Regasiri ( 7 )
Raspunsuri - Pagina 4
desiree spune:
mirona, la fixul fixului, m-ai lasat fara cuvinte ..si fara baterie la telefon
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
cu o ultima suflare, am descarcat ultimele poze cu octavian, unde sunt si sculele lui dragi , aici
acum ma duc sa ma prabusesc, imi doresc ( si va doresc) o noapte usoara, ca oricum dormiti toate la ora asta
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragelor,
poftiti la o cafa cu ce prieste fiecaruia si o gustarica .
Despre noi ce sa spun...
In primul rand multumesc de sfaturi si incurajari,o sa-i cumpar o jucarie noua si abia la sp.o sa-i spun ceva(inca nu stiu ce..)
In alta ordine de idei ieri am fost cu matza Emma (si Aida)la delfinariu iar Bodoganici a fost ff fericit.A chirait si chiar sau auziut si cativa WOW .Azi cum s-a trezit a intrebat cand mai mergem.
Va pe toate fara exceptie.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
aka spune:
LA MULTI ANI DESIREE
sa fi fericita,iubita, multa sanatate si numai bucurii de la Octavian. va pupam cu drag .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006
Dodo-pui spune:
Desiree
La multi ani!,multa sanatate
tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie.
Multi si de la noi
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
aka spune:
buna dimineata. multam de cafea
noi suntem bine, aseara am fost la vaccin, am facut priorix, si cu ocazia asta am facut si o scurta revizie pentru un an si 3 luni. are 11 kg si e sanatoasa. mititica, bine ca n-a slabit dupa ce a trecut prin atatea. si in ianuarie tot atat avea. poate incep sa o scot pe afara, incet incet, asa ca bebelusii cate 15 minute la inceput. am ramas cu o frica de virusi, de nu va puteti imagina. dr. mi-a spus sa o feresc de vant, ca poate imprastia particule de praf sau alti alergeni. si ca ea crede ca a facut bronsiolita de la un virus .
bambo ne gandim la voi, sper sa treaca repede arsurile si sa nu ramana nici un semn.
gata, ma duc sa ma apuc de calcat pana nu se trezeste Cristina. pupici pentru toate, dar azi cu dedicatie speciala pentru Alina.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006
Mirona spune:
neatza,
nu stiu cat ma lasa rds-ul .... asa ca pe fuga:
inca o data Desiree - te pup ai iti urez toate cele bune si un an bun orice decizie vei lua. Bucura-te de Octa fiecare clipa si iubeste-ti printul. Fericire, bucurie, multumire si tot ceea ce-ti mai doresti. -ici.
tot restul gastii si revin eu - cand ma mai lasa astia.
(deocamdata cica nu e nimic de facut - doar sa notam sesizarile zilnice si cu ele in dinti sa mergem la sediu sa ne faca o reducere pe perioada cat nu avem net - ce idioti. )
am fugit
va pup
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
roana spune:
La multi ani Desiree!!!!
Sa fii fericita si iubita si sa te bucuri de print.
Te iubim si sa stii ca poti petrece timp de calitate cu Octavian chiar daca te intorci la servici.
te pup mult de tot
violeta69 spune:
buna dimineta!
La multi ani Desiree
sa ai parte de tot binele din lume.... si uite, un cadou de la mine
dodo,ma bucur ca ati fost la delfinar si ca v-ati distrat!
cand plecati la Bucuresti?
pt toate fetele de la A la Z
sa aveti o zi perfecta!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
marani spune:
din toata inima pentru Desiree , multa sanatate si dragoste!!!!!!!!!!!!!!
Bambo multumeste pentru sms-uri, Antonia e mai bine!
Ajutati-o pe Sonia