Praid

Praid | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca ati fost, mergeti, la Praid si unde anume recomandati cazarea.
Sper sa nu fie reclama cu probleme, am gasit pe site ul cazare-praid.ro o groaza de oferte ... dar cum nu am fost ink pe acolo, astept sugestii.
Vom merge doo mamici cu doi copii cuminti :-)))

Multumesc pentru raspunsuri.

P.S. Am dar cautare, dar la subiectul vechi existent nu am gasit raspunsurile dorite.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu am fost cu copilul, din pacate nu pot sa-ti recomand cazare pentru ca noi am mers doar sambata dimineata, am intrat in salina pana la 12 dupa care am iesit si ne-am intors acasa. Am facut asta de cateva ori impreuna cu o colega si copilul ei, de fapt ne-am dus doar sa stea si copiii cateva ore si sa inspire aerul sarat, nu pentru ca ar avea nevoie, dar oricum rau nu le face.
Salina e amenajata foarte frumos, cu locuri de joaca pentru cei mici asa ca nu se plictisesc acolo.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Daria,

eu am fost de 2 ori de revelion la Praid si am stat in locuri diferite. Nu cred ca vei avea probleme cu cazarea...iar daca nu iti place te poti muta, sunt foarte multe pensiuni.

Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Sunt multe pensiuni in Praid, cel mai bine e sa te orientezi acolo in functie de ce iti place tie.
Noi am fost vara, in iulie, am stat doar doua zile, dar ne-am cazat in Sovata, nu ne-a placut ce am gasit liber in Praid. Probabil pentru ca era foarte multa lume, nu stiu cum e primavara.
In salina e ok pentru copii - locuri de joaca, leagane, nisip etc. - chiar si pentru cei mari - internet, cafea.
Vacanta placuta!

Eld, mami de printesa si (33s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Si eu vreau sa merg la Praid, in aprilie, sau la inceputul lui mai, sper sa gasim mai multe locuri de cazare decat vara. Nici eu nu am mai fost niciodata asa ca urmaresc cu interes subiectul. As vrea intr-un drum sa merg cu Maya si la zoo din Targul Mures care am auzit ca e grozava.
Pentru intrarea in salina, pentru tratament este necesara trimitere de la medicul de familie?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Vezi ca aveau un site - www.salinapraid.ro - unde gasesti informatii utile.
Daca ai bilet de trimitere de la medic pretul biletului este redus. Noi am intrat fara bilet de trimitere, am platit pretul intreg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Oare o fi deschisa salina in saptamina de paste si 1 mai?
Ce inseamna ca e reducere?Cine vede trimiterea de la medic?E valabila reducerea si pt adultul care insoteste copilul micut,4 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Exista un cabinet medical, unde trebuie sa mergi cu trimiterea respectiva. Si normal ar fi sa fie valabila reducerea, doar nu poate intra copilul singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi vom fi la Praid din 11 aprilie. Saptamana asta luam tgrimiterile de la doc de familie/pediatru. Sper sa nu inghetam de frig :-)
Ne vom caza la o pensiune, pret bun pt 2 camere+baie+bucatarie, 70 ron / noapte si mergem 3 copii si doo mamici :-)
Voi reveni cu detalii de acolo :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am ajuns.
La salina a fost foarte, foarte frumos.
Ne-am cazat la 3 km de Praid, excelent locul si proprietarii.
Copiii s-au simtit foarte bine, cele 4 ore treceau foarte repede, sper sa mergem inca o data prin septembrie.
Amn vazut mamici cu bbi mici in marsupiu si carucioare, deci se poate merge de la orice varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Daria, si noi vrem sa mergem cu copiii la Praid! Cat de curand. Imi poti spune, te rog, la ce pensiune ai stat? Se putea servi si micul dejun?
Aveau cumva si loc de joaca in curte? Cineva imi recomandase sa stau mai degraba la Corund sau la Sovata, ca ar fi mai bune conditiile, o fi adevarat?

Mergi la inceput