Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
AnnaBaby spune:
Bujo tare mai esti simpatica. Auzi la ea, ca tarusul de la cort... hi, hi,hi
Anna 21+ cu Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze
Alina Maria spune:
Am facut acum 3 minute niste poze cu burtica si cu tatuajul , e un semn hindus , ceva cu arta de a gandii , mi l-am facut singura cand avem 15 ani cu 2 ace si niste tus negru . A durut destul de tare avnd in vedere ca l-am batut de 7 ori . Nu sunt mandra de el dar nici nu mie rusine , apartine acelei perioade si cu asta basta .
De ceva timp vrea si sotul unu dar nu il las eu
Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani
narcisa.s spune:
Acum ma uit sa analizez burtica lu Bujo...Tzarushu de la cort!!Bey, Bujo, fii atenta ca mesajele astea astea raman posteritatii...Si cand o vedea fii-tu cum vorbeai despre putzulica lui.......Asa, m-am uitat...Imi place aia in care te uiti in oglinda, tare tare poza!!!Si burtikul e frumoooossss.
Gata, am plecat
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (19+)si Vil asteptand o
M&M spune:
Didi, imi pare rau. NU am vrut sa te sperii. Am scris doar ceea ce am vazut cu ochii mei. Cred ca in orice spital din Romania se petrec intamplari asemanatoare. Depinde mult de cadrele medicale. Probabil acea asistenta nu isi primise cotizatia.Dar sa stii ca mi-a placut maternitatea din cadrul spitaluilui, este curat, totul renovat( sau era acum 3 ani), saloane cu 2 paturi pt lauze.
Mishuc, felicitari pt bebe - fetita. Iar au luat avant fetitele. Adeverinta de salariat iti trebuie ca sa dovedesti celor de la spital ca ai contribuit la asigurarea de sanatate in ultimul timp. Spitalul primeste bani de la CAS pt fiecare pacient pe baza acestor adeverinte.
Alina, multa sanatate mamei tale!! Poate te-a tras curentul; sau ai vreo infectie la ureche Alina, mai ales daca ti s-a inflamat si un ganglion.
Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Alina Maria spune:
Asa o fii Cristina , ce sa fac sa merg la dr. sau mi-o trece asa .
Biribu spune:
buna fete burticoase!
nati ma bucur ca sunteti ok, si nu degeaba te-am declarat eu supergospodina noastra cred ca a intrat nesting-ul in priza. sa dea DD sa fie totul ok la rmn .
alinam sanatate mamei! si tu esti supergospodina azi... cu urechea comprese calde,daca e mai rau insa du-te sa se uite cineva in ea sa nu fie infectata.
Mami de Anna (5.02.2007)
Alina Maria spune:
Merci Biribu , am sunat la dr. a spus sa iau un paracetamol si sa trec maine pe la el daca nu imi trece .
Tu ce mai faci ? ce mai spui ?
Eu una ma cam plictisesc acasa , am terminat treburile majore si nu stiu ce o sa fac daca nu vine vremea buna sa ma duc macar pe afara , in gradina , etc .
Alina Maria spune:
Fetelor eu in bucatarie am o gresie imposibila , e greu de curatat , spalat si dupa ce gatesc , una alta ce mai e dezastru , nu reusesc sa o fac curata doar cu ala de spalat pe jos . Trebuie frecata cu peria .
Eu una nu mai pot astfel incat am comandat un aparat care merge pe baza de abur , nu stiu cum sa explic asa ca am aici un link . http://www.wehkamp.nl/w2/Winkelen/KenmerkAdviseurArtikel.aspx?CC=C06&SC=U04&KAC=U43&ArtikelNummer=730371&AI=0#t10
Acum va intreb , aveti vre-o una experienta cu asa ceva . Saptamana viitoare imi vine de abia .
Biribu spune:
Alina la noi vremea e un subiect si mai dureros ca e frrrrig rau aici inca... eu sunt pe baricade la servici si am o mica pauza asa ca ma destind pe forum
Mami de Anna (5.02.2007) cu
Alina Maria spune:
Bine ca inca mai poti lucra , poate e mai bine asa , trece vremea mai repede , mai ales daca si iti place ce faci . Recunoas ca imi place sa si lenevesc insa trece timpul mult mai greu , mai ales daca nu o am pe Mandy acasa .
Unde sunteti restul de fete ?
Mona , tu esti la repaus , dar tare as vrea sa stiu cum iti e .
Trebuie sa fac ceva de mancare dar nu stiu ce nu am pofta de nimic .