Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada ms. Ma bucur ca-ti place si tie!

Anna 21+ cu Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Marimar, super ca vrei si ai posibilitatea sa nasti in apa!!!!
Mada, da' la voi acolo numai uragane si ploi sunt, soare nu exista???
Blueyees , felicitari pt bebe-baietel!!! Chiar sunt curioasa cum arata acum balanta!!
Voi luati in continuare Elevit, suplimente de fier???!!! Mie doctora mi-a zis ca daca am o dieta echilibrata sa nu mai iau nimic. Bine, am luat Acid folic in primele 3 luni se sarcina si parca 2 luni inainte, dar in rest nimic.
Anababy, frumos body-ul!!! Sa-l imbrace sanatoasa Maria.

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna e super body-ul imi place tare mult.
Cristina e primul an cu asa vreme in zona asta pe langa Londra au mai fost furtuni si cin astea si anul trecut dar mai mult spre ocean adik astea care erau mai la mare au fost afectate acum e peste tot toata tara e afectata, pe aia de la malul oceanului arata la stiri case cu totul smulse erau pe plaja. Apa pana la genunchi si etc.
Se zice ca na vremea de uk nui excelenta da ploi si ceata si vreme tare shimbatoare da nici chiar asa.
Legat de vitamine stai calma nici aici nu se da nimic eu si sarcina asta si cea trecuta am luat numai acidul folic primele 3 luni si putin fier dupa analizele de la 28 de sapt daca e nevoie atata tot si Ari a fost bine sanatoasa.
Am si eu niste vesti bune de la astia cu aragazul m-au sunat vin maine intre 8 si 10 sa livreze masinaria. Acu sa reusesc sa dau de nea instalatorul ca si ala abia raspunde la telefon sa vina sa il puna pe asta nou ca parca ma vad ca maine il am si apoi mai stau vreo sapt cu el in brate pana dau de nea caisa asta.
Si vesti mai putin bune v-am zis eu ca e vantul super puternic ei si aud acu vreo 5 minute un zgomot tare urat ies afara antena noastra e prinsa in zidul lateral in doua chestii doua brate de suport din alea ei de la atata vant una a iesit cu totul din zid. Si acu flutura anetan cu totul de numa mi-e tare frica sa nu cada si de la vant sa sparga geamul de la sufragerie ca acu masa din gradina om lua alta da cum sa stam fara geam pe asa vreme mai ales la sufragerie? Uff daca ar tine macar pana vine Flo acasa poate reuseste sa se urce cu vantul asta nebun macar sa o dea el jos sa nu sparga vreo ceva ca e ditamai antena. da ce urat face un zgomot din ala sinistru asa.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Multumesc de raspunsuri,fetelor!
Mie mi-a dat fier pentru ca mi-a iesit sideremia sub limitele normale,dar nu am luat inca,iau doar Elevit.

Mirela 17w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dana vezi ca ai ramas logata cu iul-aug.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by mishuc

Neatza fetele,
eu azi merg la eco morfologica si am asa mari emotii. azi-noapte am visat foarte urat, nu am dormit deloc bine, abia astept sa se faca 12 sa ajung la medic. sper sa-mi poata spune daca e baietel sau fetita....

mishuc 23+

Tin pumnii pentru eco. Ai sa vezi ca totul va fi ok. Asteptam vesti in privinta carucuiorului.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....revin...pt ca nu am pofta de munca...

Mcoca habar nu am de ce am slabit....chiar nu stiu....dar nici nu incerc sa gasesc explicatii...vreau doar sa ma bucur putin si atat...o sa aratam cand vom fi aproape de termen...dar ce sa facem????...pt bebe...orice...ca doar stiam de la inceput cand bebeleusul era doar un plan ca ne vom ingrasa...nu???

Am fost sa pap....si am bagat o crema de zahar ars....buna, buna, buna!!!

Vreau acasa mai fetelor, nu stiu ce am...dar am o pofta nebuna de ...l-am innebunit pe sot...rade mereu de mine...

Cami, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai scris dar chiar nu pot sa tin pasul cu voi!
Vroiam sa va spun ca vom avea un baietel(desi am vazut ca sunt deja trecuta in listuta,multumesc!)In pricipiu este totul ok doar ca era mai micut cu o zi.
Mie mi-a dat sa iau Elevit si Tardiferon dar nu stiu ce sa fac cu fierul ala pentru ca am vazut ca si Elevit-ul contine fier si nu as vrea sa ma indop.Voi luati si fier separat?

Va pe toate!

Mirela 17w
Our little Miracle!

Eu luam CENTRUM materna impreuna cu fier. Amandoua odata le luam. Si din pacate , dat fiind ca eu oricum am avut gastrita....fierul mi-a intors gastrita. Normal pentru o buna integrare a fierului in organism trebuie sa-l iei pe stomacul gol. si eu asa faceam. Ce mi-am nenorocit stomacul. Deci sfatul meu daca e sa-l iei...ia-l pe stomacul plin. Acum nu mai iau fier. Iau doar centrum. Dar din cauza gastritei. Si fierul continut in vitamine.....cum ar fi centrum este intr-o alta formula..mai lejera...decat cum e in fierul simplu.

mult asteptat

Mergi la inceput

MADA da si eu ma bucur ca nu ma mai doare...sper totusi sa nu se intoarca. doctorita , oricum mi-a prescris Gaviscon. Tu parca imi vorbeai de el...nu? Acum mi-am facut provizii si daca d-ne fereste.......

CRISTINA acu' sunt linistita.....stiam eu ce stiam.....si dobitocii aia de la urgente cica nu sunt nimic. Si ca un facut......cand fusesem luni la doctorita si m-am urcat pe capra....hop contractia. Asa a vazut ca nu zic minciuni. Dar bine ca am colul inchis si ok.

ANNA si eu abia astept sa incep sa cumpar hainute. Dar nu voi cumpara pana nu implinesc 7 luni. Si chiar si atunci voi cumpara doar strictul necesar pentru spital si pentru cele cateva zile de inceput acasa....

JJOVANA ti-ai luat tensiunea? Cam cat ai? Pentru picioare umflate tre' tot timupl cand stai intinsa sa pui picioarele pe o pernuta in asa fel sa ai picioarele ridicate putin. Asa ajuti la drenarea lichidului. Valabil si pentru maine cand stai intinsa sa tii mainile pe burta ...in asa fel sa nu stea in jos. Pe urma, sper ca tu nu mananci ectrem de sarat. Oricum....doctorul ce a zis?

mult asteptat

Mergi la inceput

MADA imi dadusem seama cand am recitit mesajele. Corectat.

mult asteptat

Mergi la inceput