Campanie civica - responsabilizare a autoritatilor
Raspunsuri - Pagina 18
marrina spune:
quote:
Originally posted by luci.eilm
...
- daca ai si alte surese de venit IN AFARA de salariu- se completeaza declaratia 200- la capitolul III bifezi Sustinerea unei entitati non-profit si completezi datele corespunzatoare ONG-ului (denumire, cod de identificare, cont bancar). Cum spunea si Luca, trebuie sa asteptam sa ni le dea Maria.
- daca ai ca sursa de venit NUMAI salariul- trebuie sa completezi declaratia 230- cu aceleasi informatii ca mai sus.
Bun, si declaratia 230/200 o gasesc pe net (?), o completez si o duc la mine la munca la persoana care se ocupa de salarii, insotita de copia dupa fisa fiscala
luci.eilm spune:
Marrina, vezi www.doilasuta.ro.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
persephonna spune:
Buna fetelor,
Eu nu sunt in situatia in care sa trebuiasca sa fac FIV dar cu toate acestea, mi-am facut timp azi si am trimis petitia.
Nu am personalizat-o prea tare, dar macar am trimis-o
Sper sa aibe impact.
Am pus-o si pe prietena mea sa trimita. O sa va tin la curent cand o trimiite.
V-am pupat
daneza69 spune:
Buna fetelor.
Ma alatur si eu campaniei voastre-trimit si eu astazi sau maine petitia.
Citesc de mult timp acest forum ,dar nu am postat pana acum.Am la activ mai multe inseminari si un FIV la Giulesti si sunt in pregatiri pentru urmatorul FIV.
Dana
LucaLuca spune:
Update petitii MS:
1. Elenada
2. Cristal
3. Cristinici
4. Iuca
5. Iyoana
6. Medamaya
7-9. MamaGiuliei + 2 colege
10. Ciarli
11. SimonaGurau
12. L5845
13. Mihaele
14. Dariela
15. Danotino
16. Antosit
17. IanaMari
18. GinaMonica
19. Adaca
20. Antosit bis
21. Maria08
22-23. Marrina + fratele
24. ClaudiaPrea
25. AnaDomnica
26. Marrina again
27. Felicia
28. Nucutza
29. ZamfirMel
30. Bubulina1
31. Avalon
32. Sotul Marrinei
33. Persephonna
C'mon, girls, ca saptamana viitoare ar trebui sa inceapa sa soseasca raspunsurile; daca nu (iau in calcul varianta ca ii doare la cascheta), sper ca fetele din capul listei sunt gata sa apeleze telefonic Ministerul Sanatatii, Departamentul pentru Relatii cu Publicul, si sa ceara socoteala de ce nu li se raspunde la petitii, cand pentru aia sunt platiti. Si apoi sa ii reclamam "mai sus". Pai sa fim cetateni responsabili si totodata exigentzi, ce impozitu' nostru! :)
kittyke spune:
Lucaluca,
Trece si pe mine pe lista sunt si eu o victima a Fivului care din pacate in Romania nu este ajutat deloc de institutiile statului.
Vor copii mai multi dara daca vrei sa si faci dar din niste cauze de sanatate nu poti sa faci natural trebuie sa strangi bani pentru a avea o sansa.Si asta in cazurile cele mai bune pentru ca sunt foarte multe cupluri care din cauza banilor nu au nici o sansa.
Rusine statului Roman !!!
Iertati-ma daca sunt foarte dur dar de mult ma macina problema asta ( sigur in Ungaria si in alte tari au gratuit 5 incercari si medicamentele pentru tratament sunt subventionate 80%!!!!!!
persephonna spune:
Sal fetelor.
O ff buna prietena de a mea a gasit petitia asta online.
M-am gandit ca poate o sa aveti timp sa semnati. Este vorba despre SUSTINERE SPECIALA PENTRU LEGEA MAMELOR.
http://www.petitiononline.com/legemame/petition.html
Multumesc mult.