Regasiri ( 7 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

luati si voi o gura de pandispan si una de sampanie, caci noi doi (eu si baiatul) suntem treziti de la 8, de atunci bem si chefuim, e un fumalau in casa, sticle goale de palinca aruncate peste tot si muzica la maxim

octavian s-a matolit bine, acum doarme si eu am ramas sa scurg sticlele de tuica, in patru labe, ducandu-mi poverile batranetii !

va multumesc din suflet pentru urari!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by desiree

luati si voi o gura de pandispan si una de sampanie, caci noi doi (eu si baiatul) suntem treziti de la 8, de atunci bem si chefuim, e un fumalau in casa, sticle goale de palinca aruncate peste tot si muzica la maxim

octavian s-a matolit bine, acum doarme si eu am ramas sa scurg sticlele de tuica, in patru labe, ducandu-mi poverile batranetii !

va multumesc din suflet pentru urari!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

LA MULTI ANI ! DESIREE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
sper sa nu mi se taie iar netu - acum cand sunt in focul creatiei ... ca si mor aici.

am adormit fetita si am papat -deci sunt libera sa scriu pe forum - ca de citit ... am ramas cu un gust tare amar ... nu-mi mai vine sa citesc nici la dreapta si nici la stanga ... rau a ajuns forumul asta. No coment!

deci raman la ale mele:
o cunoasteti pe fetita care l-aluat pe NU in brate? Se numeste Karina Ioana si are 1 an si 4 luni.
Bai frate - dar NU MAI POT!!!
pe langa eruptia de masele, pe langa faptul cal-ainvatzat pe "au" mai avem saptamana asta si pe "NU".
Nu in sus- nu in jos, au ladegetel, au la pampers, au lamana, au la cap - din nou nu si iarasi nu.Tampesc - nu alta.
Normal ca nu e toata ziulica la fel - insa fazele se aduna si mai un pic si fac POC.

Oare cu ce am ramas datoare?

Discutam saptamana trecuta faza cu laptele de la ora 6 dimineata. Am decis sa mai incerc o saptamana fara acel lapte si sa vedem cum decurge micul dejun. CATASTROFAL, nu alta.
Ieri prima zi - nu am trezit-o la 6 pt lapte - de pe la 6.30 si pana pe la 8.15 cand m-am trezit eu ... s-a foit intr-una. De foame? Poate. Cu acel lapte nu o facea. Ne-amridicat din pat pe la 8.20 si dupa toaleta zilnica i-amfacut putin lapte (60 ml) si i l-am servit in canutza cu cioc. Mai un pic la mitzu mitzu - mai un pic la catelush, un strop la ursulet si doua inghitituri la Karina - mi-a baut 40 ml. Apoi i-am unso felie cu unt si i-am facut pitici - cu cascaval si ii mai dadeam laptele ramas - cu lingurita. Super tare - daca va papa 200 ml - sa i-l dai cu lingurita - o sa facscurta la mana.
Azi - a doua zi de incercari - mi-a baut numai 30 ml de lapte - amincercat-o cu cereale cu miere - cheerios -esec total -asa ca i-am facut putine cereale papalisca - de-ale ei. Chinul de pe lume.

Voi incerca 7 zile acest nou program - daca nu merge -revin la laptele de ora 6. Restul meselor nu le-am schimbat. S-adecalat doar putin ora de somn.
Acest program voiam sa-l introduc oricum - sa revin la ora de vara - caci in curand vom iesi afara de pe la ora 9 si pe la 11 maxim va trebui sa intram in casa ... dar faza asta cu micul dejun ... ma omoara. E FIX la fel ca mine - eu pap micul dejun la ora 1-2 si seara mi-e pranzul si cina impreuna.

Plus ca noi suntem pe mese mici si dese - asa ca vad ca nu se impaca altfel - cu cele mari si rare - mi-e frica sa nu vomite si sa revenim de unde am plecat.

Cam asta imi aduc eu aminte ca am ramas datoare la desiree.

AAAA!!! mai e ceva - fazele cu papa de oameni mari facuta pentru oameni mici. Orice papam noi ii dau si ei sa guste - dar asta doardupace si-a papat papalisca ei. Deci papa lucruri noi aproape zilnic.
Uneori masa de pranz a noastra coincide cu a ei - doar ca a ei este blenduita - rareori accepta faramitata cu furculita.

mai citesc si mai revin

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Desiree La Multi Ani mami, sa ne traiesti fericita si iubita!

Miro, Dani al meu nu zice nu! delocdar face cu degetul din stanga-n dreapta si da din cap din stanga-n dreapta in semn nu-nu. Imi vine sa-l mananc chiar si asa, chiar si noaptea cand bea laptic pe jumate adormit, cand nu mai vrea face din cap nu-nu.

