bancpost-senzatii tari

bancpost-senzatii tari | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Am un card la ei, alocatia fetei imi vine pe card, alocatia baiatului nu mi-a venit prin posta, si am incercat sa scot un extras pe luna februarie sa vad daca mi-au virat cumva acolo.
Intru in sediu, ma izbeste un miros de wc proaspat folosit. M-am pus la un ghiseu la rand unde scria "operatiuni persoane fizice". Era o singura persoana in fata mea, voia sa ridice o suma de bani trimisi prin western union (oriunde se elibereaza banii in max. 2-3 minute). Dupa 30 de minute de completat formular, stricat formular, completat alt formular, spaga 5 RON, n-are casiera dolari, si alte minuni, ma intreaba femeia de ce stau acolo (inca nu terminase cu clientul din fata mea). Zic ca pt un extras. Ma trimite la alt ghiseu. Acolo iar alti nervi, un tip, care lucreaza incet si comod, mai suna la "centru", mai povesteste ce a facut in concediu, etc.
Ajung in fata lui, imi spun of-ul, ca vreau un extras pe februarie. Pai nu se poate numai dupa data de 10 (!!!!!) Domnule, suntem in 11, conform calendarului de pe perete... adica suntem dupa data de 10... eeee, intr-adevar, dar inca nu vede datele pe luna trecuta. Dar am o posibilitate totusi. Sa completez o cerere, si in cateva minute mi se elibereaza extrasul. Tot procesul de eliberare a unui extras de 2 randuri a durat 57 de minute.
Nu stiu cum supravietuieste o banca in astfel de conditii de munca, cu astfel de angajati incompetenti.
La fiecare banca poti cere un miniextras de la bancomat, sau de la ghiseu, il primesti in cateva clipe, pe orice perioada... numai la ei nu?
Culmea, dupa mine era o fata, care cerea un card nou, fiindca ala vechi era expirat. Cardul a fost trimis din greseala la Cluj, in loc de Oradea. Si ce face angajatul destept? O pune pe biata fata (era studenta, de vreo 19-20 ani) sa completeze o cerere de trimitere a cardului, plus sa plateasca suma de 6,5 RON taxa prioripost. Fata a platit fara sa clipeasca... abia m-am putut abtine sa nu fac circ... cum pot fi fraieriti oamenii in acest hal?????

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

De ce nu folosesti computerul..internet banking sau cum se cheama... sa-ti vezi extrasele?
Pt aia e facut internetul si computerul...nu pt alte probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Guestus sti ca si cu internet bankingul e un fel de scarpinat cu mana stanga la urechea dreapta peste cap(sau invers)...plus ca costa,cred ca sti,jucaria aia care iti genereaza pinul de intrare in cont si uneori internetul,chiar cand ai mai mare nevoie,pica ori se lucreaza la linia de cabluri....de tot rahatul.
Gaby...si parerea mea este ca Bancpostul e una din multe banci din tara care functioneaza defectuos....la asta adaug si BRD-ul cu care eu am avut o experienta extrem de urata,in sensul ca am facut efectiv circ in sucursala rspectiva de era sa ma arunce paza afara in strada.Si asta tot datorita incompetentei unor lucratori bancari neexperimentati,neinstruiti si mi-se-nrupisti la greu...
Si eu am card Bancpost unde primesc salariul si in curand alocatia fiului meu...Ultima caterinca a mea si a colegilor mei cu aceasta banca a fost ca trebuia sa primim salariile pe card vineri,7 martie,cum era firesc,iar banii pe card au intrat abia ieri,11 martie ,dupa ora 16....A facut careva ceva?Pai nu...
Sa-ti mai pove ceva si gata.Cardul l-am facut acu' tzshpe ani in Cta,ulterior m-am mutat la Timisoara,expira cardul,asa ca am mers la banca de aici sa-l schimb....A durat 2 saptamani aceasta operatiune,timp in care am facut dramba in buze cu degetele dupa banuti,caci schimbarea de card s-a facut la Bucuresti,apoi Buc. a asteptat de la filiala Cta confirmare si abia dupa aia au trimis la Timisoara cardul....Lantul slabiciunilor!Sunt curioasa daca imi va veni alocatia asa cum trebuie!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by Guestus

De ce nu folosesti computerul..internet banking sau cum se cheama... sa-ti vezi extrasele?

pt ca nu-mi convine sa dau 5-10 lei (nush exact ce tarife au banditii de la bancpost) numai sa vad daca-mi intra alocatia... ca pt altceva nu folosesc cardul lor.

