PCOS (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Gudinde ,iata-ma m-am intors cu forte noi .Ieri eram disperata ,suparata dar azi parca mi-am mai revenit si asta datorita tieparca vad totul cu alti ochi,nu chiar asa de rau cum vedeam ieri!endometrul zici ce e bun?nu trebuia sa fie 10?
Ruxandrada chiar mi-ai dat o veste buuuuuuuna!Ma bucur sa aud ca merge tratamentul cu metformin ca asa poate o sa imi mearga si mie!Va pup si va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Multumesc Gudinde, asa sper si eu..sa merg spre ceva mai bun nu spre mai rau.
Am auzit si eu de dr. asta Neamtu ca ar fi f buna..as vrea si eu sa merg la ea..cand ajung in tara..dar poate reusesc ceva pana atunci!!
Va pup fetele,
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
Am fost astazi din nou la eco, unde dr. mi-a spus ca din cei trei foliculi au mai ramas 2; in plus, cica a aparut "lichid in Douglas", ceea ce reprezinta, spunea ea, un semn al ovulatiei.
Mi-e frica sa-mi pun prea mari sperante, asa ca prefer sa astept. Intre timp, ma rog , pentru voi si pentru noi, fiindca sigur ma va auzi cineva.

R

Mergi la inceput

Ce bine de voi ca totusi acolo puteti merge de cite ori vreti la eco sa faceti monitorizari, aici nu exista asa ceva:((((
Nici nu vor sa auda, au zis ca asta-i o prostie:(( Nu stiu daca pot sa vad daca am ovulatie decit cu teste sau ...temperatura..nici nu mai stiu ce sa fac.
Aici chiar nu sint de acord cu chestiile astea cu monitorizare, ei spun ca e pierdere de timp si nu face sens!!
Asa ca bine ca santeti acolo..
Va pup ,
Numai bine,
Crisa

http://tt.lilypie.com/5ygUm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Dragele mele,ma aveti in listuta sub numele de Galuscuta .
Mi-am facut cateva minute libere ca sa pot sa va zic si eu despre mine.Am ovarele polichistice ,aveam cicluri de peste 34 zile,anovulatorii si voiam cu disperare un copil...problema era ca si sotul meu are oligospermie da asta am aflat-o dupa 2 ani de tentative(el avand un copil din prima casatorie iar eu am avut o sarcina intrerupta la cerere acum vreo 10 ani).Deci...termometre ,teste de ovulatie,Clomifen,mucus,stat cu fundu-n sus si alte metode,toate fara rezultat.Cand am aflat ca nu putem avea copii in mod natural am apelat la o clinica de fertilizare in Timisoara(asta din lipsa de informare,inca nu stiam de forum).Am facut intai o laparoscopie ,mi-au scos un chist iar apoi am incercat cu Fiv .Am avut o productie enorma din cauza dozelor de cal de hormoni (cca 30 ovocite) si am facut hiperstmulare-asta de doua ori-si ,bineinteles fara reusita.Prima data ar fi trebuit sa-mi trateze problema,cred.Asa ca dupa 2 tentative nereusite,am deschis ochii si am nceput sama uit pe net dupa informatii.Stau in Italia,asa ca am cautat si gasit un forum italian in care se vorbea despre o clinica in Austria,foarte cautata.Am apelat la ei si iata-ma cu doi gemeni frumosi in brate din prima incercare la ei.Nu mi-au facut Fiv decat dupa ce am facut un tratament de 2 luni cu Glucophage(Metformin)si cu doze mult mai mici de hormoni.Nu am avut endometru decat de 7,5 si totusi...Intr-adevar am facut iar hiperstimulare mai usoara,asta e tot din cauza ovarelor...
Nu disperati fetelor ca pan la urma,toata suferinta asta se sfarseste si visul v-a deveni realitate.Asa sunt eu dup 4 ani de tentative si 3 Fiv-uri.Va sfatuiesc ca daca apeeti la Fiv sau inseminare prima data sa tratati ovarele ca sunt tare pacatoase.
Va pup si va urez mult noroc si anatate..m-i s-a terminat pauza

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ginger00 multumim mult ca ti-ai luat putin din timp sa ne scrii si noua cum ai reusit. Pentru mine e foarte important sa mai aud cate o poveste care s-a terminat cu bine.

Pupici si multa sanatate si tie si gemenilor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ginger00

Dragele mele,ma aveti in listuta sub numele de Galuscuta .
Mi-am facut cateva minute libere ca sa pot sa va zic si eu despre mine.Am ovarele polichistice ,aveam cicluri de peste 34 zile,anovulatorii si voiam cu disperare un copil...problema era ca si sotul meu are oligospermie da asta am aflat-o dupa 2 ani de tentative(el avand un copil din prima casatorie iar eu am avut o sarcina intrerupta la cerere acum vreo 10 ani).Deci...termometre ,teste de ovulatie,Clomifen,mucus,stat cu fundu-n sus si alte metode,toate fara rezultat.Cand am aflat ca nu putem avea copii in mod natural am apelat la o clinica de fertilizare in Timisoara(asta din lipsa de informare,inca nu stiam de forum).Am facut intai o laparoscopie ,mi-au scos un chist iar apoi am incercat cu Fiv .Am avut o productie enorma din cauza dozelor de cal de hormoni (cca 30 ovocite) si am facut hiperstmulare-asta de doua ori-si ,bineinteles fara reusita.Prima data ar fi trebuit sa-mi trateze problema,cred.Asa ca dupa 2 tentative nereusite,am deschis ochii si am nceput sama uit pe net dupa informatii.Stau in Italia,asa ca am cautat si gasit un forum italian in care se vorbea despre o clinica in Austria,foarte cautata.Am apelat la ei si iata-ma cu doi gemeni frumosi in brate din prima incercare la ei.Nu mi-au facut Fiv decat dupa ce am facut un tratament de 2 luni cu Glucophage(Metformin)si cu doze mult mai mici de hormoni.Nu am avut endometru decat de 7,5 si totusi...Intr-adevar am facut iar hiperstimulare mai usoara,asta e tot din cauza ovarelor...
Nu disperati fetelor ca pan la urma,toata suferinta asta se sfarseste si visul v-a deveni realitate.Asa sunt eu dup 4 ani de tentative si 3 Fiv-uri.Va sfatuiesc ca daca apeeti la Fiv sau inseminare prima data sa tratati ovarele ca sunt tare pacatoase.
Va pup si va urez mult noroc si anatate..m-i s-a terminat pauza
Mamica de gemenasi

Draga Galuscuta...pe mine una m-ai facut foarte fericita!!! Ai pomenit despre cuvintul magic!! Glucophage!!!Eu acum sant pe tratament cu glucophage..si dr mea endocrinoloaga e foarte optimista ca am sa raman numai cu glucophage.La inceput am fost reticenta...acum parca dupa ce ai scris tu sant mai optimista , mi-ai activat aripile!!!!Multumesc!!
Chiar mi-ai facut ziua!!!
Va pup fetele,
Crisa

http://tt.lilypie.com/5ygUm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kolimaret spune:

Salut fetelor!

Azi am primit analizele de laborator si sunt disperata. Nu stiu daca am PCOS sau nu, raportul LH/FSH e aproape 1, dar prolactina e mai mare 571.33 (valoare normala 25.4-402.8), si testosteron mai mare 2.02 (v.n. 0.1-0.9), in rest LH: 8.84, FSH: 8.32, TSH: 1.87, recoltate in ziua 3.
La dr. am programare pe 2 aprilie.
Ce ziceti de rezultatele mele? Am PCOS? La echo endovaginal am ovare micropolichistice bilateral, in plus am acnee, cm neregulat si cateva kilograme in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ginger00,

Felicitari!!!!

Te-am trecut pe listuta conform noului statut la mamici de ingerasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by kolimaret

Salut fetelor!

Azi am primit analizele de laborator si sunt disperata. Nu stiu daca am PCOS sau nu, raportul LH/FSH e aproape 1, dar prolactina e mai mare 571.33 (valoare normala 25.4-402.8), si testosteron mai mare 2.02 (v.n. 0.1-0.9), in rest LH: 8.84, FSH: 8.32, TSH: 1.87, recoltate in ziua 3.
La dr. am programare pe 2 aprilie.
Ce ziceti de rezultatele mele? Am PCOS? La echo endovaginal am ovare micropolichistice bilateral, in plus am acnee, cm neregulat si cateva kilograme in plus.

Greu de spus cu un raport LH/FSH in jur de 1.

Ceea ce pot sa-ti spun este ca TSH-ul este superbun, insa prolactina marita poate inhiba (si singura fara alte probleme) ovulatia.
De asemenea testosteronul este mare. Trebuie neaparat aflata cauza, caci chiar e prea mare si cu siguranta sta la baza destulor probleme.

Mergi la inceput