Azoospermie - cap 16 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

arucs, multumim mult ca ai venit si la noi si inca o data felicitari pentru acest mare pas inainte !
Mai am cateva intrebari pt tine:
-stii cumva daca a gasit in ambele testicole sau doar in unul (dupa durata operatiei pare sa fi fost greu de gasit)
-stii cumva daca a incercat intai cu punctie si, negasind, a purces la bisturiu?
- ce sanse de supravietuire v-a dat la dezghetare ?
Si sotul meu a facut biopsie unde s-au gasit spermatozoizi.
La FIV insa nu am facut cu congelati ci am facut o biopsie noua; data asta insa rezultatul a fost dezastru iar ulterior am aflat ca sotul meu din cauza primei biopsii a dezvoltat niste anticorpi antispermatici, anticorpi care "omoara" tot ce se mai producea acolo
Acum ne pregatim de FIV 2 cu congelati, insa ni s-au dat sanse mici de dezghetare.

Fetelor, am o veste buna si una proasta
Cea buna: sotul meu a repetat analiza de Anticorpi Antisperm. si a iesit in grafic; el nu a inceput tratamentul dar singurul lucru pe care l-am facut a fost pauza sexuala.

Vestea proasta e ca mi-am repetat estradiolul si sunt in acelasi stadiu, ceea ce ar insemna ca nu raspund la tratament; dr Dracea mi-a recomandat sa maresc doza de Gonal la 3 injectii ...sa vedem

Va pup fetelor si we placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki, eu am zis ca vreau sa merg la Damian sa vedem ce ne spune, care vor fi viitorii pasi si ce vom face.Multumim lui Pisix ca ne impartaseste din experienta ei care ne ajuta foarte mult,ca de altfel si a ta, Mikishor dulcik .
Nusy, multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

multam PISIX.
initial dr.ne-a spus ca o sa ia din stangul,insa dupa operatie ne-a spus ca nu a fost multumit de cum arata si atunci a hotarat sa-l taie si pe cel drept.Dr.matei ne-a spus ca a gasit destui,insa ne-a spus de la inceput ca o sa mai moara la decongelatsi mai ales vom face si acea analiza genetica a embrionului si nu o sa-mi introduca decat embrioni sanatosi.
deoarece analizele sotului meu sunt bune s-a hotarat sa facem biopsie mai ales ca nu stia in ce testicol o sa gaseasca si daca.
sper ca nici un sot de-al vostru sa nu incerce intai sa faca deferentografie,adica operatia prin care se desfunda canalul,deoarece este risc de infundare a prostatei si atunci nici la punctie si nici la biopsie nu mai este nici o sansa.
.

Mergi la inceput

Arucs, ce analize a facut sotul tau?Si la ce clinica?Ne poti da mai multe amanunte?

Mergi la inceput

Fetelor, stiti ceva de acupunctura si maca?A scris o fata la un subiect de acupunctura ca sotul unei aspirante FIV a facut acupunctura + maca si i s-a imbunatatit spermograma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Iyoana FiV-uletzul sper s ail fac cat mai curand.
Analizele aproape’s gata mai am sa iau rezultatele de la secretie…
Si urmeaza marea intalneala la Giulesti!!
[Anes ma bucur ptr. tine!! Doamne Ajuta !!! Sa fie bine in continuare!!!

Poate va dati cu parera …
Hormonalele mele in ziua a 2-a
Estadiol II 41,43 /12,53-165.5
Prolactina II 281,6 /127-637
FSH 4,26 / 3,5-12,5
LH 5,74 / 2,4-12,6
Ce ziceti??? Am sanse??? Outze ?? M-am babaciunit rau???
Va rooog !!! Pana ajung la dr. !!!

Pup gashca!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Copilutzu analizele tale sunt super bune! Ai un FSH de invidiat, nici vorba de "babaciunit"!
Iti doresc mult mult noroc, sa fie fiv-uletul norocos!
Anes ma bucur mult ca esti bine! Doamne Ajuta in continuare!burtik
Nusyburtik

Va ziceam ca n-o sa mai scriu o perioada, mi-am mai revenit si iata-ma! Insa nu am ce scrie despre mine, pentru ca deocamdata nu mai vreau sa ma gandesc la nimic, analize, fiv-uri, etc..ca ajunsese o obsesie care nu mi-a facut bine deloc.
Insa sunt aici alaturi de voi!
toate fetele mele dragi!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Moooamaaaaa !!! ioanaaaa Sar'naaa mult!!
Deci la cei aproape 40 de anishori ai mei .... stau bine!!!
Mercik muult!!! Sar'naaa si ptr. urari!!!
Offf abia astept sa fiu mamica de tripleti!!! Sa ii papam urechile lu' sotzulache!! Trei ... si cu mine 4 !!!
Mikishor baga si la fata o frezie ca am votaaat.Si eu iti dau 10 pupushori la schimb!!!!

Pup si noapte bunica!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, cat e estradiolul?
Copilutzu, cu hormonalele stai foarte bine.
Ioana, si eu sunt in stadiu de relaxare dupa "n" FIV-uri si sunt mult mai bine. Trebuie si pauza caci altfel prea facem cu nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Monil ieri (dupa 6 zile de stimulare) aveam estradiolul 186.

Sincer am inceput sa disper. Mi se pare ca mereu mi se intampla ceva, mereu apare o noua problema.

Simt ca nu mai pot ...

Mergi la inceput