Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, sarut-mana pt raspuns...o sa-i spun mamei, ca se agita in seara asta ca va trebui sa faca insulina, ca ea are diabet ereditar...eu ii explicam ca cel ereditar se manifesta inca din copilarie sau tinerete, asta care il are ea este dobandit....uffff. pe mine m-a terorizat toata viata ca daca mostenesc diabetul de la bunicul meu, acum a inceput iar, ca daca fac si eu diabet sau alex??? i-am zis sa se calmeze si sa inceteze, ca eu oricum sunt la polul opus, cu glicemia:))

cat despre subiectul de la generale, prevad eu ca va ajunge curand al zona zoster...., ma enerveaza acuzatiile!!! chiara cum mi-am editat mesajul, ca mi-am adus aminte ca m-a facut una cinica:))) cunosti, nu cunosti omul, da-i cu acuza!!! si mi s-a parut tare suspecta interventia acelei "tipe de bine"....hmmmm. cat despre astfel de emisiuni, v-am mai zis eu ce parere am despre "cultura" promovata de posturile tv, nu ma refer aici la discovery, zone sau animal...ma refer la vulturii astia hrapareti, care profita de oameni, exact ca si conquistadorii cu indienii, de le ofereau margele de sticla contra aurului!!! la faza asta vad negru! am povestit acolo ca ma apelase si pe mine, acum cativa ani, mandra aia de augusta nu stiu cum....dar i-am "intors" eu directia rapid:)))

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ce ziceti voi aici fetelor?
Unde e sb asta cu polemici,ca nu mai stiu??

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

exact, Ariel...vezi ca am mai scris si eu in pag din spate!...A, si stii ce ma scoate din minti? sunt niste tanti care par a locui prin alte tari, dupa cum scrie la profilul lor, dar isi dau cu parerea despre ce si cum e aici, desi se vede ca nu mai au prea mult contact cu Ro...cum a fost tipa care zicea de filmarile proaste care se fac la nunti si botezuri in Ro, pai dak ii arat DVD-urile de la nunta mea, o fac sa le manance!..la nunta mea a filamt tot un cameraman de la o anume televiziune, dci la fel de profi, inclusiv montajul!...tipa crede ca am ramas pe vremea lu' Ceasca, tara de mana a treia...cat m-am abtinut sa nu-i intorc cateva...

Gata, acum chiar fug la randunoi!!noapte minunata sa aveti!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Fetelor sunt supi ca am o iritatie la un ochi,nu e rosu dar ma ustura in interior.Cred ca m-am scarpinat cu mana murdara..Ce sa fac??????

Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Fetelor,v-ati culcat toate?????

Mergi la inceput

stela, nu stiu ce sa-ti raspund...ai ser fiziologic in casa? incearca sa faci spalaturi oculare cu o pipeta/seringa....

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

of,ariel,n-am..alt leac babesc nu stii??
Sa fac ceai?

Mergi la inceput

stiu ca ceaiul de albastrele este bun pt ochi, dar ma indoiesc ca ai prin casa....mai era varianta cu ceaiul de musetel...despre care am citit pareri pro si contra...acum ma gandesc eu ca zeci de ani a fost bun, si de vreo 2-3 ani a devenit rau...nu stiu ce sa zic...da un google, poate gasesti ceva....eu foloseam pt pleoape inflamate unguent oftalmic si cu fluocinolon, chiar ma sfatuiam cu naty despre asta la "inceputurile" noastre:)), dar nu stiu ce efect are la varsta asta a sarcinii asupra copilului...eu cand m-am dat nu stiam 100% ca sunt gravi....
aaaa, alifie de galbenele am mai incercat in sarcina! e inofensiva si buna:))) ia vezi daca merge, macar pana maine, pana poti vorbi cu dr.

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, bineinteles ca la ore mici.
Am intarziat cu postarea fiindca, dupa de am fost la doctor, am dat o fuga si prin Cora, si ne-am lungit la cumparaturi, apoi pana am citit din urma, iata ca s-a facut de ora 1.
Intai sa va zic ca bebelina mea are 2,229 kg, a recuperat, nu mai e mai mica cu 3 zile, cum imi zisese data trecuta. Totul e OK.
Acum, inca o chestie, in Cora, daca ai card de fidelitate (daca nu ai, iti poti face pe loc, nu costa nimic), mamicile de bebelusi si gravidutzele primesc un cadou pentru bebe. O chestie simbolica, dar merita.
Am luat si eu suzeta care se inchide singura cand cade, de la farmacia HelpNet din Cora, la reducere, cu 8,8 RON, desi eu am zis ca nu as invata-o pe bebe cu suzeta.

