Azoospermie - cap 16 -
Raspunsuri - Pagina 12
RalMar spune:
Pai schimbare in urma naturistelor am vazut, a mers treaba chiar neasteptat de bine de la mob.30% am ajun la 70% si a crescut si nr. de la 5 mil la 15, acum ramane sa mai vedem si care-i treaba cu tribulusul, abia are o luna de cand il ia, ca nu a mai vrut sa ia primul tratament ca erau prea multe pastile, si a zis ca face tratament doar daca are maxim 3 pastilute pe zi. Si din pacate de congelat acum nu putem, la noi problema cea mai mare e de timp, sotul abia si-a schimbat serviciul, si inca nu-i da concediu, speram sa ia macar 2 zile prin toamna, asa ca nu ma rog decat sa nu fie prea tarziu atunci! Tocmai de asta vrem sa mergem si la alt dr. ca sa vedem cat timp am mai avea la dispozitie.
bytzi spune:
Ralmar draguto sper sa nu te superi pe mine dar este o vorba "ce poti face azi nu lasa pe maine" te rog eu margeti cum au spus si fetele sa puneti ceva la pastrare caci nu se stie niciodata.... daca nu puteti acum sa ancercati o IA caci sant sanse destul de mari cu nr si mobilitatea care o aveti.Ati doresc mult mult succes
toata gasca
anes spune:
Am vesti bune deocamdata . Hematomul s-a mai retras, BB este MARE, are 11,3 mm si varsta de 7s si 2 z . Asa a iesit la ecograf. I-am vazut BATAILE INIMII! Am plans acolo in cabinet, iar. dr. vazand ma intreaba, parca mai era cazul: "lacrimi de fericire ?" Pai am plans destul de suparare, i-am raspuns, era cazul sa plang si de fericire! Analiza Beta HCG-ului a iesit in limite.
A mai vazut ceva la eco, dar nu si-a putut da seama exact ce este. Mi-a facut ecografie si cu sonda endovaginala si transabdominala. Suspecteaza sa nu fi fost o sarcina gemelara cu un embrion oprit din evolutie . M-a intrebat daca avem eu si sotul antecedente. NU avem. Dar nu era sigura, putea sa fie un hematom...
Prin urmare, dupa noile masurari DPN 5.11.2008.
Eu sunt cam nelamurita pt. ca nu are de unde sa iasa varsta asta. Nici adunate zilele de menstruatie. Eu ii tot puneam intrebari, iar ea mi-a spus sa fiu multumita acum. Bine ca este mai mare si nu mai mic .
Sunt fericita acum. Sa dea DD sa mearga totul bine in continuare. Mi-a dat sa fac un set de analize, specifice primului trimestru. Control, sambata viitoare.
Va pup!
anes spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari! Nu mai credeam ca poate sa fie si bine!
RalMar noi la ultima spermograma aveam 4,5 mil/mm . Am luat Multi Maca, L-Carnitina, Napraznic, vit. E, Coenzima Q 10 si la final Pro 6 de la FLP (bineinteles nu toate odata), in timp de 4 luni si am ramas neasteptat natural. Doua luni si jumatate din aceste 4 luni ne-am protejat pt. ca eu faceam un autovaccin pt. infectia urinara cu E-Coli. Cred foarte mult ca tratamentul ne-a ajutat. Bineinteles ca sotul meu nu a mai facut o spermograma. Il bateam la cap in ultimele 6 saptamani sa o faca si tot amana. Bine ca nu a mai fost nevoie.
Deci, ce vreu sa spun este ca aveti sanse sa ramaneti si natural, dar, daca nu mai aveti timp, rabdare si putere, puteti incerca cu succes IA. Eu ma gandeam deja la asta. Este o idee buna cu conservatul spermei pt. zile negre. Nu cred ca este cazul de FIV la voi.
Pe mine m-a incurajat rezultatul vostru, pt. ca s-a vazut o imbunatatire destul de mare.
miki fir-ar sa fie de pneumonie. Ai mare grija cu ea, fa tratament pt. ca poti ramane cu sechele (tuse, sensibilitate pulmonara). Dar sunt sigura ca stii ce sa iei.
pe toate!
bytzi spune:
Anes ma bucur nespus de mult pentru tine ,mai exista si minuni deci nu trebuie sa ne pierdem speranta niciodata ,ati doresc sa fie totul bine pana la capat si DD sa aiba grija de tine sa-ti amplineasca cel mai frumos vis
pisix spune:
Fetelor pe mine m-au anuntat de la cabinet ca, din cauza faptului ca am inceput inhibarea mai tarziu, nu trebuia sa fac azi stimularea ci luni. Mi-am facut totusi un estradiol si m-am cam suparat …am 176 in conditiile in care ar fi trebuit sa am un minim de 900 (nu mai zic ca data trecuta aveam vreo 1700); ceea ce inseamna fie ca nu raspund la stimulare, fie ca mi-au gresit analizele (desi mi-am promis ca nu ma mai duc la IDS, tot acolo am ajuns …)
Ma duc maine sa-mi repet la Bios dar nu stiu daca aflu tot maine rezulatele…
Deci bitzy nu am avut pe cine sa intreb de pręt #61516;
Anes – mi-ai facut seara minunata !!! Am gasit niste vin rosu prin casa si beau in cinstea ta !!! Fii optimista si sa speram ca va fi bine in continuare !
RalMar – vezi tu eu am perspective omului care a luat o decizie gresita si oricat mi-as dori nu mai pot sa fac nimic in sensul asta. De aceea ti-am dat acest sfat. Dar evident decizia va apartine…
Iyoana – e firesc sa-ti pui toate aceste probleme mai ales ca ai luptat atat de mult pt a ajunge la o asemenea performanta ( 12 kile in minus inseamna mare lucru)
Deci eu sunt confirmarea faptului ca daca tii dieta slabesti si in timpul stimularii.
Acum stai ca am alte mustrari de constiinta: ca data trecuta cand am mancat grasimi am raspuns super-bine la stimulare si acum cand am mancat doua fire de mancare uite ce rezultat am avut …Dar sper sa fie doar o eroare de analize (mama ce am ajuns sa-mi doresc!).
Miki – nu am gasit L-arginina si in disperare de cauza mi-am luat Sargenor care e de fapt aspartat de arginina. Nu stiu daca o fi ceva de capul lui da am baut o fiola .
Ella28 – dr Dracea a fost destul de rezervata privitor la sansele de dezghetare ale baietilor. Dar normal ca sper, altfel nu as mai trece prin asta. Desi sotul meu a hotarat ca, daca nu se dezgheata nimic, sa incerce totusi o punctie in primul testicol, cel care initial a avut asa productie buna . Nu prea-mi vine, mai ales ca acum stim si de anticorpii antispermatici care ii secera tot ce se mai produce …
pisix spune:
Hei azoogirls, la FIV e o fata noua, arucs, al carei sot tocmai a trecut printr-o biopsie iar rezultatul a fost unul favorabil !
Deci, vedeti ca mai exista si cazuri fericite
Am rugat-o sa intre sa ne povesteasca, ar fi interesant de stiut cu ce urolog a facut biopsia, ce analize are sotul, cum se simte, etc
Arucs daca intri aici asteptam cu mare interes sa ne povesesti experienta voastra ! Si felicitari, ati trecut un mare hop !
bytzi spune:
Pisixsper sa fie bine pana la urma doamne ajuta.An privinta pretului nu-i problema cand ai sa mai mergi pe acolo daca o sa-ti mai amintesti oricum multumesc ca nu mai uitat Arucs zicea ca face biopsia la Centru Medical Unirea o asteptam cu vesti sa ne spuna si noua cum a fost ,dar ce repede s-a miscat o felicit din suflet si sa fie pana la capat o reusita ici la toate fetele si va doresc un weekend placut.
arucs spune:
iata ca am sosit sa va povestesc toata povestea mea.
totul a inceput anul trecut cand am hotarat sa facem IAD cu prof Marinescu deoarece ne-a spus ca nu se mai poate face nimic.Am incercat 2IAd fara nici un rezultat iar cand am vazut ca la giulesti totul este pe banda rulanta am decis sa ma opresc si sa incercam in alta parte.
Am fost la Parhon la dr.Dinu unde ne-a spus ca atata timp cat analizele sunt bune mai exista o speranta.A urmat o luna de zile in care sotul meu a facut toate analizele la Sanador si pe cele genetice la Parhon.Cand am vazut ca analizele sunt bune,Dr.Dinu ne-a spus ca este cazul sa facem biopsie.Sotul meu a spus ca face orice si vrea sa ne miscam repede,deci ne-a fost recomandat Dr.Cauni care este urolog la spitalul Sf.Ioan si care face biopsii la centrul medical unirea de la arcul de triumf.
Am fost la spital la dansul,am vorbit si ne-a facut programare pentru biopsie.Am asteptat cele 2 sapt. cu sufletul la gura,iar Luni am mers la "taiere".Spun ca este un medic exceptional deoarece mi-a spus ca o sa caute la ambele testicole daca nu-i place ce gasaste la stangul,ceea ce s-a intamplat.Operatia a durat aproape 1 ora si apoi am astaptat cam 45minute pana dr.Matei avenit si ne-a dat marea veste.Nu sunt foarte multi dar avem cu ce.
Urmeaza sa fac FIV la noua clinica a dr.Tutunaru si se pare ca undeva in luna iunie.
Acum imi fac eu analizele si luna viitoare mergem sa ne faca dosarul.
arucs spune:
am atat de multe sa va spun incat nu stiu cu ce sa incep.Da,operatia costa 500euro iar daca se gasaste ceva congelarea mai costa 250 euro.Noi am platit 28 milioane.totu este foarte bine pus la punct in clinica,m-a lasat sa stau cu el in salon,iar personalul medical este foarte bine pregatit.dupa ce a iesit din operatie am mai stat acolo cam 2 ore,timp in care a fost monitorizat si supravegheat.i-au pus gheata ca sa nu apara hematom si a stat pe perfuzie cu saruri pentru hidratare.apoi pana azi a luat antibiotic si piafen pentru dureri.timp de trei zile a stat in pat cu gheata din trei in trei ore.marti o sa mearga la clinica sa-i scoata firele.Sincera sa fiu nu este chiar asa usor mai ales daca se intervine pe ambele testicole.