Noi:()
Cica Dani a dormit ieri la cresa si don'soara lui a uitat sa-mi noteze in carnetel...si eu ore si ore incercand sa-l adorm la ora 3 ca de obicei...pana la 7 nu a adormit pruncu! Chestia-i ca nu s-a mai trezit pana noaptea pe la 12..a marait, i-am bagat bibe cu lapte si adormit la loc. Buuuun. Eu ieri aveam o stare asa nasoala, m-am trezit la 12 si tremuram de frig, apoi am inceput sa transpir in valuri valuri + stare cumplita de dureri de burta...Paco a inceput sa vomite, si cum el urla non-stop ca un porc mistrez imbratisand wc-ul...copilul se trezea si se punea pe urlat...primul episod pe la 1.30...s-a trezit pruncul ocmplet si n-a mai vrut sa doarma deloc...normal, daca doarme de la 7 seara...a stat tac'su cu el pan la 2.30 in sufragerie, l-am adormit eu pe la 3...dar la 4 iar s-a trezit ca tac'su iar vomita...iar l-am adormit..pan la 6.15 cand s-a trezit complect fresh! iar noi amandoi zombie!
La 8 ne-am dus la medic, paco la urgente sa-i dea un primperan sa nu mai vomite, iar eu la tras de sange...azi n-am muncit nicicare, l-am lasat pe dani dormind la cresa si noi ne-am culcat! Acu doarme in carut de 2 ore dar si daca se trezeste, yo-s zombie...si tre sa-l duc putin in parc...e asa o zii frumoasa, am avut 27º azi, da, da 27º incredibil de cald.
Asd gusta cu mare placere din padispanul lui Desiree...dar am o greata-n mineeeee, ceva Aquarius n-ai? vreun ceiut de musetel ?
Koko... ce mi-ai cumparat?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

LA MULTI ANI DESIREE!!!la multi ani, d-na alina!!!!fericita sa fii mami,sanatoasa si sa ai numai bucurii de la fecior!daca iesiti deseara undeva,va dorim distractie placuta!

fetelor,nu am citit din urma inca...am o stare(sant inainte de...stiti voi ce),am niste nervi de simt cum mi se inroseste capul si scot fum per nas si pe urechi,copchii m-au terminat azi,mi-a iesit pe nas plimbarea de ieri...dar nu va inchipuiti ce maraiala de zile mari...NU DE LA DIIIIIIINTI!!!!!astea sant basme,ca au gura plina de dinti,au toti dintii iesiti...nu stiu ce-a fost,dar mi-au intins nervii de la innsbruck la bacau.pana i-am vazut in pat,mi se parea ca trece timpul ca "nebunul"...pe naiba ca nebunul...offf!!!sant asa de nervioasa si o stare aiurea.revin cand imi revin si eu.

stiti ceva de ROXANA??

p.s. am trimis la BAMBO un mesaj,si sper sa revina fetele cat mai curand acasa.eu de la sora mea am aflat,imi trimisese mesaj...dar noi pupam manutele lui antonia si se face fata, repede-repede bine.le pupam si refacere rapida!

ma duc sa citesc din urma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MIRONO.....admir mult activitatile pe care le intreprinzi cu karina....extraordinar de frumos.tricicleta e super si karina e asa dulce in filmulet cum face ea brrram-brrram.sa o stapaneasca sanatoasa!va jucati cu plastelina???????????doamne dar noi inca mai bagam in gura prima data si apoi ne jucam.eu ii intreb mereei pe ai mei daca mai sant copchii de tzatza sa bage in gura....si noi santem cu lego pe durata zilei,dar printre si cate un facalet,lingura de lemn,bidoane si castroane de plastic,polonice si tot arsenalul pt gatit(evident din plastic)....iar filmuletul cu mitzu-mitzu....ce bengoasa esteeeee,e tare de tot,haaa,ha!!!
barvo ca te-ai dus si te-ai distrat..pai pana la 10.30 e bine totusi daca ai iesit...eu unde naiba sa ma duc?ca m-as duce numai pana la 9 pe undeva,dar...nu unde?cu cine?
lapte din canita cu cioc?doamne inseamna ca eu joc intr-un film gresit....am incercat dar sa nu vada asa ceva....tot tzocaiala e mai misto, din bibe.faza cu mic dejun,pranz si cina ta,FIX EXACT ca si la mine...pupate-as!

ANGI.....mamamia!!!!dulce tare...sarumana,sarumana!!!si voua va doresc la fel! n-ai uitat de ciorapii aia negri...ai o minte ascutita soroooo. sa zicem ca asa am sarbatorit ieri 8 martie,cum zici si tu,darazi mi-a iesit pe nas toata plimbarea...voi construiti si iulia pune si ea o piesa lego??ßsanteti tari.ai mei strica imediat,nici nu asteapta sa pun 10 piese.in schimb ei imbina 2-3 piese,cateodata incearca si pe a 4-a,dar se plictisesc.daca eu construiesc atunci vin buluc amandoi,dand cap in cap,calcandu-se pe "coada" si darama...
pozele de la chef "vorbesc" catde misto v-ati distrat,iar filmul....ANGI esti beton la dans...FETELOR ATI VAZUT FILMULETUL CU ANGI DANSAND LA CHEF DE ( MARTIE?????va sugerez sa va uitati,dar sa nu va ofticati ca vedeti acolo chef de chef....ptiuuuuu!!!ce dor mi-e de o petrecere cu mai multra lume,ca petrecere in 4 tot facem...in fiecare seara avem petrecere.

ALEXANDRA.....da paunul ala umbla lelea si nu e singurul,sant mai multi.sant ratze,veverite,lebede...lacul e liber,poti aunca mancarica pt ratzuste si tot ce misuna pe acolo.paunii ciugulesc paine(din painea lui pascal,ca sophia nu a vrut sa dea,strangatoare...numa' pt casa ei)...unde ne-am plimbat de fapt e un castel si parcul apartine castelului AMRAS.aici avem poze facute si la nunta,este superb.....aha!sora ta s-a indragostit de pascal?nici nu-i mai spun ca s-a mai indragostit o femeie de el ca i se urca toate-n cap.si asa e craiul craiului,un fel de mircea radu al cartierului,adica toata lumea il iubeste ca e charmant...asa cum si mircea radu este iubit de toate femeile.iti place la sophia cum ii sta in rosu nu?cu drag o imbrac asa si e atata de frumoasa ca e haina "de buna",nu de terfelit prin parc.era duiminica cand am facut pozele alea ;)

quote:
Azi dimineata m-a emotionat pana la lacrimi...il schimbam si isi ia piciorusul si-l pupa...si pe celalalt..si dupa aia imi spune tata...mi-a aratat cum ii pupa Marius piciorusele!

foarte emotionant...

ROANA....multumi frumos!asteptam poze cu noua freza.si eu tre sa-l tund pe pascal.baietii astia....le creste mai repede parul decat la o fata.sophia e tot la pufulet de pui si pascal deja are parul aspru...pui poze repede,ok???va pup

o pup si o salut cu drag pe DIANARUS si pe toata gasca ei de acasa,si vreau sa-i spun(dac citeste si afla ce vreau sa-i spun)...ca si eu ma gandesc cu drag la ea si la haiducii ei.sandokanii si mamica lor va pupa cu mult drag!

DBUNNY....dar ce-i cu tine?

DESIREE.....intr-adevar grea decizie de luat....eu inteleg ce-i in sufletul tau...am vazut printul si sculele lui...ma lasi cu ochelarii de protectie si masuratul usii...bai ce haios e si ce in serios isi ia jobul...si in parc sant frumoase pozele,imi place geaca de pe el,imi place combinatia de rosu cu albastru...si ochii sant mortali...pe tine cand te vedem in poze madam?

DODO.....Dumnezeu are grija de voi!noi iti santem cu totii alaturi si ne gandim la bogdan...o sa fie bine pana la urma!asteptam vesti.pupici dulci!

AKA....cat ma bucur sa te gaesc mai optimista,mai voioasa...dar iti inteeg spaima de a o scoate pe cristinuta afara,prin cate ati trecut.dar vezi ca ea este vanjoasa si te felicit ca ai trecut cu brio peste toate.va pupacim pe amandoua!

quote:
Cica Dani a dormit ieri la cresa si don'soara lui a uitat sa-mi noteze in carnetel...si eu ore si ore incercand sa-l adorm la ora 3 ca de obicei...pana la 7 nu a adormit pruncu! Chestia-i ca nu s-a mai trezit pana noaptea pe la 12..a marait, i-am bagat bibe cu lapte si adormit la loc. Buuuun. Eu ieri aveam o stare asa nasoala, m-am trezit la 12 si tremuram de frig, apoi am inceput sa transpir in valuri valuri + stare cumplita de dureri de burta...Paco a inceput sa vomite, si cum el urla non-stop ca un porc mistrez imbratisand wc-ul...copilul se trezea si se punea pe urlat...primul episod pe la 1.30...s-a trezit pruncul ocmplet si n-a mai vrut sa doarma deloc...normal, daca doarme de la 7 seara...a stat tac'su cu el pan la 2.30 in sufragerie, l-am adormit eu pe la 3...dar la 4 iar s-a trezit ca tac'su iar vomita...iar l-am adormit..pan la 6.15 cand s-a trezit complect fresh! iar noi amandoi zombie!
La 8 ne-am dus la medic, paco la urgente sa-i dea un primperan sa nu mai vomite, iar eu la tras de sange...azi n-am muncit nicicare, l-am lasat pe dani dormind la cresa si noi ne-am culcat! Acu doarme in carut de 2 ore dar si daca se trezeste, yo-s zombie...si tre sa-l duc putin in parc...e asa o zii frumoasa, am avut 27º azi, da, da 27º incredibil de cald.
Asd gusta cu mare placere din padispanul lui Desiree...dar am o greata-n mineeeee, ceva Aquarius n-ai? vreun ceiut de musetel ?

