AMNIOCENTEZA

AMNIOCENTEZA | Autor: tichi

Link direct la acest mesaj

As dorii sa stiu si eu unde se poate face test de amniocenteza, recoltare si interpretare genetica gratuit?
Am 40 ani sunt cadru medical asigurata si am fost diagnosticata cu risc crescut pentru trisomie 21 si 18.
Mi sa recomandat sa fac testul.
IL POT FACE GRATUIT UNDEVA ???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sincer...nu cred ca se face gratuit. Si eu am fost diagnosticata cu risc crescut de trisomia 18 si am facut AMNIO la MedLife. Am dat 800 ron dar...nu mi-a facut decat o parte din teste din cauza ca varsta sarcinii era mare si rezultatele ar fi fost irelevante.

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu am auzit sa se faca gratuit pe undeva. Poate cu preturi ceva mai mici, dar gratuit nu. Eu am facut la Geneticlab, si a fost 1450RON.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Nu cred ca se face pe undeva gratuit.Poate doar recoltarea la vreun medic , prieten de-al tau .Dar analiza genetica sigur se plateste.Daca recoltarea se face in alta parte decat unde este efectuata si analiza , lichidul trebuie transportat in max 30min la temperatura constanta de 37 grade.Asta asa ca informatie generala.

Anca 28 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iacobica spune:

din pacate, asa cum au scris si fetele, chiar daca esti asigurata, aceste asigurari nu acopera cheltuielile pt. aceasta analiza. chiar daca iti va fi recoltata intr-un spital de stat si, sa zicem ca nu vei plati nimic fiind cadru medical, tot vei plati analiza in sine a lichidului(mie mi s-a recoltat la Polizu unde am dat "atentia" cuvenita iar analiza s-a facut la medsana unde am platit luna trecuta 13 milioane lei vechi)
Singurul spital de stat care face aceasta analiza in Bucuresti este Spitalul Titan,(sau Ilfov, sau Constantin si Elena, si-a tot schimbat numele) de pe strada Basarabiei. Dar nici acolo nu este gratuit; sunt niste doamne foarte dragutze acolo care mi-au explicat ca solventii sunt foarte scumpi si trebuie sa suporti singura cheltuielile. Acolo analiza costa in jur de 7 milioane dar este partiala vis-a-vis de cea facuta la medsana sau medlife.
Oricum ar fi, din pacate va trebui sa platesti ceva...
Sanatate

Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Mergi la inceput