retete regim diaree copil
va rog ajutati-ma!!
am ramas in pana de idei cu retetele, copilul meu de 1 an si cinci luni are sensibilitate la burtica si tr sa manance mai mult regim, nici nu e prea mancacioasa.
in afara de :
-pilaf morcovei cu pui
-ciorbita de vaca cu orez
-pilaf cu perisoare de pui
-supa de morcov, nu prea ne place
-mar copt cu orez
-banana cu orez cu/fara branza de vaci
-dovlecei la cuptor umpluti sau musaca
-supa pui cu paste
nu mai stiu
si vreau ceva gustos si rapid de executat, daca se poate daca nu, merge si mai greu de facut ...
haideti!! ajutati-ma cu niste idei !!
Raspunsuri
bubu05 spune:
-budinca de paste si telemea la cuptor
-paine prajita cu cascaval ras deasupra
-gratar de pui cu piure din dovlecel si morcov
...cam atat imi vine acum, restul ai scris si tu, sunt f. bune. Eventual biscuiti sarati la rontait, maxi mix-uri din alea...si ceiut de menta la greu.
Sanatate multa la pui!
Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ancaMT spune:
merci bubu05 dar noi nu suportam telemeaua, sau altceva din lapte de vaca decat br dulce de vaca facuta cu ca lactic , de aia e asa de greu cu mancarea.
o sa ii fac gratar cu piure dovlecel cu morcov diseara , merci
LiliaToma spune:
Ardei umpluti cu orez, piept de pui si morcov. Nu se face greu, e practic un pilaf, dar fiind in ardei are o aroma deosebita si Amelia doar asa manca orezul cu carne
bubu05 spune:
Anca, pai poti sa faci paste cu branzica dulce la cuptor, sau amestecate pe foc.
Sanatate!
Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
slippers76 spune:
Fata mea e cu diaree acuta. Asa ca optiunile sunt limitate zilele astea. Dimineata i-am fiert orez, i-am copt doua mere, am pasat merele cu sucul curs de la ele la copt (era foarte dulce) si cu branza de vaci. Am amestecat totul cu orezul, le-am turnat intr-un castronel rezistent la cuptor si le-am mai gratinat un pic. Yam-yam ce budinca buna. A mancat tot fara mofturi.
La pranz o sa ii repet figura, doar ca o sa amestec orezul cu branza de vaci sarata si putin cascaval ras.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Tala spune:
poti sa mai incerci cu piure de legume (mult morcov si fara cartof) si carne si cu paste sau si cu branza
iulia1977 spune:
si untul e permis, cel cu procent mare de grasime. (milli auriu)
incearca sa-i inlocuiesti zaharul cu glucoza.
al meu a tinut regim de la 11 luni pana la 3,5 ani si mancarea lui preferata era atunci budinca de orez cu mar. fierbeam partial orezul si-l amestecam cu mar ras si cu glucoza, apoi il dadeam la cuptor.
ama1357 spune:
multe lichide si fermenti lactici iaurturi din greu
iar dovlecelul nu e chiar indicat, nici prajeala...