dragi mamici si viitoare mamici, avand in vedere ca in curand o sa ma alatur voua, am o intrebarica cu al carei raspuns poate ma puteti ajuta...sunt in primul trimestru de sarcina si am facut printre acele analize de sange si pe cele pentru secretia vaginala la care am aflat rezultatul de curand, rezultat care ma cam nelinisteste: FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. FRECVENTE PMN. ABSENTI BACILI DODERLEIN. FLORA POLIMORFA CU PREPONDERENTA COCOBACILILOR GRAM NEGATIV CU ASPECT SUGESTIV DE FLORA ANAEROBA. ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS....ma poate ajuta cineva cu traducerea pana reusesc eu sa ajung la doctor sapt viit sa mi-l citesca?
Ai o infectie cu germeni anaerobi (cocobacili gram negativi)care ti-a distrus flora normala a vaginului reprezentata de bacilii Doderlein. Nu ai ciuperci (Candida) si nici Trichomonas, iar PMN (polimorfonucleate) in numar mare sunt de la infectie. Ar trebui sa te duci la doctor sapt asta sa ti-l citeasca si sa iti dea tratament mai ales ca esti in primul trimestru...
Te asteptam la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani. Acolo o sa gasesti raspunsuri la intrebari legate de sarcina, analize, etc.
Sarcina usoara si bebic sanatos!
Cristina P 18+