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu vrei tu sa dai banii....dar si sa bati drumul pina la banca...sa astepti...etc..si totul doar ca sa vezi daca au intrat banii...nu e o idee prea stralucita. e lux sa vorbesti cu cineva fata in fata in ziua de azi...yo in locul lor as cere taxe pentru operatiuni de genu" asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

e lux sa vorbesti cu cineva fata in fata in ziua de azi
[/quote]

Da...mai ales cu o "acritura", si in miros de rahat...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Initial creeata de Gabi_K

Am un card la ei, alocatia fetei imi vine pe card, alocatia baiatului nu mi-a venit prin posta, si am incercat sa scot un extras pe luna februarie sa vad daca mi-au virat cumva acolo.
Intru in sediu, ma izbeste un miros de wc proaspat folosit. M-am pus la un ghiseu la rand unde scria "operatiuni persoane fizice". Era o singura persoana in fata mea, voia sa ridice o suma de bani trimisi prin western union (oriunde se elibereaza banii in max. 2-3 minute). Dupa 30 de minute de completat formular, stricat formular, completat alt formular, spaga 5 RON, n-are casiera dolari, si alte minuni, ma intreaba femeia de ce stau acolo (inca nu terminase cu clientul din fata mea). Zic ca pt un extras. Ma trimite la alt ghiseu. Acolo iar alti nervi, un tip, care lucreaza incet si comod, mai suna la "centru", mai povesteste ce a facut in concediu, etc.
Ajung in fata lui, imi spun of-ul, ca vreau un extras pe februarie. Pai nu se poate numai dupa data de 10 (!!!!!) Domnule, suntem in 11, conform calendarului de pe perete... adica suntem dupa data de 10... eeee, intr-adevar, dar inca nu vede datele pe luna trecuta. Dar am o posibilitate totusi. Sa completez o cerere, si in cateva minute mi se elibereaza extrasul. Tot procesul de eliberare a unui extras de 2 randuri a durat 57 de minute.
Nu stiu cum supravietuieste o banca in astfel de conditii de munca, cu astfel de angajati incompetenti.
La fiecare banca poti cere un miniextras de la bancomat, sau de la ghiseu, il primesti in cateva clipe, pe orice perioada... numai la ei nu?
Culmea, dupa mine era o fata, care cerea un card nou, fiindca ala vechi era expirat. Cardul a fost trimis din greseala la Cluj, in loc de Oradea. Si ce face angajatul destept? O pune pe biata fata (era studenta, de vreo 19-20 ani) sa completeze o cerere de trimitere a cardului, plus sa plateasca suma de 6,5 RON taxa prioripost. Fata a platit fara sa clipeasca... abia m-am putut abtine sa nu fac circ... cum pot fi fraieriti oamenii in acest hal?????

poze

Totul despre alaptat!

Sincer nu vad de ce ar fi omul incompetent, atata vreme cat procedura companiei are o buba. El doar se supune acelei proceduri. Si in al doilea rand, ma gandesc ca la consultarea soldului nu se percep comisionane. Doar la retragere, corect?
----------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Alecsia
ma gandesc ca la consultarea soldului nu se percep comisionane. Doar la retragere, corect?

Incorect; nu toti gandesc la fel ca tine. Mai ales bancherii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Nu stiu daca e voie, dar ar fii interesant sa ne spui macar sucursala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu n-am inteles totusi de ce femeia de la primul ghieu era incompetenta.
ca persoana care era in fata ta nu stia sa completeze formularul?
Si cum anume a luat "mita/spaga" 5 lei de la persoana aia ? Pt. ce ?

iar la al doilea ghiseu .....putea sa povesteasca ala ce vroia, ai spus "cand am ajuns in fata lui imi spun of-ul". Inainte sa ajungi tu treaba lui daca juca avioane, desena sau povestea. Cel putin asa se intelege , ca atunci cand ai ajuns la el omul era iber, dar ca pana atunci a povestit.
Si eu , ca altcineva de aici ma intreb de ce se da vina pe aia de la ghisee. Ei crezi ca fac regulile? EI hotarasc cine cat plateste?

Ce ma deranjeaza pe mine in general la functionari este ca unii nu sunt destul de bine pregatiti sa te lamureasca , sa iti explice , sau ca sunt nesimtiti.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

quote:

pt ca nu-mi convine sa dau 5-10 lei (nush exact ce tarife au banditii de la bancpost) numai sa vad daca-mi intra alocatia... ca pt altceva nu folosesc cardul lor.

poze

Totul despre alaptat!

Draga Gabi,

produsul de Internet banking te ajuta nu numai sa-ti vezi extrasele, dar si sa faci operatiuni (plati utilitati, transferuri, cumparare-vanzare de vluta etc) fara sa te mai deplasezi la diverse ghisee ca sa faci acele operatiuni. E regretabil ceea ce ai patit la bancpost, cred ca banca asta chiar trebuie sa-si evalueze angajatii si sa le schimbe atitudinea, insa exista situatii in care chiar ne putem ajuta singuri si mult mai bine.

Btw, e pacat ca nu folosesti cardul ala sa-ti platesti de exemplu telefonul, preferi sa mai faci un drum ca sa platesti factura, cand poti s-o faci direct de la ATM dupa ce vezi daca ti-a intrat alocatia?

Si iaca sosi clipa sa-i dau dreptate lui Guestus, nu m-as deochia ptiu! ptiu! ptiu!

Mergi la inceput