PCOS (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kolimaret spune:

Buna fetelor!
Am fost azi la recoltare, o sa am rezultatele in 26 si am programare la endocrinolog pe 2 aprilie. Abia astept sa stiu si eu ceva sigur.
elenaraluca , eu asa stiu ca in jurul zilelor 14-17 este ovulatia, iar temperatura bazala trebuie sa creasca minim 0.2 grade C trei zile consecutive. De exemplu ,la ovulatie de la 36.8 trebuie sa creasca la 37.0 respectiv 37.2 grade C.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna getele..nu am mai scris de ceva timp..Gudinde sper ca esti mai bine.Nu ai mai dat nici un semn.
Elenaraluca, si eu am aceeasi senzatie, ca nu voi ramane niciodata gravida.Ba mai mult sint foarte dereglata ..nu mi-a venit cm nici acum...sant in a 42-a zi, pentru mine e foarte mult.Eu nu am avut niciodata probleme cu cm..mi-a venit in fiecare luna, e adevarat ca am cm la 30-32 de zile, mi-a mai venit si la 35..de citeva ori dar asa de mult nu a intarziat niciodata.Am fost la endocrinoloaga mi-a spus ca nu are legatura cu metforminul..ca nu din auza lui nu-mi vine...test am facut e cit se poate de negativ..azi am programare la ginecolog sa vad ce zice.Sant foarte trista!!
Voi ce mai faceti , ce noutati mai aveti? Vi s-a intamplat sa vi se produca niste schimbari ...imediat dupa ce ati inceput sa luati metformin? V-a intarziat, sau v-a venit mai devreme sau mai tarziu?
M-ar interesa ca sa stiu ..ce se poate intampla la mine.Sant tare trista.Asta-mi mai lipsea.
Dia ce mai faci pe unde mai umbli?
Va imbratisez pe toate,
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

CrisaS,

Imi pare tare rau ca treci prin momente asa de grele. Dr-ita a avut vreo posibila explicatie? Adica daca nu e de la metformin, de la ce ar putea fi?

Mie personal ciclul mi-a venit mai repede si mai regulat dupa metformin. Deci, in nici un caz mai tarziu.

Tu cu prolactina cum stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Crisas eu nu stiu ce sa ma mai fac,si incotro sa mai apuc!Parca imi pare rau ca nu am cerut sa mi se dea o stimulare ca parca nu prea as crede ca voi ovula eu doar cu metforminul asta!Vineri ma duc la eco pt ca sunt in ziua 13 si daca nu e nici macar un folicul ,cand ma duc la endocrinologie,o voi ruga pe dr sa imi dea stimulare .nu mai am rabdare,nu mai pot sa astept,am asteptat 4 ani si deja mi-au ajuns.
Credeti-ma ca ma simt obosita psihic ,trista,neamplinita,si parca Dumnezeu ma uitat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

CrisaS,
Imi pare tare rau ca treci prin momente asa de grele. Dr-ita a avut vreo posibila explicatie? Adica daca nu e de la metformin, de la ce ar putea fi?
Mie personal ciclul mi-a venit mai repede si mai regulat dupa metformin. Deci, in nici un caz mai tarziu.
Tu cu prolactina cum stai?

Draga mea acum vin de la ginecoloaga..m-a linistit ..mi-a zis ''o sa-ti vina'' asta puteam sa-mi spun si eu singura!!!
Nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc.
A zis ca deja sindromul asta pentru ea e ceva normal si ca 40% dintre femei il au..si ca asta nu-i o chestie sa ramai gravida..cel putin in cazul meu.Ma rog poate asa e ea mai optimista. De la metformin ca si endocrinoloaga a zis ca nu e clar.Si ca imi recoomanda sa-l iau ceva timp sa vedem....ma rog...de cate ori merg discutiile ajung tot acolo..adica daca nu ramai facem stimulare dar ea zice ca o sa raman cu metformin.Ma rog o sa vreau s-o vad si pe-asta. O sa fac si stimulare daca e chiar asa nevoie...in privinta ciclului a zis ca nu mai vrea sa-mi dea progesteron..asa ca o sa-l asteptam.A zis ca la mine FSH-ul e 1.6 , si ca e o valoare excelenta ca multe femei si-ar dori sa aiba valoarea asta!!!Nu am inteles nimic...dar daca spune ea:))))) ce pot sa mai zic??
E ok , oricum nu am ce face asa ca o sa astept rushii...Despre sarcina a zis ca nu-i 100% sa NU fiu gravida..pentru ca ea a mai vazut femi carora li s-a pozitivat greu!! Ma rog..eu nu cred ca e vb de nici o sarcina.
Deci...astept sa vina si sa vad ce se intimpla dupa prima luna.
Va pupic dulce pe toate.
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Un FSH mare poate indica rezerva ovariana terminata. De asta ti-a spus ca FSH-ul este excelent.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

