Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Mishuc eu folosesc centura,e de la Chicco si sunt foarte multumita de ea
Voi va plangeti de kg,pai eu ce sa mai zic…ca ma tot chinui cu ele..mai nou am 10+!!!plang in sufletul meu cand ma uit la grasimea de pe burtica,dar sunt impacata cu gandul ca am facut tot posibilul,iar de mancat tre sa mananc..asta e corpul meu asimileaza tot!!macar sa se dezvolte Maria la fel de bine ca si mine!
Am ajuns sa gatesc in fiecare seara,ca sotul meu cica e la dieta si rade tot ce gatesc,nu mai ramane nimik pt a 2a zi..azi am facut supa crema de legume,ca asta nu-i place..pai sa-mi ramana si mie in frigider ceva!!!
Narcisa eu am citit ca dc e inghetzat nu e problema de nimik..acum mai documenteaza-te!
Ma duc sa-i pun Mariei cd-ul de seara si sa mai citesc ceva din nenumaratele mele carti,ca am imbogatzit librariile de cand cu sarcina!!
Apropo burtica mea e tzuguiata si am mandretze de fata acolo(sau asa sper,sper sa nu fie Maria cu putza!)
Va pup pe toate,al vostru butoiash anaxena




Ana-Maria25+
am oMARIA!!!AMR 15sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamiha spune:

hello fetele!
am ajuns si eu la zi cu cititul din urma si as vrea bsa i transmit lui MIKY sincere condoleante si sa aiba puterea sa treaca peste aceasta cumpana vietii.de acum va avea un inger ft puternic acolo sus,care o va veghea tot timpul!
am fost si eu azi la eco morfo si totul e ft ok,in afara de o mica avertizare de tensiune arteriala!si dupa cum banuiam e FETITAAAA!astept si eu un carucioe roz mult asteptat!
MONA ma bucur ca esti ok!
CELULE STEM,ma intereseaza si pe mine subiectul ft tare!am o cunostinta,o tipa tanara care a facut o forma de leucemie ft rara si nasoala!ea are ft multi bani si a fost la cei mai mari doctori din lumea asta!si ar da toata averea numai sa fie sanatoasa!ce m a facut sa ma gindesc serios la treaba cu celulele stem a fost faptul ca cei mai renumiti dr din viena,berlin...de peste tot...au intrebat o de aceste celule!asa ca la prima vizita la dr meu o sa am o discutie serioasa despre asta!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Anaxena, am si facut-o si am pus-o la frigi.De vanilie si de capuccino...Ce cd ii pui Mariei seara?Ai mai multe feluri?Si cum faci, pui castile pe burtica??Nu te plange de mancare ca si eu sunt tot asa...Si arati foarte foarte bine, da cred ca asta ti se tot spune

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22


Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Am trecut si eu p-aici sa va spun Noapte buna! ca altceva chiar n-am in cap la ora asta..., e gooool. Nici macar un neuron nu misca pe-acolo... Pup you all!

Adriana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sun merci mult . Operatia a mers foarte bine. Azi deja "zburda" prin camera.

Eu am niste nervi de numa. LA 10 m-am pus cuminte in pat, ca eram rupta de somn, si cand aproape atipisem a sunat telefonul; asa ca dupa ce m-am chinuit 2 ore sa adorm amd eschis calcu .

Uuff, kilogramele astea. Si eu am luat 8 si maine doctorul o sa ma certeeeee, dar nu am ce face. Nu mananc mai mult ca inainte, sunt super atenta dar pun pe mine. Cred ca retin si ceva apa ca dimineata ma scol cu mainile umflate. Data trecuta mi-a zis si el ca e hormonal, dar el tot isi face datoria cu stresu ca sa nu te culci pe urechea bleaga si sa te indopi. Mama mi-a zis ca ea a luat vre-o 30kg cu frate-miu, si apoi a dat jos tot (asta pot sa confirm), asa ca ma consolez cu asta :).


Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

a venit si tura de noapteee!

vicky sanatate pt barbatel, sa se faca bine repede! pe voi amindoi v-a cam pocnit cu ceva probleme in ultimul timp, bine ca a iesit totul bine.
nu te mai stresa si tu cu kg, chiar iei si multa apa.

la mine in ultima sapt parca a explodat burta dintr-odata, nu se vedea ea f bine inainte ca mai erau si alte sunci in schimb acuma brusc parca am un balon si stau sa nasc. am luat 7 kg, rezonabil, dar nici ca imi mai fac acum probleme ca aproape suntem in trim 3 si tre sa se ingrase bebelacul

turtu hai sa-ti zic parerea mea proprie si personala, nu vreau sa fac nici vreo campanie nici sa conving pe nimeni: subiectul e lung si f controversat in genere, eu am sa-ti spun pe scurt de ce optez impotriva, peste asta exista tot felul de alte aspecte etice etc. in primul rind cind te gindesti la celule stem, din ce e prin reclamele lor, se pune problema tratamentului leucemiilor. insa e bine stiut ca leucemia e o boala determinata de anumite mutatii/anomalii genetice, in consecinta acestea vor fi prezente si in celulele stem prelevate, deci folosirea lor ar fi inutila daca doamne fereste copilul respectiv ar dezvolta boala. daca se pune problema folosirii lor pt un alt membru al familiei, compatibilitatea va fi in jur de 25%, si oricum ar fi cam la fel cu obtinerea de maduva osoasa rosie de la adultul/copilul respectiv. cit priveste alte boli, la ora actuala sunt pure speculatii cum ca aceste celule vor putea fi utile in viitor pt tot felul de boli, cam totul e in stadiul de cercetari, nici o aplicatie practica in prezent si e cumva aiurea sa platesti pt ceva care s-ar putea vreodata sa fie posibil dar putin probabil..utila etc.
de ce in acest caz multi o fac? reclama agresiva isi spune cuvintul, nimeni nu e mai usor de convins decit un parinte..... adevarul e ca sansele unei familii anume sa foloseasca aceste celule pt care platesc sunt f aproape de zero.
uite citeva link-uri, mai multe info pe acolo: www.aap.org/advocacy/releases/jan07cordbloodfaq.htmodfaq.htm
www.marrow.org/HELP/Donate_Cord_Blood_Share_Life/Cord_Blood_Donation_FAQs/index.html

sunule pai sa ma ubesti ca de-aia te-am luat de nevasta....

narcisa baga tu cum e cu caramelata pina la altele mai complicate.

AlinaM sanatate multa!

Anaco chiar ca ai o dr cam desteapta, pai de cite ori si in cite feluri se va intoarce bb pina la nastere, sa fie ea sanatoasa, ce naiba au unii pe acolo ca le place sa va sperie cu timpenii??

natiiii mai baga capul si pe aici, sa stim de tine...

pupici

24+ cu



Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,

Ana ne luam de manutza si dansam "hora butoiashelor". Lasa ca ne-om face noi suple la loc. Ce sotz hazliu ai...e la cura si mananca tot, zici?:)

Miha bravooo pt fetita! Sa va fie sanatoasa si tu sa ai o sarcina usoara in continuare!

Vic noh, ai insomnii? Ca asta-i nasoool. Eu sper sa nu, totusi! Si dr mea mi-a spus ca o sa ma ingrash ca bla bla e normal DAR ca sarisem din schema aia scrisa. Ca ea nu-si face griji, pt ca ma cunoaste, numai ca-mi recomanda sa fiu cumpatata date fiind problemele mari ale coloanei mele. Ehhh, mananc putin tare in ultima vreme si totusi am explodat. Imi spunea ieri pe scara o vecina, razand "ai fi crezut tu vreodata ca o sa fii asa grasuna?"...... Ne facem noi mamici sexoase, nu? Ok, suntem cat de cumpatate se poate, dar de mancat trebuie sa mancam!

Biri DA, pai d'aia te-am luat:) Foarte adevarat tot ce ai scris. Chiar sunt curioasa care e parerea dr mele...caci seamana tare cu tine! Si tu explodat?? Mai e clar, e varsta sarcinii...uite, deja suntem 4 care spunem acelasi lucru si avem si sarcina "pe acolo".
Si eu o tot strig pe Nati si vaz ca nu raspunde...

Hai va pup si va doresc o zi frumoasa ca voi!

SUN24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Biri, eu sunt bine, mai mult plecata de acasa, ca deh, a venit cica primavara pt cateva zile prin zona si sa profit la maxim.
Ieri ce am stat pe acasa, dar am fost numa in treburi,curatenie, spalat, gatit, mutat mobile( sotul), nu am avut timp nici sa ma asez 15 minute, parca eram bagata in priza.
Cand in casa sunt doua potai, si una e gabarit depasit, aspiratorul e necesar la fiecare 2 zile cel putin la parter,unde stau ele.
Acusi incep sa naparleasca, sa te tii bine, periat in fiecare zi, si aspirat la fel.
Acum cat mai pot, ca dupa, daca e sa ma fac mai mare adio trebi si alte artificii, poponeata pe canapea, fotoliu si acolo imi fac veacul.
Pup fata!

SunSmile, raspund la strigare, da mai greu.
Noroc ca azi are sotul o partida de golf si nu e pe acasa, ca daca era,sigur mai gaseam ceva treaba prin casa sa-l pun sa faca si eu cu aratatorul indicatii pretioase.
Te pup!

narcisa, super fain relatata intrevederea de la clinica respectiva, m-am distrat de minute.Super clinica!
Eu abia maine,dupa o amanare, ma intalnesc cu medicul cu care voi naste, probabil voi vedea si maternitatea,sper.

Felicitari fetelor care au aflat ce sex are bebelusul.

Bun venit fetelor noi, sper ca am citit bine.


Am terminat de crosetat si impletit doua paturele pt bebe.
Abia astept sa mergem la cumparaturi peste vreo 2 saptamani, sa luam cate ceva pt bebe.
Maine iar mergem la specialist, am niste emotii de numa, trebui sa fac un MRI, sper sa nu apara complicatii.
Si cam atat despre mine, nu am apucat sa citesc din urma tot,da recuperez joi seara sau vineri, si mai vb.
Pup fetele, aveti grija de voi si de bebelusii din burtica.


25+


www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

buna dimineata mamici cu burtici,

ma bucur ca am avut ce sa citesc azi dimineata, ieri am avut o pb cu calc la munca is nu am putut intra, doamne ce rau a fost, parca eram ca o leoaica in cusca

azi merge si sper sa nu se mai intample!

am vazut ca ati vorbit despre celule stem si eu sunt interesata si data viitoare cand am sa ma duc la buc am sa vb cu dct despre acesta prelevare.
referitor la epidurala sincer atata timp cat s-a inventat pt a usura nasterea nu vad de ce nu as incerca-o, a daca eu ma dilat super repede sa zicem ca pot incerca si fara, dar daca totul se desfasoara normal, sincer prefer epidurala si poate la a doua nastere care sigur se va intampla mai repede si mai usor sa sar peste ea!

azi am intrat in 25 sa saptamani si am luat 7 kg pana acum, sigur am sa mai pun inca pe atat, sper doar sa nu fie mai mult, caci de mancat pot sa spun ca nu mai pot sa mananc asa de mult ca la inceput, dar o sa vedem.

va pupa Lori25+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata burtici!Sa aveti o zi frumoasa!

MIHA-Felicitari pentru fetita!
BIRIBU-permite-mi sa nu fiu de acord cu tine.Ceea ce poate garanta medicina acum e ca aceste celule au un potential de negandit,iar genetica avanseaza intr-un ritm ametitor!Eu nu as concepe sa-mi privez bebeul de o asa sansa pentru viitor.Da,e scump.Vom face niste sacrificii,dar sunt convinsa ca merita.

Sursula17+bebe Tudor

Mergi la inceput