Cuptor electric - ce marca, ce functii?
Raspunsuri - Pagina 4
Miramar spune:
Apropos de plite de inox care se zgarie. Exista una la Franke din inox embosat cu model, precum se gasesc si chiuvete de inox cu model - antiscratch. Eu din asta am si e extraordinara. E drept ca e mai scumpa dar face toti banii. Da' nu mai tin minte sa va spun cat am dat pe ea ca am luat acum aproape 2 ani
crisbar spune:
hai ca m-am intors cu impresii despre cuptorul electric de la bosch: fratilor....nu prea stiu sa-l folosesc...am facut niste pulpe la cuptor si s-au cam uscat...eu le voiam suculente si totusi rumenite. ce mi-a iesit foarte bine si chiar repede au fost macaroanele.
acum, eu sunt convinsa ca e bun bosch-ul achizitionat dar, daca v-ati face mila si de mine....cateva sfaturi despre mancarea la cuptor (electric).
recunosc, nu sunt o bucatareasa desavarsita, dar parca acum 5 ani tot reuseam sa fac si eu o friptura la cuptor (la gaz).
asa ca: ce temperatura ar trebui sa setez la o friptura (eu m-am dus spre 200 si de grade) iar coacerea era si de sus si de jos.
daca are cineva o carte in care sa mi se explice mai bine cum sa gatesti la cuptorul asta sau ma poate ajuta cu sfaturi din proprie experienta chiar vreau sa-l pun la treaba pe ala mic dar vreau sa ma si mandresc cu mancarurile si prajiturile ce ies din el.
asta e anticipat, ca stiu ca ma veti ajuta
madau spune:
Haideti ca am revenit cu detalii despre Aristonul meu...sunt SUPER INCANTATA de el, tot ce am gatit a iesit foarte bine si mai ales REPEDE!!. Chiar am ramas uimita, am facut sapt trecuta niste cartofi la cuptor cu pulpe de pui, si in 30 de min erau gata..mai mai sa le fac scrum pt ca obisnuita cu vechiul cuptor pe gaz, m-am bagat linistita sa fac o baie, noroc ca a sunat telefonul si am iesit ca altfel...
O singura remarca, am cautat retete unde sa se precizeze exact si temperatura la care trebuiesc pregatite si au iesit super, super OK.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ni-na spune:
hop si eu...........zi-mi crisbar seria cuptorului si iti trimit cartea in format electronic........desi ar trebui s-o ai.......exista un capitol numit tabele si recomandari,in care gasesti asta.madau,la fel,seria cuptorului ariston si trimit cartea..............
madau spune:
Ni-na cuptorul meu este www.ariston.com.ro/product--FZ%2086.1%20IX--1007.html" target="_blank">acesta. Adresa de mail...madalina78@gmail.com
Mersi anticipat
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crisbar spune:
ni-na, ce ma bucur ca ai aparut!!!
cuptorul meu este Bosch HBN42S350E. am si o carticica la el dar nu prea m-a lamurit. coace, intr-adevar foarte repede si nu stiu exact ce temperaturi sa-i setez.
adresa mea de mail o stii.
mercic!!
absoluta spune:
Despre Gorenje nu ne spune nimeni nimic. Saptamana asta vreau sa cumpar cuptor, plita si hota de la Gorenje. Aveti ceva sugestii?
absoluta spune:
Ni-na te rog frumos sa-mi spui si mie daca un cuptor normal de microunde poate sa fie incorporat in mobila? Stiu ca exista cuptoare cu microunde speciale insa la Gorenje nu au asa ceva. Intrebarea mea este daca pot sa incorporez unul normal....
ni-na spune:
Nu stiu ca sa-ti raspund........ma gandesc ca daca nu s-ar putea incorpora,cei de la ariston n-ar fi produs usi care sa semene cu produsele lor,dar sa mascheze un cuptor cu microunde obisnuit.....
Ce am aflat de la distribuitori,poti face un raft pentru el,insa lasa spatiu intre cuptor si pereti,iar in spate nu pune placa...........ca si la cuptorul normal,dealminteri............insa nu am material bibliografic sa sustin ideea........
http://www.ariston.com.ro/category--Usi%20pentru%20cuptoare%20cu%20microunde--105.html
Marilena12 spune:
Un sfat pentru cine are cuptoare Bosch: sa le aerisiti bine dupa folosire ca fac condens rau de tot si ruginesc ingrozitor inauntru. Eu am un cuptor Bosch, de plita electrica din aceeasi marca sunt super multumita, am dat vreo 27 mil. vechi acum 3 ani aproape (era cel mai scump din tot ce am vazut, a adevarat are programe multe si bune si coace foarte bine) si acum cuptorul e ruginit pe interior in spate. Nu stiu ce se intampla, nu au ventilatie cum trebuie si aburul ataca partea metalica initial teflonata.
Marilena
Blogul meu