Sezatoarea canadiana (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, noua ne face un prieten pe calculator, cu ajutorul unui asemenea unui CD cumparat si eu cred ca le face bine, ca tot ne-au dat bani. Dar acum, pentru anul asta, am o intrebare, ca poate prietenului nostru nu ii este clar unde sa le treaca. Ne-au dat chitante fiscale pentru declaratia de impozit de la patinaj si de la inot, ca cica anul acesta se deduc si acestea. Exista vreo linie anume unde trebuie trecute? Nu de alta, dar anul acesta chiar avem nevoie de toti banii la care avem dreptul, ca sintem multi tare!
Asta daca am inteles eu bine si tu te ocupi si cu asa ceva... ca am citit mai pe diagonala, sint rupta de oboseala, Lisandru dimineata a fost mai agitat, a miriit si e nervos, isi tot baga pumnuletul in gurita si si-l musca nevoie mare. Fetelor le-au iesit dupa 10 luni dintii, credeti ca e posibil sa-i iasa dintisorii la trei luni si jumatate!?! Apoi m-am dus pe la posta, banca, citeva cumparaturi, adus fetele acasa, hranit, facut lectii cu Agata, mers la patinaj cu Agata, venit, iar hranit si cu greu culcat... ca toti vor sa doarma cu mama. Si acum sint in brate cu Lisandru adormit, dar mi-e frica sa-l pun in patut, ca nu am nici o putere daca se mai trezeste...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza fetelor dragi din Canada
Am intrat repede-repede sa va salut. Nu am apucat sa va citesc pe-ndelete (doar pe diagonala :-))... dar sper ca reusesc sa recuperez in cursul sapt :-)
Va urez o primavara faina - care sa vina cat mai repede (intzeleg ca din-nou a dat un val de omat peste Canada :-() si multa-multa sanatate!
Multzumesc frumos si promit sa raspund tuturor celor care mi-au scris pe e-mail!
Va tzuck si fug la invatzat... ca in ultimele 6 zile nici nu m-am atins de sue :-) si acum tre' sa recuperez la greu!

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetele.

Eu acum am trimis invitatia pt tata. Am timis asa: invitatia semnata in fata notarului, copii dupa T4, scrisoare de la lucru, copii dupa cardurile de cetatenie.

Acum ma uit dupa bilete de avion. Daca stiti ceva de un zbor din Budapesta.... Era unul direct dar nu mai zboara pana in 26 mai. M-ati speriat cu analizele. Cam toti amicii si-au adus parintii si la nici unul nu le-au cerut analize medicale. Sper sa nu fie el "fericitul castigator".

Taxele- le facem noi pe internet. Daca nu ai firma e pacat sa dai bani aiurea. Plus ca pt cei cu venituri mici exista TAX Clinics. Deci daca aveti prieteni in situatia asta ( Rezidenti permanenti si cu castig de sub 30 000 pe an (pt 2) si sub 32 000 daca au un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
mai dar ce viteza aveti la scris.nu am intrat de ieri dimin. si s-au umplut deja 4 pagini.yoiiii!la voi e treaba serioasa nu gluma!
Nu am dezertat si nici nu am fugit ca magarul in ceata de pe dc.Pur si simplu am avut un proiect(vorba Simonei) de dus pana la capat si asta mi-a mancat luni bune de zile.Abia acum am reusit sa-mi intru in normal daca pot spune asa,abia acum de cateva sapt . sunt ceva mai relax
Si da,simona.am reusit.din vara ma "lupt".Mi-am deschis intr-un final gradinita acasa.sunt tare incantata de ceea ce fac din toate pct. de vedere chiar daca muncesc 8 ore pe zi la foc automat.Mi-a prins bine toata nebunia asta cu mutatul,varuitul,vopsitul,batutul de parchet(apropo asta l-am facut cans voi erati la 1000 de insule),amenajatul,etc pt ca am dat jos de pe mine ceva slaninutza si kg
In rest suntem bine,copii la fel,Maia cum ajunge de la scoala coboara imediat la mine la job si ma ajuta;face patinaj sincronizat,in febr. a fost la comptitie pe cluburi si au iesit pe locul 2.Robert face "Wii"pt ca hokeyul imi place mai mult mie si merge la arena numai de gura lui taicasu
asta-i.
tzuc.fug sa ma pregatesc.incepe o noua zi.tare-i greu cu ora asta noua

olga, zi ceva

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hihihi, n-am nimic de zis, numa' ma laud: azi ma duc la scirbici si, iaca, inca-s in fata computerului. Da' n-am timp sa bazaconizez, ca tre' sa ma fac bella si sa ma duc, nici macar nu stiu pe unde s-o iau, ca la interviuri m-am tot dus din alte directii :))

Ah! Incintator! Iar ninge afara!

