Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu ma uit la film, 'the brave one' cica e tare!..sa vedem, pove dupa!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

luny..semne ceva?
Raluca,buna cartea,intr-adevar,dar datele privind lunile de sarcna sunt eronate,ai vazut?Asta m-a cam enervat si in ultimul timp nu am mai servit..bagam galeria?
Mamma mia bubule,ce grasun!!!Felicitari pt asa vesti!
Naty,Iulia e tare!

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, ce tare-i Iulia, imediat iti da lectii!!!Super bengoasa!!

Livi +40+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

O simt miscand pe fata tot mai jos si tot mai ciudat!!!
Dupa povestile de pe alte forumuri, ar urma sa nasc azi, maine, ma intreb oare asa o fi, ca deja trec prin prea multe stari contradictorii, teama , nerabdare, neliniste, bucurie...

Pozele mele

Mergi la inceput

Durerile de burtica m-au lasat, nici nu stiu ce sa mai cred, ma duc in patuc la Tv, azi toate ziua m-am agitat si-om mai vedea ce va fi.
Va tin la curent!!!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Magdalena67, in primul rand sa-ti traiasca nepotica!! In al doilea rand stai linistita, bosa apare datorita travaliului lung si, posibil, unui canal vaginal stramt; capul moale al copilului se deformeaza. TRECE! Doamne, dar 30 de ore de travaliu, sarmana...Asta pt ca nu s-au bagat la cezariana de teama, nu?
Da, mai fetelor, ziceti voi daca nu e tare fiica-mea! In curand mananca cu cutit si furculita si-si pune si servetul in poala!
Lyvy, "she's coming!" (barza cu Iris in cioc)
Bubule, sa traiasca mititelul, in casuta noua stralucitoare!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

iti multumesc tare mult ptr raspuns, ptr ca eram deja destul de speriata.Da, intradevar ia fost frica medicului sa se bage la cezariana, dar a durat atat de mult datorita lui, asta este alta poveste pe care am sa incerc sa o povestesc altadata, ptr a stii toate fetele de aici care isi doresc cu ardoare acesti copii de cine si poate cum sa se fereasca de astfel de medici.Ceea ce i sa intamplat acestei fete este inuman.
sa iti traiasca fetita si sa va bucurari de ea

Mergi la inceput

Magdalena, dar chiar sa povestesti; la subiecte de genul "Medici de care sa te feresti" se debiteaza si multe prostii, dar in cazul fiicei tale, stii bine, deja eram nemultumita de ce povesteai, fara a avea habar despre ce medic e vorba. Un travaliu de 30 de ore...bine ca s-a sfarsit cu bine, ca drept sa zic e cam la limita crimei...Trebuie stiut!

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am aparut si eu... dupa ce azi noapte pe la 4 m-am trezit si efectiv nu mai aveam somn (si vreo ora am stat cu ochii in tavan)...eu ca eu dar nici randunoiul si uite asa am mancat ceva ca intre timp ni se facuse foame si ne-am mai uitat la tv si intr-un final am adormit .. ma enerveaza ca ciua am momente cand efectiv mi se inchid ochii, iar noaptea cand ma bag in pat ia-l pe Mos Ene de unde nu-i...

Varuna mi-au placut desenele
Gecko bv mamicule ca recuperezi asa si trebuie.. si apropo de flori... nici eu in Ro nu am avut grija de ele, dar nu stiu de ce de la o vreme asa imi vine si mie sa am o sumedenie de flori aici... cine sa ma inteleaga? cred ca instictul matern isi spune cuvantul.. mai stii? asa... si incantata de cunostinta! mai, tot slabutza ai ramas degeaba zici tu!
Bravo Pucca! mult a fost putin a ramas!
Nicoleta super dormitorul! si ce de jocurele am vazut acolo!

Lyvy hai ca iese dopul!! BV!!
GO LYVY GO!!!

Elaa mamicule! te pupic cu drag si dor! si puiutzul blondutz chiar ca zici ca e ingeras... m-am topit la poza unde doarme langa tati
Luny ia ca te apropii si tu!
Naty chiar ce putin mai e si vine Iulia acasa! Ce tare faza cu autoservirea
Pidana bine ca ai iesit din butoi!
Bubu bv de bebe grasan!

acum am si eu o intrebare: are ceva daca nasii copilului nu sunt cununati in biserica?

asta una la mana... si doi... vreau sa spun ca incep si eu sa simt mai des BH, cred... pt ca nu ma dor, doar ca se intareste toata burtik... si ca si Laly ma intrebam si eu cum stiu care sunt BH si care sunt contractii de nastere... plus ca daca merg sau stau in picioare efectiv simt cum ma apasa burta in jos... si ca sa mai zic ca azi noapte dupa episodul de insomnie am visat ca am nascut... alte semnale nu am decat astea... dar cred ca sunt destul de pregatitoare, nu?

Cam asta ar fi pt moment!
icei la stol!

Mihaela 38+ cu Andra
AMR 2 saptamani cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Nu, Mihu, BH sunt expresia adaptarii uterului la "ce-l asteapta", se antreneaza; daca ai avea crampe sau dureri de spate, ar fi mai alarmant-vorba vine, ca tu esti deja avansata.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput