ce nu se raspunde la petitiile cetatenilor.)
Deci sunati, da? :)
cristal1995 spune:
Luca: se pare ca pe 13.03 am trimis petitia. Maine dau telefon sa-i iau de guler.
Pupici
Aly-"Inca mai sper..."
LucaLuca spune:
Cristal, nu stiam ca esti on-line, e patru far' un sfert in Romania, inca sunt la birou acolo la MS, suna acum, daca poti. Chiar sunt curioasa cum justifica. A, da: cere nr. de inregistrare pe care l-a primit cererea ta si noteaza-l, te rog; daca se fofileaza ca trebuie sa caute in registru sau nush ce, insista, ne trebuie nr. ala, e dovada ca s-a depasit termenul..
enierdelyi spune:
Fetelor si eu am trimis petitia, dar va spun ca mai mare impact ar fi pe tema aceasta daca un ONG care se ocupa de fertilitate, reproducere etc. ar stringe semnaturi pentru modificare legii sau aprobarii cererii pentru aceste familii. In ungaria asa au reusit, au strans 17000 de semnaturi sa fie gratuit, subventionat FIvul si altele.
O zi buna
cristal1995 spune:
Luca: am incercat si ieri la nr ala de telefon, si acum, dar intra un fax . Mai caut acum alt numar, sper sa reusesc sa prind. Pupici
Aly-"Inca mai sper..."
cristal1995 spune:
Ha, tocmai am reusit sa vorbesc acolo, numarul de telefon este 307.25.24, celalalt era fax-ul lor. Mi-a raspuns o doamna, care mi-a spus ca petitiile sunt la Agentia Nationala de Programe si nu mai stiu ce, si ca vor raspunde in 30 de zile LUCRATOARE! Ca trebuie emis un ordin al ministrului, pentru medicamente compensate etc.
Mai incercati si voi, poate resim sa-i stresam suficient de mult cat sa ne bage in seama!
Pupici
Aly-"Inca mai sper..."
marrina spune:
Pai 30 de zile lucratoare ar fi in 23 aprilie, deci nu mai e mult.
Azi trimit petitia si in numele mamei mele.
andra_80 spune:
Buna seara fetelor!
Felicitari LucaLuca pentru initiativa luata.
Eu nu sunt inca in situatia de a face FIV dar am trimis si eu petitia azi.
Va pup
Andra_80, aspiranta la titlul de