Si acum, scrisorica:
Ana, foarte frumoasa camera lu' bebe!
Felicitari, Pucca, pentru semnatura!
Nicoleta, si camera lui Stefanel e superba!
Gecko, nu e apropae nici o diferenta intre ce ai fost si ce-ai ajuns, esti o gravidutza tare supla. Bravo!
Zozeee, bine ai revenit la ciripeala cu noi, ti-am vazut bebele Mihai blondut, e frumusel foc! Ooo, ti-ai recapatat siloieta sau mai ai?
Naty, se apropie venirea Iuliei acasica, 70 de grame va mai despart! Super ca papa singura, n-o sa mai ai nici o grija!
Adriutza, imi pare rau ca ai probleme cu sanii, nu stiu ce sa-ti zic, sper sa treaca repede!
Nico, cred ca tebuia sa fii deja in prenatal!
Luny, te pregatesti, te pregatesti? Lasa-le, mamico, pe altele sa se ambaleze, tu n-ai nevoie de stres acu' pe ultima suta. Tu ai spus ce aveai de spus, cine a avut minte sa inteleaga, a inteles, cine nu, nu!
Magdalena, sa-ti traiasca nepotica, iar fata sa se recupereze repede.
Maama, 30 de ore, nasol! Dar ce medic a lasat-o sa se chinuie in halul asta? Vedeti, fetelor, de-aia nu-mi vine sa nasc la stat, desi azi m-am simitit oleaca vinovata ca-l parasesc pe Tutunaru, dar primeaza comfortul meu si al lui bebe.
Mihutza, la botez nu are importanta daca nasii sunt cununti religios, doar la cununie. Pot fi si necasatoriti.

si toate celelate randunici nenominalizate, fara exceptie, printre care Lyvy (spor la contractii), Kya, Papacios, Sovi, Ursuleata, Bubu, Gudinde, GianiButucica, Simo27, Simonette, Olgutzica, Stelutza (dragutze achizitii), Cory, Violeta, Clau, Deea, Clabuc, Ariel, Pidana, si nu mai stiu ca e tarziu si ma incearca nani!
Noapte buna!
A, m-am portocalit, ati vazut?

Cristina33+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

o scrisorica scurta si ma bag la nani ca m-am trezit cu noaptea-n cap azi.

am fost la eco si m-am intalnit si eu cu puiutul dupa aproape 18 sapt. totul pare bine si la locul lui. mai greu cu masuratorile ca nu mai incape pe ecran. inca mai are smochinele...nu i-au cazut asa ca ramane Patrick spre usurarea mea. avem o mica problema cu hainele achizitionate. ca deja se anunta 3200g greutate si are o fatzuca tare bucalata asa ca vad ca e mai rau ca fat frumos....creste cu aer ca eu una nu prea i-am dat de mancare.
seamna cu tata...adica e mic la stat...mare la sfat...dar daca l-am iubit pe taicasu atunci cu siguranta ca il voi iubi si pe bb. singura problema e ca aici in australia haine de adulti mici de statura nu prea gasesti...sotul se mai aprovizioneaza de la raionul de haine pt copii de gimnaziu...totusi destul de greu sa mergi la lucru cu camasa cu spiderman.
apropo, s-a mai decalat data nasterii...1 aprilie...ziua pacalelilor. ma intreb cum ii voi putea anunta pe cei din tara ca am nascut...ca nimeni nu ma va crede.

legat de poze...eu nu am zis ca sunt grasa...am luat 12 kile pe sarcina si inca sunt multumita...am spus doar ca nu sunt de pus pe podium. adica una e sa ai ochii soviei sau prezentarea stelei ca sa nu mai zic de picioarele lunyii si alta e sa fii un baietoi cu tzatze.

gata...la nani.

spor la nascari....ai auzit lyvy?

Mergi la inceput