Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by danangie

MADA da si eu ma bucur ca nu ma mai doare...sper totusi sa nu se intoarca. doctorita , oricum mi-a prescris Gaviscon. Tu parca imi vorbeai de el...nu? Acum mi-am facut provizii si daca d-ne fereste.......

CRISTINA acu' sunt linistita.....stiam eu ce stiam.....si dobitocii aia de la urgente cica nu sunt nimic. Si ca un facut......cand fusesem luni la doctorita si m-am urcat pe capra....hop contractia. Asa a vazut ca nu zic minciuni. Dar bine ca am colul inchis si ok.

ANNA si eu abia astept sa incep sa cumpar hainute. Dar nu voi cumpara pana nu implinesc 7 luni. Si chiar si atunci voi cumpara doar strictul necesar pentru spital si pentru cele cateva zile de inceput acasa....

JJOVANA ti-ai luat tensiunea? Cam cat ai? Pentru picioare umflate tre' tot timupl cand stai intinsa sa pui picioarele pe o pernuta in asa fel sa ai picioarele ridicate putin. Asa ajuti la drenarea lichidului. Valabil si pentru maine cand stai intinsa sa tii mainile pe burta ...in asa fel sa nu stea in jos. Pe urma, sper ca tu nu mananci ectrem de sarat. Oricum....doctorul ce a zis?

mult asteptat

salut
Tensiunea e ok, 13 cu 8 . Sarat nu mai mananc acum...dar in primele luni am mancat foarte sarat si acru...poate de acolo mi se trage umflarea asta. La serviciu stau toata ziua pe scaun ...deci cu picioarele atarnate...cand ajung acasa mai stau cu ele pe sus
Merci de raspuns

oana silvia si pruncuta Daria.. 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

Ce fac fetele mele? Io mi-am terminat o mare parte din treburi si o sa intru intr-un meeting. Si mi-am zis sa va salut daca tot mai am vreme.

Naaati ce ma bucur ca ai scris! Mai dar ce harnicuta esti, incredibil! Sa stii ca tin pumnii maine, sa fie nu bine ci perfect! Pup fata si asteptam poze cu paturicile!

Lori ai implinit 25 de saptamani..adica ai intrat in 26.:) Am inteles si eu intr-un final cum e si acum ma dau mare stiutoare, deh.:)

Anaco super ca o sa ai concediu! E minunat asa, te poti odihni si concentra nitel la ale tale!

Camy super ca incapi in hainutzele "pre-sarcina". Eu nu. Ai grija cu burtica, da?

Capri ce ma bucur ca o sa ai net acasa. Chiar ma gandeam ca e nasol sa nu stim de voi. O sa intreb si eu chestia aia cu 126 zile si concediul aferent. Eu mi-l iau integral si abia apoi intru in prenatal, dar intreb.

Vic ce bine ca nu ai insomnii! Lasa ca recuperezi tu si somnicul si te pui pe picioare. Hazlie dr respectiva..deh...

Cris hai ca o sa-ti fie bine la nastere. La privat e ok. Si stai linistita cu apendicita aia, gandeste-te si tu la altceva!

Gini la cine mergi la Euroclinic? O sa si nasti acolo? Ca poate ne intalnim..suntem destul de apropiate ca varsta a sarcinii...

Danutz ma bucur ca te-ai mai linistit cu stomacelul. Sa ai grija la ce mananci. Eu da, mi-am revenit. Bine, eu ulcerul l-am avut acum niste ani, a fost operat cu laser bla bla. Acum insa imi reactiona stomacul ciudat...dar vad ca e mai bine. Apropos de listuta cu lunile si saptamanile, nu stiu ce sa-ti spun. Am vazut si eu diferente destule..acum, nu stiu ce sa zic. Cred ca din sapt 27 se intra in luna 7..asa cred eu!

Mishucule te asteptam cu vesti bune si cu o culoare pt carucior!

Adina-Marimar este foarte fain ca poti naste in apa. super! Multumim de linkuri, utile!

Mirela noi am aflat ca o sa ai baietel..felicitari inca o data! Eu iau doar elevit...