Un FSH mare poate indica rezerva ovariana terminata. De asta ti-a spus ca FSH-ul este excelent.

Da asa mi-a explicat si ea.M-am bucurat dar pe jumate, ca daca tot nu e bine, nu am cum sa fiu fericita!!! Dar trebuie sa razbat nu?
Va pup,
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby77 spune:

Draga CrisaS
primul meu ciclu dupa met mi-a venit la fix 60 zile, cu progesteron, pt ca dna doctor a zis ca nu e bine sa stau atat fara menstruatie, in cazul in care se declanseaza ovulatia si trebuie sa gaseasca un endometru ok pentru a se fixa. Inainte de met si eu aveam ciclu mai regulat, adica maxim 40 zile. Asa ca nu te ingrijora, se intampla. Daca totusi suspectezi sarcina fa-ti analiza de sange, nu doar testul de sarcina. Apoi, daca nu e sarcina poate ca ar trebui totusi sa incerci cu progesteron, daca si dr. e de acord.

Succes
Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sper sa nu va agasez, dar orice gasesc super interesant despre insulina (si prevenirea diabetului), vin sa va prezint.

Plan de dieta pentru diabetici: http://www.prevention.com/diabetesdiet/?cm_mmc=Ounce%20of%20Prevention-_-3182008-_-Tools-_-Diabetes%20Diet

Pentru prevenirea diabetului: http://www.prevention.com/cda/article/the-game-plan-to-prevent-diabetes/415c323b0b803110VgnVCM20000012281eac/health/healthy.living.centers/diabetes/?cm_mmc=Ounce%20of%20Prevention-_-3182008-_-Health-_-The%20GAME%20PLAN%20to%20Prevent%20Diabetes

M-am gandit ca cel mai important pentru toate este sa scadem rezistenta la insulina. Ea ne reduce fertilitatea si tot ea ne provoaca pierderi de sarcina si ingrasare si toate simptomele noastre. De fapt aceasta rezistenta creste testosteronul si de aici toate efectele negative.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gaby77

Draga CrisaS
primul meu ciclu dupa met mi-a venit la fix 60 zile, cu progesteron, pt ca dna doctor a zis ca nu e bine sa stau atat fara menstruatie, in cazul in care se declanseaza ovulatia si trebuie sa gaseasca un endometru ok pentru a se fixa. Inainte de met si eu aveam ciclu mai regulat, adica maxim 40 zile. Asa ca nu te ingrijora, se intampla. Daca totusi suspectezi sarcina fa-ti analiza de sange, nu doar testul de sarcina. Apoi, daca nu e sarcina poate ca ar trebui totusi sa incerci cu progesteron, daca si dr. e de acord.

Deci e clar...ceva se intimpla...ele spun ca nu are nici o legatura metforminul..dar se pare ca are si una chiar mare.
Mie nu mi s-a intimplat in viata mea...sa am cm mai mare de 35..acum deja sint suparata...probabil ca tot progesteronul ma paste desi nu a vrut sa imi dea..ca stie ce suparata sint din cauza progesteronului am ajuns in halul in care sint azi...
O sa vad daca nici pina la sf saptaminii nu vine o sa ii dau telefon si sa o intreb ce sa fac.Am simptome dimineata , ca si cum ar veni dar ceva il opreste..nu stiu cum sa explic...adica durerile sint asa doar dimineata.Off asa de suparata sint , stiu exact ca nu e bine sa stai fara menstruatie..dar...ce pot eu sa fac???
Decat sa astept?!!!Si tie GABY ti-a venit apoi ok...dupa prima luna , intirzierea mare a fost doar in prima luna sau a continuat?
Viata de kkt!!!
Numai bine,
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput