Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)
Raspunsuri - Pagina 8
adriuta spune:
TOT YO!!
Sa stiti ca n-am fugit cu capul intre urechi si am citit sfaturile voastre cu privire la problemele cu alaptatul dar pur si simplu nu am avut timp sa multumesc si sa va mai scriu.
Noi suntem bine, toata noaptea dupa ce am scris si am citit raspunsurile am pus pe dansii la scuba diving si nu oricum da' in apa calduta si masaj. Acum sunt tot umflata dar mai putin insa simt niste impunsaturi pe-acolo. Continuam cu masajul si apa calduta si pare sa dea roade.
Chris e bine, ar papa si urechile noastre daca s-ar putea. Ha ha ha. Doarme bine dar are reprize de "vreau sa ma bagi in seama" si a inceput sa studieze casa, se uita pe pereti, zambeste la noi. Noaptea cam pe la ora la care s-a nascut!!!nici eu n-am crezut dar pare a fi adevarat... face 1-2 cu noi. Ii trece pe la 12 si dupa 4 ore n-ai treaa cu el.
Ieri am iesit in oras. Am fost la pediatra care e foarte multumita caci a pus la loc TOATA greutatea pierduta de la nastere in 4 zile. Mi-a facut-o, a facut pipi in cantar la doctor. Ha ha ha. Deodata a inceput arteziana...A trebuit sa faca un set de teste si a venit asistenta sa ii ia sange din piciorus si a facut kk. Nororc ca avea pampersul pe el :)))
Alte nazdravanii n-a mai facut, am mers la cumparaturi apoi si tot drumul a dormit in scaunul de masina. Doarme in el de zici ca-i in burta la maica-sa. Isi studiaza camera si e nervos cand isi scapa "lula" din gura. DA DA DAAAAAAA...am cedat si i-am dat-o. Desi a inceput am zis ca nu as vrea sa se invete cu ea am intrebat dr-ita si a zis ca e ff ok.
Mi-am gasit inlocuitor pt garmastan. Aici se oloseste in cosmetice si in tot felul de alte produse. Am gasit numai uleiul acela i fac bine intr-adevar.Nu e ceva oaaaaaa....dar se observa. Oricum e pe drum si garmastanul ca mi l-a trimis mama ieri.
Am incercat sa il pun 3 min la san nu ma mai doare decat putiin, in 2-4 zile gata...trecem la pompat din guritza!
Apropos....stiti ca am nascut de baba mea ::)) rade sotu' zice ca asa imi mere tot anul.
Azi am fost in parc....a fost super da' bebe Adrian dorme ca dus in carutz... Oricum a fost bine ca m-am mai relaxt si eu.
Am vazu ca ati vb de BH. CAND VA DOARE SI SPATELE LA CONTRACTII ATUNCI SUNT PE BUNE, ADICA SE PRODUCE DILATAREA...FIE EA CAT DE MICA!!!!
Bine ca spuserati ca mai sa ma sperrii ca vrea sa manace toata ziua.... bai dar toata ziua . N-am mai pomenit asa ceva ...Acum m-am linistit.
Cam atat de pe aici de pe la noi.
Va pup si am fuit ca flamanzila a inceput....oaaaa...
Mamica de randunel
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
VioletaH spune:
Dana_Singh, nu stiu care e treaba, dar se pare ca si in US e ca si in Canada, nu prea dau astia cu usurinta tratament sa-ti ajute sarcina. Cand e sarcina la inceput nu te sustin cu nici un medicament daca ai risc sa o pierzi. Dar nici cand esti in trimestrul 3 sa nu te ajute sa o duci pana la capat??? Acuma...poate au considerat ca nu e cazul la tine. Doamne Ajuta sa fie doar o stare trecatoare! Ai grija de tine! Vazut si pozici din camera de bebe. Imi place bassinetul! Ma bate gandul sa cumpar si eu unul.
RIRIAN, FELICITARI pentru bebe ESSAM !!! Ai avut o nastere de invidiat, super rapida! Bravo!
Clabuc, hai si tu in Hora Berzei, daca zici ca esti pregatita! Sa bina bebelushiiiii!!!
Pidana, confirm si eu ce spune Laly, si eu tot la Romana la coloane am facut pozele pentru viza SUA. Stiu ei cum sa le faca, au formatul in calculator.
Simo27, tu ai un bebe model, dupa cum povestesti! Frumos, grasunel, papacios, cuminte, somnoros, asa vreau si eu!
Ariel, ti-am admirat pozele! Super! Tare haioasa sedinta foto. Sa stii ca am si eu poze la peretele rosu
Lunyyyy, mi-ai facut o pofta de urzici de-mi vine sa-i zic lu mama sa-mi trimita par avion!
Mami_papatot, sa stii ca abia astept sa vad camera lui Honey!!!
Ursuleata, deja te-au luat emotiile?
Hai ca mai ai o luna pana nasti! Glumesc...eu am emotii de cateva luni bune!
Apropo de ce povesteste Sovi cu flotation tank-ul ala. Se pare ca plutirea de genul asta (si balacirea in piscina in general) ar fi una dintre metodele de a-l ajuta pe bebe sa se intoarca cu capul in jos spre sfarsitul sarcinii, daca nu a facut-o deja.
Cory, mai dar ce constiincioasa ti-ai mai facut tu temele! Nota 10! Ti-as da o gogoasha, dar le-am mancat pe toate repede![]()
Adriutza, vad ca ai venit si tu la rondul de noapte! Imi place cum povestesti de Chris, sunteti mortali amandoi! ![]()
Ce inlocuitor pentru Garmastan ai gasit? Eu m-am dotat cu Lansinoh, nu e buna?
Vio
saptamana 40
Sean AdamHAI, BARZA!!!
POZE
VioletaH spune:
Hai ca am pus poze din saptamana 40! E posibil sa fie ultimele, nu stiu daca mai am timp sa fac altele. Am vrut sa merg cu sotza-miu la fotograf sa ne pozam amandoi frumos, dar munceste mult, nu am gasit ragaz.
Ariel, na ca si eu am perete rosu, sa nu ma deoache moshu' ![]()
POZE DIN ULTIMLE ZILE CU BURTICA
Vio
saptamana 40
Sean AdamHAI, BARZA!!!
POZE
rayababy spune:
Bine v-am descoperit!!Tanara viitoare mamica din provincie, dezorientata, 32 saptamani caut referinte despre dr. carmen cheles de la medlife. Stie cineva ceva? va rog!
varuna spune:
Buna dimineatza randunici
m-am intors din pribegie, am fost la doctor ieri, dar nu am stabilit inca ziua pentru cezariana...i-am dus doar hartia de la oftalmo si mi-a mai recoltat ceva de pe acolo...nu m-a durut. Abia marti sau miercuri sapta. viitoare o sa stiu data, daca nu nasc pana atunci. Oricum la cum il stiu pe doctor cica sa nu streseze viitoarele mamici, le zice data programata cu doar cateva zile inainte.
Ririan felicitari !!! si uite 

mai bine mai tarziu decat deloc.
Iubita Livi sa stii ca m-am tot gandit la tine...iti tin pumnii sa te intalnesti cat mai repede cu fetitza.
Fetelor multumesc pentru aprecierile cu privire la camarutza. Va pup pe toate...

Naty si Zoze...
nu avem voie sa ne suparam...asa ca pupati-va si impacati-va, noi va apreciem muuuuuult.
Luny parca la tine am vazut ca ai facut urzici, pai ce crezi... mi-am luat si eu ieri...
.
Adriuta ma bucur ca esti mai bine si Violeta m-ai dat pe spate cu pozele...esti fotomodel...ce imi place cand vad gravidute asa frumoase...
Gecko primplanul meu cu soparlitza????Sau le-ati exterminat pe toate???
Sovi super super 
Cory
fata cu temele gata.
Ursulet felicitari pentru data intalnirii.
Stolul de mamici...cu puiutii 

O sa revin mai tarziu ca acum mi-e o fooooameeeeee.