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Simonna
Ah! Incintator! Iar ninge afara!

Pupici,
S.

That's the spirit!
Sa ai parte de o zi buna la noul servici!

ange, wow, ti-ai deschis gradinita! Ce curaj, felicitari! Cati copii ai in grija, ce varste au?

lorelaim, parca ai fost plecata in Romania, nu? Presupun ca te-ai intors? Impresii, povesti...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Simonna, daca erau doi, erau 4 in oglinda... si daca erau 4... era mare aglomeratie in oglinda.. si tot asa (asta-i din categoria vorbitul in dodii din pricina ninsorii care nu mai inceteaza).
Si tata in vizita si eu la emigrat ne-am crezut in pragul mortii din pricina plaminilor. Un medic binevoitor mi-a explicat odata ca aproape toata populatia Romaniei are nush ce la plamini (cicatrici de crestere sau ceva de genul asta), dar teoria mea e ca analizele se fac cu spaga (sau se fac de doua ori), pentru ca nu e posibil sa confunzi sfircurile cu pete pe plamini sau sa intrebi o femeie de 72 de ani cind a avut extrauterina..
ange, felicitari, asteptam povestile cind ai vreme!
Olga, am inteles ca Malevu' s-a desfiintat. Ai mei au avut de ales de facut rezervari prin Amsterdam, Paris sau Austria.. (n-am intrat in amanunte, ca sincer, daca pot sa nu-mi bat capul, aia fac).
Tot incerc sa-mi aduc aminte care era subiectul distractiv de dinainte de "distractia" cu vizele, dar nu reusesc.. si mai si tre sa ma car... mi se cam pune-n spate.. cred ca ce ma termina psihologic e ca e cam brambureala la firma asta la care lucrez da' la toti li se pare ca merge bine...

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor!

Nu vreau sa fiu panicara... dar uite ce am citit pe Yahoo News...

Public warned not to consume certain juices for toddlers that may contain arsenic

Wed Mar 12, 1:22 AM

By The Canadian Press

OTTAWA - The Canadian Food Inspection Agency and Loblaws Inc. have warned the public not to consume certain pear juices for toddlers that may be contaminated with arsenic.

The CFIA says in a news release that there have been no reported illnesses associated with the consumption of the products.

The two products listed in the warning are the one-litre President's Choice Organics

Pear Juice from Concentrate for Toddlers and the 128-millilitre Beech Nut Pear Juice from concentrate with Vitamin C added.

The products have been distributed across the country, the agency says.

Arsenic is a toxic heavy metal that may be carcinogenic and may pose developmental risks to children.

Loblaws Inc, has voluntarily recalled the affected products and the CFIA is monitoring the effectiveness of the recall, the release says.

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Buna fetelor, abia daca mai apuc si eu sa intru sa citesc ca atomicul meu nu ma lasa o clipa. Este la faza trantit tot, deschis toate usile si sertarele, catarat pe scaune, mese, canapele, etc, etc...Vorbeste toata ziua (in limba lui normal) si canta tot timpul, mai noi face ca masina de spalat (cand te anunta sa pui balsam sau cand termina de spalat)

Olga zbor direct Budapesta-Toronto este numai in lunile iunie, iulie si august ( am vazut pe situl malev ca incep din 26 mai). Noi am intrebat si pe la alte agentii si toti ne-au raspuns la fel...si sunt cam scumpe in perioada aia ca normal este sezon. Si noi am fi vrut sa mergem anul asta in tara dar nu stiu daca reusim.

Lorelaim poate ne povestesti si noua cum a afost in vacanta? Ce bine de tine ca stai mai aproape si nu zburati asa de mult. Cum s-a simtit Gabisor in Romania? In ce oras ati fost?

Denisa ce mai fac puiutii? Cum se mai simte Ema la gradinita? Dar juniorul, cat are? Pacat ca nu suntem mai aproape sa ne vedem si sa aive si Dennis cu cine sa se joace, ca in grupul nostru de prieteni numai fetite sunt. Mai ramane sa vedem daca presimtirile lui Yasmine se adeveresc.

Cristina vacanta placuta in continuare si ai grija de bebe.

Taote cele bune va doresc.

Selena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat doar sa spun salut, nu mai scriu pina la primavara, ca in afara ca m-am saturat de zapada nu am ce sa spun. Si cind ma gindesc ca altii deschid gradinita pe vremea asta! Felicitari, Ange!!!! Ma bucur ca ai reusit!
Simona, bafta in prima zi de munca la noul servici! Sa fie intr-un ceas bun si sa te simti bine in noul loc de munca!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput