"Daca nu esti cuminte, te calca masina!'(2)
Raspunsuri - Pagina 17
denizel spune:
quote:
Originally posted by conchita
ce vrei, ca un copil sa creasca in ideea ca poa sa omoare pasarele pur si simplu din instinct ucigas si nu o sa pateasca nimic?
Pana acum am fost doar usor iritata de fel de fel de pareri (despre Dumnezeu!) scrise pe aici.
Abia acum sunt suparata...
quote:
oh my, oh my, deci pustiul care distruge cuibul pasarelelor e...tan tanam, Obraznic. vad ca si dictionarele tot diferite ne sunt.:-))
A, nu, pustiul nu e obraznic. E un individ scelerat si feroce, care merita sa stea douaj de ani intr-o scoala de corectie si apoi mars la scaunul electric.
Daca stau bine sa ma gandesc, dumnezeu' din manual a fost chiar bland cu el.
quote:
infatuare e atunci cand crezi ca stii in ce cred ceilalti si iti arogi impertinenta sa le cataloghezi credinta, vezi mai sus.
A, da! Te referi la Irinusa, nu? :-))
Apropo! Si?! De altfel?! Ce mai faci, Irina?
conchita spune:
ha? cine e Irinusa? Denizel, desi vorbesti pe inteles, eu nu te poci pricepe :-))
lasand misto-ul la o parte, ce propui tu ca metoda educativo-religioaso-ateisto-politico-corecta, pe scurt, ce metoda struto-camila vezi tu in cazul unui pusti cu instincte de cruzime? asta, considerand ca ne putem infatua cinci minute ca sa il judecam pe Dumnezeu.
si poate te decizi la o definitie, serios, pentru fapta in discutie. fara sa incerci sa intri in fanfara vorbitorilor la moda de pe zona, ok? vorbesti cu mine acum, hello, nu cu Lilanda, nu e nevoie sa ma impresionezi, stii bine.
Criss75 spune:
Mie imi pare ca te-ai intalnit acolo in state cu Acsintetina si ati dezbatut temeinic subiectul cu nuiaua (pedeapsa) aplicata copiilor neascultatori.
Criss si Alex (11.05.2003)
Ortansa spune:
quote:
.. pai in lumea reala, nu aia de basm de ora de religie, i-ar fi dat tac'su roman o mama de bataie sora cu moartea. asta, daca ar fi avut morala. :-D iar tatal american l-ar fi dus la psiholog.
eu cred ca tac-su roman da bataie pentru chestii mult mai importante,nu pen'ca strica cuibul de randunici ,care oricum se gainatau pe prispa lui:-D
I've gt you under my skin
conchita spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Mie imi pare ca te-ai intalnit acolo in state cu Acsintetina si ati dezbatut temeinic subiectul cu nuiaua (pedeapsa) aplicata copiilor neascultatori.
Criss si Alex (11.05.2003)
si tu vorbesti pasareasca? acsinte...cine e, si nuiaua a cui era?
denizel spune:
Conchita, eu am ramas aceeasi, sa stii! Nu ma contrazic cu tine pentru ca te antipatizez. Dimpotriva! :-)
Am mai zis in capitolul trecut care este unica solutie in astfel de cazuri (vezi daca nu citesti tu, cu ochisorii tai? :-))))) ()
Unica solutie pentru un baietel caruia ii trece prin minte sa strice cuibul unor randunici este educatia data de parinti (explicatii peste explicatii, rabdare si dragoste), nu educatia religioasa (care nici macar religioasa nu e, sa fim seriosi -vorbesc strict de exemplul pus in discutie).
Daca asa prevenim criminalitatea si cruzimea, speriind lumea cu bau-bau care ti-o trage in moalele capului, pierde toata lumea.
Uite din cauza unei astfel de educatii religioase isi ridica unii pumnii catre cer si urasc pe Dumnezeu fiindca 'tace' cand e razboi, nu? :-)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Ortansaquote:
.. pai in lumea reala, nu aia de basm de ora de religie, i-ar fi dat tac'su roman o mama de bataie sora cu moartea. asta, daca ar fi avut morala. :-D iar tatal american l-ar fi dus la psiholog.
eu cred ca tac-su roman da bataie pentru chestii mult mai importante,nu pen'ca strica cuibul de randunici ,care oricum se gainatau pe prispa lui:-D
I've gt you under my skin
ai dreptate, tac'su l-ar insoti pe pusti si i-ar arata cum sa traga cu prastia. taman ce-am citit interviul cu andrei gheorghe, ala si-ar bate pruncul (="shit" facut la o erectie intamplatoare) pen'ca plange. si pe fie-sa de paispe ani ca are hormoni. oh, well, mi-am iesit din mana cu forumul asta, nu mai fac fata mainstreamului. :-))
Sabina spune:
si n-ai citit subiectul de la "parinti" cu mama "denaturate", LOL Conchito, am imbatranit amandoua:-))))
io sunt totusi de acord cu Denizelu ca nu-i normal sa prezinti pe Dumnezeu asa copiiilor, dar in Biblie scrie totusi ca Dumnezeu pedepseste pacatul (cezi doar Sodoma si Gomora spre exemplu)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
conchita spune:
quote:
Originally posted by denizel
Conchita, eu am ramas aceeasi, sa stii! Nu ma contrazic cu tine pentru ca te antipatizez. Dimpotriva! :-)
Am mai zis in capitolul trecut care este unica solutie in astfel de cazuri (vezi daca nu citesti tu, cu ochisorii tai? :-))))) ()
Unica solutie pentru un baietel caruia ii trece prin minte sa strice cuibul unor randunici este educatia data de parinti (explicatii peste explicatii, rabdare si dragoste), nu educatia religioasa (care nici macar religioasa nu e, sa fim seriosi -vorbesc strict de exemplul pus in discutie).
Daca asa prevenim criminalitatea si cruzimea, speriind lumea cu bau-bau care ti-o trage in moalele capului, pierde toata lumea.
Uite din cauza unei astfel de educatii religioase isi ridica unii pumnii catre cer si urasc pe Dumnezeu fiindca 'tace' cand e razboi, nu? :-)Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
nici nu mi-am inchipuit ca ma antipatizezi, de ce s-o luam personal acum? e doar o discutie de principiu - repet a treia oara. :-)) principiul lipsei de principii a cuiva care, repeeeeeet, eticheteaza o religie dupa o poveste pe care nici macar nu o pricepe. si mai eticheteaza si copiii religiosilor respectivi drept fanatici sau psiho pupu cu o nonsalanta demna de rasu'plansu. dar nu mai insist, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
in rest, despre irinuse, acsinte si ce-ai scris tu pe pagina x, repeeeeet, habar nu am, am citit doar la ce am raspuns, si anume mesajul de deschidere a topicului plus cateva raspunsuri de pe pag.1 si 2. suficient, zic eu.
Cl, muah. da' nu stau mult. :-))