Ana
37+ cu
Mara Sofia
Marutza
mami_papatot spune:
Buna dimineata dragutzelor! Noi ne-am trezit de la 7, ca n-am mai avut somnic, am citit din urma, am bagat niste tricoteala intre paginutze ca ma rinde Honey cu paturica neterminata, mai o guritza de cafelutza si uite asa, scrisorica e gata!
crisule, spor la treaba...eu doar ce am aflat ca doamna mea nu mai poate veni sa ma ajute...mami nu are timp deloc ( plus ca n-as vrea absolut deloc sa o fac sa se simta saracutza vinovata)...trebuie sa gasesc o solutie dar nu stiu care...mie dr. mi-a spus ca avand in vedere ca am deja 35 si 1 zi si ca bebe oricum pare mai mare (la unele masuratori chiar cu 2 saptamani) am scapat de stigmat...si mi-a repetat si el ca e doar o chestiune de finantze...
naty...stiu ce inseamna sa ramai socat si sa nu mai poti spune nimic desi in adancul sufletului tau simti ca ai fi in stare sa rupi persoana respectiva cu dintii in doua....si inca eu am experimentat treaba asta pe lucruri marunte...sa nu eviti sa o parasti si nici sa te simti vinovata...tu esti mai puternica, darpoate o mamica mai sensibila si cu psihicul la pamant ar fi facut chiar un soc..si pt cine? pt o nesimtita...si te roaga papaciosul sa nu mai fi bosumflici ... ca stii tu cum se intampla pe aici....scriem, nu vorbim si ... tonul face muzica...
livy, ma bucur sa aud de bine....m-as bucura insa si mai mult la un post cu vesti despre nastere usoara si bebe sanatos! hai, go Planet!
simo , l-am vazut si eu pe il barosano si pe il pletozo...e un pufinel..si frate-sau topit dupa el...sa-ti traiasca babanii..
cory, tinem pumnisorii stransi pentru 30 martie...eu m-am tot ferit sa amintesc de grijile prin care ati trecut si tu si ririan cu amnio aia ... si uite unde ati ajuns....dar asa e viata facuta, sa-ti mai dea si palpitatii...sau sa ne faca poate sa realizam mai bine minunile ce se petrec cu noi! saru-mana de aprecieri la adresa tomobilului! si eu sunt super mega ultra incantata de el!
zozelinule, las ca naty e si ea satula saraca de toate belelele astea si sunt sigura ca nu e o chestiune personala.ca asta strica la forumul asta ca nu auzim si tonul folosit...ca si eu de multe ori vreau sa scriu ceva si pe urma ma gandesc...daca se interpreteaza gresit...si renunt...stii ca si eu si delphin la un moment dat ne-am suparat putintel....pt ca eu in mintea mea ii spusesem ce i-am spus asa, pe ton de alint , ea era suparata si a inteles gresit si iaca posna...dar sunt sigura ca nici una din noi nu vrea sa supere pe nimeni pe aici...vba aia, prin cate am trecut impreuna!
mihutza, sunt prea multe emotii la mijloc si de aia patesti matale pangaceala...ca si pe mine ma mai apuca....plangi daca asta te linisteste, dar nu exagera...pupe!
stela, am vazut si eu emisiunea aseara si m-am saturat de plans....nu-mi venea sa cred cat de curajoasa e mamica aia...auzi tu, nastere naturala cu gemeni, fiecare de cate 3500 gr...
midasau, Doamne Ajuta pentru controlul si analizele de azi!
FETELOR, PUTETI FOLOSI SI NUMARUL MEU ... NU MA SUPAR, DOAMNE FERESTE, BA CHIAR IMI FACE MARE PLACERE SA DAU VESTI BUNE RANDUNICILOR SI SA SIMT CA FAC CEVA UTIL!
dana, ce tampiti...auzi tu, nasti si gata....dar nu vad si ei ca bebe e micut la 33 de saptamani...dobitocii....
luny, i-am dat povestea lui sovi, stai linistita!
ursuleata , felicitari pentru stabilirea datei de livrare bebe sanatos si pufos! curaj!
gecko, sa zic asa, placerea e de partea lui....spor si supces la recoltare!
vio, camera lui bebe mi se pare de milioane...si daca se vede de la o posta ca sunt chestii faine pe acolo, se vede clar si ca mami de bebe Sean are ochi de artista...pupuri multi si dulci pentru cum ai amenajat tu acolo cuibusorul drag! si eu sunt nerabdatoare sa vad ce va iesi din cuibusorul albinutzei, doar ca trebuie intai sa facem curatenie...sper insa ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie gata...mai, dar tu arati absolut superb in pozicile alea...in afara de burtica, nici nu zici ca esti gravi...nu tu sunculitze, nu tu vergeturi, nu tu picioare umflate...ce sa mai...FELICITARI!
adriutza, saru-mana mult de incurajari si vorbele bune la adresa doamnei mele epidurala...poti sa fi sigura ca o cer, ca altfel nu m-as baga in chetiunea cu naturelul...eu ziceam doar ca stiu ca vor fi ceva dureri pana sa facem cunostinta...si la spitalul unde nasc eu, nu au oamenii nicio problema ... ti-o monteaza la 3-4 dilatatie...si pana atunci, m-oi descurca eu cumva...numai gandul la honey bunny imi va da putei cu sigurantza...tati va sta cu noi, acolo oamenii sunt prietenosi , asa ca eu sper sa ajung repede pana la 3...si se face....mai adaugam una bucata urare..bebe somoros sa fie!
acus fug sa papacesc ceva ca nu se mai poate!
Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
rayababy spune:
A auzit, nascut cineva cu dr.carmen cheles?! dr mea mi-a facut 'lipeala' cu ea, in eventualitatea nasterii la medlife. dar nu m-as programa inainte sa aflu macar cateva informatii, si deja e cam tarziu...Multumesc
rayababy spune:
Si m-am si speriet cand am auzit tot de la voi, randunicile (ca mi-am facut temele si am cetit capitole din urma) ca unii din doctori ar fi ocupati deja in preajma pastelui... daca n-as reusi sa gasesc nimic despre dr. cheles, as vrea la dr. predoi, tot la medlife..
rayababy spune:
Am DPN-ul pe 4 mai dar dupa ultima eco 27 aprilie. Atunci e pastele, oare o parte din doctori sunt plecati? eu vreau sa nasc normal, cu epidurala. De aceea e f important dr care o sa ma insoteasca...Dar de ce nu gasesc nimic despre dr. carmen cheles?
gecko spune:
gata...am terminat cu spitalul pe ziua de azi.
totul ca de obicei in parametri normali
. cred ca sapt viitoare ne bagam la o poveste cu anestezistul
. oricum, azi am fost mandra de mine...am invatat-o pe doctorita cum se pot asculta bataile fetale cu stetoscopul....he, he...ce face medicina mai rudimentara din om.
violeta...ai burtica ce imi place mie. bila. sa o stapanesti santoasa si sa iti aduca bb minunat.
adriuta ma bucur ca intri pe fagas normal cu alaptatul. eu acum am venit de la cursurile de alaptare. asa e de frumoasa teoria ca iti vine sa alaptezi 10 prunci nu unul. tipa zicea ca si sanul cu ragade trebuie sa alapteze fara durere...ca importanta e pozitia si atasarea bblului. tot la curs venise o mamica cu bb de 4 sapt si s-a apucat de alaptat in timpul cursului si ii arata la consultanta ca ce mofturos e bb si cum e puturos la san. si s-a apucat consultanta si i l-a atasat la san de nu s-a mai desprins ala micu vreme de vreo 30 min de acolo. si dupa care zice mama ca tare mofturos e bb pana adoarme si adevarul e ca se cam mieuna ratonul...si il ia consultanta, il tine in brate, il bate pe fund (dar batuta de-a binelea) si adoarme motanul in 2 min si nu i-am auzit glasuciorul 2 ore cat a mai durat cursul
. ce fain sa te stii asa bine cu teoria dar si cu practica.
ma duc sa ma bag la un nani scurt...de frumusete...dar pe cand ma trezesc vreau sa aflu despre membrane rupte...contractii regulate...ca poate asa se mai misca si coada asta de nascari si imi vine si mie randul mai repede.![]()