aoleu,dar nu-i de bine cu voi.ce ati mancat?cand iti iei analizele?sa va refaceti cat mai repede.am patit si eu o data asa.chiar pe drum cand am venit in austria prima data,am zis pe la timisoara ca ma intorc acasa,am zis ca mor....am fost rau,stiu ce spui si stiu cum e,groaznic.multa sanatate si aveti grija de voi.
ce sa-ti iau?ca nici pt mine nu am cumparat mare lucru,decat 3-4 bulendre,pantofi si la copchii papuci.pun poze sa va intreba daca va plac,ca eu parca nu mi-s chiar convinsa.de ce i-am luat?ca am zis sa iau ceva din verona daca tot am batut 3 ore pe drum...asteptam vesti bune de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Desireeee, La multi ani! Sa ne traiesti multi, multi, multi ani si sa nu fii soacra rea, da?
(adica te pupam si eu si Iulia )

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Roxana, ne-am gandit astazi la voi si v-am tinut pumnii. S-a simtit pana la Bucuresti? Sa ne dai vesti bune, da?
Desiree, pozele cu Octavian sunt super. Pe zi ce trece imi dau seama ce flacau vrednic ai. Stie el de pe-acum sa foloseasca fierastraul, surubelnita, cheile si ruleta. Asa da, domn'e . Trebuie sa imi invat si eu fata sa fie vrednica, sa fie demna de asa flacau.
Roana, am vazut pozele cu Alex tuns de pe mailul comun. Taaaare frumos. L-ati dat cumva si cu gel de par in cap?
Dodo, tin minte ca si mie imi placea tare mult la delfinariu cand ma duceau ai mei cand eram mica. Imi dau seama cat de mult i-a placut lui Bogdan. Pupici multi de la noi
Aka, ma bucur ca sunteti mai bine. Hai ca acum a venit primavara si sper sa stea cuminti virusii, macar pana la toamna-iarna
Mirona, eu cred ca pana veti trece pe fibra optica, tot o sa aveti probleme cu netul. Asa a fost si la noi (tot cu RDS-ul). Creadeam ca asa o sa fie forever. Dupa ce am trecut pe fibra, le-a trecut. Insa incep alte probleme. Dar nu ti le spun acum, va las sa le descoperiti singuri
Si eu cred ca spre dimineata Karina este agitata din cauza ca ii este fomica. Parerea mea ca n-ar trebui renuntat la laptele ala. In special ca este una din putinele dati in care bea ea lapte. In timp o sa se lase ea singura de baut lapte dimineata devreme, ca doar n-o bea pana la 18 ani.
Despre mancarea de dimineata, noi nu ii dam Iuliei mancare solida dimineata. Am tot incercat insa nu vrea si pace. Asa ca ii dam un bibe de lapte (250 ml) cand se trezeste, iar pe la 10 ii dam suc de fructe (cam 200~250 ml). Si atat. Si noi am incercat-o cu fructe, cu painica unsa cu tot felul de chestii, insa ia o gurita-doua si atat. Acum mai nou incercam sa ii servim laptele din canuta cu motz, insa nu prea vrea.
Dbunny, dar ce v-a apucat, mai? Ce indigestie urata a facut Paco. Poate ca si tu ai acelasi lucru, dar probabil ca la tine se manifesta diferit decat la Paco. Aveti grija ca atunci cand am avut eu si Mircea probleme de genul asta, s-a imbolnavit si Iulia de la noi.
Kokorina, nici Iulia nu are rabdare sa construim lego, le darama si ea in doi timpi si trei miscari. Insa daca gaseste o constructie mare din lego, mai pune si ea cate o piesa, doua, ca pe urma tot la daramat revine.
Tocmai de-aia am pus filmuletul ala, ca sa vedeti si voi ce atmosfera era acolo la chef. In general, cam asa sunt chefurile la noi. Si mie imi place muuuuult sa dansez.

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Iuliei i-a spart gingia cea de-a 2-a maseluta. Cat ma bucur ca este cumintica si nu face urat (cel putin pana acum). Ca roade ea toate alea si este un pic mai agitata noaptea... Si cand ma gandesc cat patimeste Marani cu Bubamara...

Am plecat la nani.
Noapte buna si o noapte usoara

Bamboletta, va imbratisam si va pupam dulce

Angi poze

Mergi la inceput