Anna foaaarte simpatic primul body al Mariei! Sa-l poarte sanatoasa!

Wow Jovana cat de avansata esti cu pregatirile pt Daria! Super! Ma bucur ca totul a fost ok la echo!

Mada ce nasol cu antena aia si vanturile voastre. Sper sa nu sparga nimic si s-o poata da Flo jos. Tin pumnii sa gasesti si pe nea caisa:), montatorul de aragaz!

Tecky eu folosesc de la gat pana in calcaie:) Mustela 9 mois. Chiar radea iubi de mine aseara, cand mi-a cumparat doua cutii, ca in ultima luna am folosit deja 3...imi zice prajiturica acuma:) (cica-s cremoasa). Ma rog, daca e sa apara, apar oricum..important e sa avem pielea hidratata (asta se face interior si exterior).

Alina sanatate multa mamei! Si tu esti harnicuta si foarte avansata cu pregatirile pt bebe. Super!

Camy ce zuza esti! Noh..la cate "pasarele" au vazut doctorii si asistentele...

Anna da, e foarte bun uleiul de migdale!

Cuscri ASA, te rog sa nu te gandesti la rele, daaaa? Maria Sa Bebe este un perfect si jumatate...numai ca daca nevasta-sa e agitata, nu putea fi el calm, nuuu? Hai ca ma bucur ca e totul bine..caci asa este!

Hai va pup si ma'c la vorbiit si iar vorbiit si explicaaat! Ne auzim diseara!Pup

SUN24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Uleiul de migdale este o minuatie, atit pt pielea noastra cit si a bebeului, nu se compara cu nici o lotiune. Produsele Johnson sint pline de uleiuri minerale, de parabeni si chimicale deloc bune pt pielea delicata a bebelusilor, mai ales cei cu piele sensibila.

Uleiurile naturale sint cele mai bune, chiar si la baita, in loc de sapun sau sampon de bebei e mai bine un strop de ulei in apa, fie el de masline, migdale, etc. Sint naturale si mult mai bune pt pielea bebelusilor care oricum numai murdara nu e...

fericita, 21 sapt cu bebe 3 surpriza

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Am zis sa mai dau o raita pe-aici .....macar sa dau cu subsemnatu' sa stiti ca suntem relativ bine si acasa!

Felicitari fetelor care au mai aflat ce ascund prin burtici,.....mai mult baietei vad in ultima vreme! Sa fie sanatosi, norocosi, cumintei si destepti!

Noi suntem cu contractii garla si de-alea si de-alelalte......le mai fentam cu Gynipral si No Spa.
De dimineatza ...dupa pastila de Gynipral am avut o reactie....mama-mama......am zis ca iau maxim juma de pastila de-acum incolo si o iau mai des...nu una dimineata si una seara!
Din ce aveam eu tensiunea normala...un 9 jumate su 5 si pulsul maxim 80.......dupa pastila am ajuns instant la 11 cu 8 si 124 puls....
Mi-am revenit dupa vreo 2 ore de somn ....imi iau eu tensiunea ca eram cam ametita si ce credeti.....de 2 ori mi-a dat eroare....abia a 3-a oara a reusit s mi-o masoare "digitalul" meu...un amarat de 8 cu 4 , dar macar pulsul scazuse la 92....asa ca am bagat o cafeluta cu lapte sa ma "remontez"

In rest...in pat....in pat....in pat....pe toate partile...in ca p mai am sa stau ca in rest am incercat toate pozitiile, dar se pare ca se amelioreaza situtatia...asa incet- incet!
Sper ca de saptamana viitoare sa incep sa ies si eu pe-afara cate 10 min ca bebeii aia nou-nascuti!
Acum stau si balesc la geamul de la balcon la vremea superba de-afara! Da' asta e .....Antonia merita orice...e printesa mea scumpa, la fel ca si Dari!

Va pupicesc si sa aveti m,are grija de voi si de bebei!

Hi, hi, hi......am uitat de kg....am si eu 7 in plus la aproape 25 de sapt.....e muuuult, dar asta e....celulita a inflorit precum pop-cornu' pe fund si coapse!
Am zis ca vine primavara si ies la pascut ....sper sa nu mai iau inca pe-atat pana la nastere ca o sa fie mai usor sa ma sari decat sa ma ocolesti!!!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Caprioara, si eu voi beneficia de toate zilele de concediu de odihna pe intregul an, fara sa fie influentate de pre si postnatal. Nu stiu daca e o baza legala pentru asta, dar asa mi-au spus la serviciu ca va fi.

Cristina, pe mine m-ai cam speriat cu intamplarea de la Cantacuzino , pentru ca eu voi naste acolo. Si mai auzisem povesti de-astea despre asistentele de la Cantacuzino, dar ma gandesc ca peste tot e la fel in Romania, cel putin la stat. De-aia v-am mai intrebat cine a mai nascut la acest spital sau o sa nasca acum, ca sa mai aflu si alte pareri. Sau sa imi recomandati alt spital in Bucuresti, daca nu e prea tarziu acum sa schimb (desii nu cred ca e tarziu la urma urmelor) dar imi trebuie un motiv serios, pentru ca medicul meu de la Cantacuzino e foarte de treaba.

Despre inghetata, aveam si eu o reteta interesanta de inghetata cu ou FIERT, lapte si coaja de portocala, sa vad daca o gasesc pe acasa sa v-o scriu. Sper sa nu uit

Cam atat deocamdata, am multa treaba la serviciu dar tot mi-am facut timp sa intru si sa citesc ce ati mai scris azi; chestia e ca nu prea imi mai vine seara acasa sa stau la calculator, dupa ce toata ziua imi amorteste fundul pe scaun la serviciu, asa ca incerc sa tin pasul cu voi de la serviciu.

Didi 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

salutare gravidutze!
m-am intors si eu la eco. toate sunt bune si frumoase, copilasul e ok, are toate organele normale.
e fetita, manca-o-ar mama!!!!
e asa de scumpa, se misca intr-una, de abia am reusit sa-i vedem fetica ca stea cu manutele la ochisori.
e o scumpa, ce mai. sunt topita dupa ea.
important e ca-i sanatoasa.
e destul de maricica are deja 642 de grame; se pare ca daca-si mentine ritmul de crestere va avea peste 4 kg la nastere.
cam atata cu fetita mea draga si iubita.
sotul meu nu putea sa mai scoata un cuvant cand am iesit de acolo, vom merge la cumparat rochite :))))

Eu pentru hidratare folosesc crema Mustela 9 mois. e foarte buna (pentru mine). de uleiul de migdale nu stiam. de unde-l cumpar? De la vreun Plafar ceva?....

Didi81 si eu tot la Cantacuzino voi naste. dar cu Dumnezeu inainte. nu te speria de nimic si gandeste-te ca totul va fi bine. eu am citit postari foarte bune despre acest spital. eu am mai fost internata acolo pentru alta problema, tot ginecologica si singura care m-a enervat a fost asistenta de la internari care mi-a cerut o ciocolata

fetelor de ce se cere adeverinta de salariat la nastere? stiam ca nasterea este "gratuita" in romania. chiar se cere? deci din prenatal eu trebuie samai dau o raita pe la munca sa-mni iau adeverinta de salariat ...hmmm....

va pup pe toate.

Mishuc 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fai cuscra, te-ai tacanit? Auzi la ea, "diferenta e ca tu esti frumoasa".
Bai am zis ca lesin la eco de durere de spate. Am stat o ora pe spate si stiti ca v-am zis ca io nu pot sta in pozitia asta ca ma rupe. Nici nu mai puteam respira de durere. A venit sotu si m-a ridicat de acolo.
Pe mine asa ma amuza faza cu forma burtii... n-are nicio treaba cu sexu. Ca doar nu sta baiatu cu putza proptita in burta mea ca tarusu de la cort ca sa zic ca de-aia e baiat.
Dana noua ne-a zis ca de la 27 sapt esti in trim III. Deci clar la 23 sapt intri in 6luni.

