Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)
Raspunsuri - Pagina 10
lyvy spune:
De la 5.40 tot sangerez, e cantitate destul de mare, dar inchis la culoare, am si ceva dureri, dar continue si difuze, am sunat-o pe vara-mea, mi-a zis sa mai stau pana apar durerile dupa ceas.
Nici nu mai stiu ce sa fac!!!!
Livi +40+5 zileIris Miruna
Pozele mele
Dana_Singh spune:
pup stolul somnoros
Eu n-ammai aparut cu partea a doua a cearsafului, de 2 zile ma simt rau de tot. Am varsat, ceea ce n-am facut pina acum si am contractii la greu, nedureroase dar nu ma lasa deloc, plus ca ma doare spatele rau.
mi-e frica sa nu nasc , nu mi-a curs nimic, nici un dop dar habar n-am daca e normal sa ma simt as sau nu
am pus pozici noi cu hainute, camera bebe si burtoi
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu ceva info de starea asta....nu pot sa dorm , sa respir
Dana 33 cu Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
Dana_Singh spune:
Lyvyyyyy vine bebeeee
HAI LYVY !!!
HAI BARZA !!!!!
daca nu te mai prind cind pleci la spital......nasptere super sup-er usoara mai ceva ca de vis si bebe sa fie roz pufos si papacios
lyvy spune:
Dana, merci mult de incurajari , mi-e o frica!!!!!!
Livi +40+6 zileIris Miruna
Pozele mele
Dana_Singh spune:
oooffff mai mami, imi imaginez dar o sa fie bine si o vei avea pe Iris in bratzuca si o sa uiti toti.
Si sti tu vb aia...curaj gaina ca te tai !!!
Am eu emotii pt tine dar ma rog sa fie cit mai scurta si fara probleme
gecko spune:
eu incep sa innebunesc. LYVY, a sangera timp de o ora, atunci cand esti la termen, NU este normal. ma refer la sangerare, nu la 3 firisoare maronii pe hartia de toaleta. daca crezi ca vara ta prin telefon poate sa excluda o dezlipire de placenta atunci stai si asteapta acasa. Dar, pentru prima data, eu te-as sfatui sa te urci in masina si sa mergi la spital. NU astepta contractiile. si capul sus, si incredere in fortele tale, caci asa cum ai dus sarcina asta fiind f activa, asa ai sa te intorci acasa vesela peste cateva zile cu printzesuca in brate.
mihutza11 spune:
Lyvy, eu nu ma pricep da as urma sfatul lui Gecko!
si hai cu bebe!!
Dana am vazut poze frumoase...si camera e tare dragutza!
Mihaela 38+ cu Andra
AMR 2 saptamani cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lyvy spune:
Gecko, hai ma nu ma speria, ca si asa is varza!!!
Am facut dusul, am mai asteptat, durerile sunt la fel!!!Pe la 9 merg la spital.
Dar la dezlipire de placenta sangele nu tre sa fie rosu?
Livi +40+6 zileIris Miruna
Pozele mele
ririan spune:
Fetelor ..cred ca am ratat majoretele..si eu am vrut majorete,tocmai am nascut vineri la ora 10 la 38 de saptamani un baietel de 3.400 si 51 de cm apgar 9...va iubesc pe toate si o sa revin..acu,m merg sa dau papica,ieri ne-am intors acasa si incercam sa ne acomodam
mami_papatot spune:
Buna dimi!
Ririan, ce bine sa auzim de bine! Sa-ti traiasca bebe, sa fie sanatos si voinic si mai ales papacios ca ai vazut ca urarea asta e de mare folos!Pupici multi si dulci foc!
Si daca duci dorul majoretelor, uite, iti bag eu cateva pentru recuperare rapida!
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA