Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata la randunici!
Saptamana viitoare incep monitorizarile, la fiecare 3 monitorizari un control pe masa sa vada starea colului. Cred ca de data asta vor fi neplacute controale, nu?

34+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rayababy spune:

Am cautat cu google, din 2006 incepand...nu am gasit pe nimeni sa fi nascut cu dr. carmen cheles. Sa fiu eu prima?! tot ce am gasit e ca face eco f bine, numai ca e cam ''ursuza'', ''ciufuta'', ''greu de abordat'', dar f buna in eco morfo. Dr care mi-a urmarit sarcina pana acu, m-a recomandat...dr. cheles ma asteapta. UOF! Poate totusi cineva stie ceva de aceasta doamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gecko, flicitari pentru vestile bune si spor la somnicul de rigoare!

kitzy, fetele asa zic...ca spre sfarsit controalele nu mai sunt tocmai placute (asta in cazul incare se poate spune ca au fost vreodata asa)...eu am avut luni control (la 35 si 1 zi) si a fost ok...sa vedem ce va mai urma de acum...

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

varuna uite o poza si cu primul gecko prins in casa. nu e gravida...cred ca era lauza caci dupa ce am dat-o afara am mai gasit 2 micute, micute, puisori.

http://good-times.webshots.com/photo/2305984800103172247atabba

mamip nu prea s-a dat in vant sa ma recolteze. ca dupa ce de atata vreme umbla cu chestii mai periculoase pe acolo...acum il apucase mila sa dea cu un betisor cu un pic de vata in varf. asa umbla ca zici ca facea brain surgery. acum cativa ani aduna creieri imprastiati pe dealul feleacului...iar acum se albeste tot daca ma aude scotand un AU si tot imi sugereaza ca poate nu e obligatoriu sa vina la nasterea propriu-zisa. il tarai de capastru dupa mine la nascare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

gecko somnic dulce si dupa...pune si poza .

kitzy pe mine nu m-a durut nici un control pana acum...si au fost pe masa cu scormonit la locul magic...dar mi-am impus sa stau relaxata...

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cory, Varuna, Mami, Adriuta, Violeta
Si pentru NATY unul mai special

Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

gecko vazut soparlitza...nu ma gandeam ca sta cocotata...hmmmm

mami_p sa iti fie de bine daca ai papat...

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Ieri am venit de la control tarziu si am fost rupta de oboseala, am dormit bustean pana dimineatza. La dr a fost ok,control pe masa nu foarte dureros, suportabil. Recoltare culturi de col si secretie. Colul este scurt, dar inchis. Deci de pat tot n-am scapat. Bebelina sta cu capul foarte jos. Tensiunea 10/6, 60 kg (+10kg).
Am programat CEZARIANA - 2 APRILIE - ora 11.00. Deci AMR 21 zile!!!. Va rog sa ma treceti si pe mine in listutza.
Mamip. ieri am facut si testul nonstress, la camera de garda. Binenteles ca in timpul testului am avut 3 contractii, la 5 min., nedureroase, cred ca erau B-H. Bebelina misca la greu, cu 146 bpm.
Pe 28 martie am controlul preanestezic.

Am pus si eu, in sfarsit, 3 poze. Va urma...

+36, Bianca Maria
AMR 21 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

toata noaptea am avut contractii criminale, s-au oprit, nu am dormit mai deloc, si am tot sangerat.
Se pare ca nici azi nu ma induce din cauza ca n-am dormit.
De la 6 dimi plang in continuu din mii de ganduri si de panica.

Livi +40+6 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

livy daca e asa nasol, de ce nu faci cezariana odata...zic si eu...poate doctoritele noastre te ajuta cu un sfat... mi se rupe sufletul cand vad prin ce treci...ma gandesc la tine...poate ajuta...

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput