Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 10

Doris-Alina spune:
Ti-e lana incalcita? lasa ca o tesali tu, mai un pic...
Silva clar vrea andrea tzapana...e clar...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

anda spune:
da andrea de imprumut n-aveti? ca a mea fierbe...ii virusata.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

anda spune:
las' kati nu te mai mira atita, stinge numa becu ca ne-om potoli noi.
paracetamoluuuuu si nani.
andrele placute...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

danitin spune:
Ken lee
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val... Avem si poze noi

Doris-Alina spune:
Da, Katik, stinge becu, ca Anda nu poate numa pe intuneric...
Vai ce duse suntem...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

danitin spune:
Duselor, iaca reteta noua de dulciuri, poate incercati careva, io-s convinsa sa o fac:
Bulgarasi frantuzesti
Ingrediente
80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie,300 gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.
Mod de preparare
Se freaca margarina, se adauga zaharul, ouale intregi, esenta de rom, coaja de lamaie si un praf de sare. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga faina si praful de copt.Se fac cu mana mici bulgari (cat o nuca). Se pune pe foc o craticioara cu ulei si se fierb bulgarasii la foc potrivit.Se scot si se pun pe un servetel.Se servesc calzi, pudrati cu mult zahar.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val... Avem si poze noi

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Aida

Matza Emma in actiune

Mihi spune:
Vai fetelor ce lectura faina si interesanta gasii io aici la voi noaptea la 3... ...si mai vad si Clau online pe mess...si-i dau buzz...si dau de barbatsu...si chiar stie romaneste...vezi Clau ca io cred ca te controla de vreun "virus"
Ce va pasa durmitzi ca pana acu crosetaratzi la greu...cu toate dimensiunile...
io sunt iar buha...m-am culcat e drept pe la 22...
fusai azi la Hrubaru ...dimineatza tre sa-mi fac iar urocultura...chiar oare nu-mi va influentza analiza intrarea mea pe acilea la voi? .....auzi la el sa dorm numa pe stanga...si ca deja am pus kilele pt toata sarcina...sa las dulciurile si saraturile...vai de capu meu...
va pup ...ma duc sa trag pe stanga...
mihihihi