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

SunSmile, eu merg la dr. Dinu Alexandru. Initial am vrut sa merg si eu la doamna Emel Nuraltay, dar era foarte ocupata si reuseam foarte greu sa-mi fac programare. Vreau sa nasc acolo dar inca nu am vorbit nimic cu doctorul de nastere, am zis mereu ca mai e timp. Cred ca tu o sa nasti inaintea mea, asa ca o sa aflu impresii de la tine. Eu nu stiu pe nimeni care sa fi nascut acolo, tu stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am revenit fetelor , Mandy e la gradinita si eu tocmai am terminat de spalat podeaua , am spalat 3 masini de haine si le-am si uscat , acum mai trebuie sa inpachetez si sa le pun in dulap . Mishuc felicitaari pt. mica printesa . Ma bucur mult pt. voi , vezi sa nu cumperi prea multe rochite , mie mi s-au parut greu de dat , si incomfortabile .
Didi si alte fete nu va speriati de tot ce se povesteste , rau e peste tot si intamplari sunt destule , fiecare cu norocul si momentul ei . Si eu am auzit lucruri rele de spitalul unde ma duc dar nu imi pasa .
Am auzit de asemenea ca se introduce mancare pe meniuri diferite ca la restaurant si pot alege tot ce vreau . Cand am nascut cu Mandy era ori pui ori peste . Acum sunt mai multe alegeri .
Dar nu asta e important , nu ? sa fim noi si bb. sanatosi ca mai departe vedem noi ce facem .
Da Mada eu sunt harnicuta si pregatita , asa imi place sa am eu siguranta ca totul e bine si pus la locul lui , in weekend am cumparat draperii la bb. in camera si la Mandy .
La Mandy cu printese pe roz si la bb. cu Winnie de Pooh pe albastru .
Daca aveti timp si bani nu lasati totul pe mai tarziu asta e sfatul meu , cel putim pe mine ma relaxeaza faptul ca bb. poate venii oricand si am de toate .
Irda imi pare rau ca trebuie sa stai in pat asta cred ca mi-ar fii fost f.f.f. greu de realizat la cat sunt de energica .
Dar tu fa ce e bine pt. Antonia in rest nu mai conteaza , la voi e frumos afara , ce bine , la noi ploua si bate un vant de imi cutremura masina .
SunSmaile multumesc de cuvinte , si eu sper ca mama sa isi revina cat mai repede , sa inteleg ca si tu esti la fel de pregatita ?
Jjovana mai mult de atat nu prea ai ce sa faci , dar parca nu imi vine sa cred ca ti se trage de la inceputul sarcinii , pur si simplu corpul tau reactioneaza asa acum , de ce nu cred ca se stie .
Ficare corp e altfel iar in timpul sarcinii poate sa aiba tot felul de reactii de neimaginat cateodata . Continuua sa faci ce faci , va trece .
Bujo bravo mamicule ca te tii asa de tare , nici eu nu mi-as face griji , ma bucur ca toate sunt bune la bb. si ca are tot ce-i trebuie .
Camy nu cred ca in timpul nasterii iti mai e gandul la .. dansa.. si nu cred ca centrul atentiei e pe ea ci pe bb. Sa fim serioase in asemenea momente
nimeni nu poate fii atat de ... sa aibe alte ganduri , nici nu stiu cum sa ma exprim .
Am citit si eu de celulele stam si sunt contra , daca era gratis era alta treaba , de ce nu , dar asa , nu nu cred ca imi privez copilul de nu stiu ce .
Mai degraba cu banii aia fac altceva pt. el .
Aaaa sa nu uit ma doare un ganglion umflat la gat , oare ce o fii ? si toata partea stanga ma doare asa iritant , urechea stanga imi tiiuie , si simt cum pulseaza sangele in ureche , e o senzatie tare ciudata , ce ma fac ?
Mai vorbim .
Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Biri, acuma baga fata o retzeta de caramelada.Aici o fac aproape numai restaurantele chinezesti - pai pentru invelitoarea pentru banana ai nevoie de doua albusuri de ou, o jumate de cana de apa, o jumate de cana de amidon, o jumate de cana de faina alba si o lingura de drojdie dar din aia praf. Iei bananele, le tai in 3 sau 4 bucatzele, depinde de lungime, le invarti prin chestia asta si le scufunzi in ulei incins, le lasi sa se prajeasca, le scoti si le dai prin caramel (adica doua cani de zahar, 6 linguri de apa, o lingura de otet, le lasi sa se topeasca si sa se ingroase putin).Tavalesti banana prajita in zaharul ars, scoti si pui intr-un vas cu apa rece rece.Lasi acolo cateva secunde sa se intareasca zaharul si dupa aia poti sa mananci

Mishuc, ce tareeee!!!Fetitza!!Felicitari!!Maricica printzesa!!

Danangie, bine ca ai scapat de dureri...De la fier zici???Si acum cum rezolvi cu constipatia daca nu mai mananci smochine??

Marimar mie sa-mi spui cand ai timp, te rog, ce stii despre nasterea in apa...Si eu am optiunea asta la clinica dar nu m-am documentat pana acum

Nati, succes maxim la eco!!!De abia astept sa ne spui vestile buneeeee...Din ce ai facut paturicile???Ia sa pui poze

Blueeyees, felicitari pentru baietzel!!Eu n-am luat nici un fel de vitamina, de nici un fel si dr mi-a zis nici sa nu iau.Oricum, din cate stiu, nu e bine sa le combini.Dupa ce termini primul rand de medicamente, incepi sa iei fierul...Dar intreaba la farmacie sau intreaba-l pe dr cum sa iei

Mada, asa-i si la noi cand bate vantul...Si mai auzi si oceanul cum vuieste, e infiorator...Auia de capuccino am terminat-o deja. Si eu tocmai am vazut un filmulet cu una care nastea in apa...Nu a ajutat-o nimeni, cred ca era acasa, intr-o piscina de care zici tu Mada...Era sotul langa ea, ii masa spatele, mai erau vreo doua persoane, cred ca de specialitate...Dar oricum a nascut singurica, ea si-a luat copilul, si l-a pus la piept...Cand a intrat in apa o durea foarte tare dupa vreo 5 minute s-a linistit, mai avea niste tresariri la contractii dar cam atat...Si pe mine ma tenteaza, Vil ma tot bate la cap sa incerc

AnnaBaby, ma uit sa vad primul body al Mariei!!

Camy, fetitza miscareatza Timeea ce face??Se bucura tati??Cum sunteti voi??

Jjovana mama, uite ce frumos ai scris...Printzesa Daria e activa.Pai nu-i asta cel mai important aspect???Si eu am celulita,retin apa, nici eu nu ma omor dupa cum arat in perioada asta, am avut vremuri mai bune si mai rele...Da trecem si peste asta

Cristina, si eu sunt in aceeasi conditie.Am luat la inceput acid folic, si inainte si 3 luni dupa ce am stiut ca vom avea bb...De atunci, alimentatie echilibrata

Tecky, eu in afara de lotiunea mea de corp normala, n-am folosit nimic pentru vergeturi...Hmmm...

Alina Maria, imi pare rau de mamica ta...Dar se face bine.Ce tatuaj ai?Cu ce?

Bujo, bravo pentru fecior si pentru cuculetzul in toata splendoarea!!Restul se rezolva pana luna viitoare la urmatorul eco!!

Irda, am o prietena, doctorita pediatra.In Resita...Dupa consult, intotdeauna avea o intrebare - E un milimetru mai bine sau un milimetru mai rau??Daca e un milimetru mai bine deja e rezolvata situatia!!

Sun-ule, da tu nu intri in concediu, tot la munca, tot cu mutatul...Aaaaa, si sa nu te mai aud ca zici de Mada sau de mai stiu eu cine ca la conceptia copiilor au fost doar in trecere!!!Ca tu nici macar in trecere n-ai fost!!Cred ca trebuie sa faca tata lu Galu test de maternitate...

Ia Didi cauta reteta de inghetata...Poate o gasesti si o postezi

Ma duc sa ma dusuiesc si sa ma pregatesc de plecat in oras...
Va pupa Narci pe pepenashi!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput