Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)
Raspunsuri - Pagina 19
ariel_7000 spune:
m-am intors si eu de la plimbareala...e superb in parc. au inceput sa infruzeasca salciile si am vazut deja un pomisor inflorit!!! mie imi vine sa-mi iau zborul de bucurie cand intra primavara in sat:))
merci de aprecieri...ati vazut ce burtoi uriash am facut!!! de cand ne-am apucat de renovat nu am mai avut oglinda mare...si cand m-am vazut in poze am facut un mare woooooooow!!!! dar o iubesc, o ador pe burtica asta:) cred ca-mi va fi tare dor de ea, mai e asa de putin si o sa ne luam la revedere...
sovi, tare de tot "dansul berzei"....acum trebuie sa invatam miscarile, ca atunci cand ne vine termenul sa-l executam si noi cum trebuie:))
lyvy, luny, sa va vad in dansul berzei!
naty si mie mi se pare ciudata atata sangerare doar de la col...am sangerat si eude la col, dar doar 1 singura picatura!!
zoze, am vrut sa zic "copil de aur"...dar mi s-a parut ca suna ceva in genul "copilu' minune" si nu am vrut asta:))) asa ca i-am zis "copilul auriu"...seamana cu un cupidon micut, suflat in praf de aur...nu are numai parul auriu, ci si pielea, parca e de miere....mmmmm, parca-i simt mirosul de bebe dulce:)
stela, ma bucur ca ti-a trecut ochiul. cu ce ai dat pan' la urma? nici eu nu ma pot epila cu ceara...inainte ma faceam cu aparatul, acum cu lama :((
moooooor de somn.iar??? de ce atata somn? ca m-am trezit la 11!!! parca sunt sugar:)
alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Amina_Marina spune:
quote:
naty si mie mi se pare ciudata atata sangerare doar de la col...am sangerat si eude la col, dar doar 1 singura picatura!!
Asa am patit eu cu fi-miu, cu toate ca nu era sa nasc dar m-au oprit la spital pentru ca sangeram(putin), mi-au bagat perfuzii ( pentru ce nu stiu) si ma tot curatau in vagin ca sa nu intre microbi la bebe, cica..
O femeie care deja sangereaza trebuie oprita la spital, cel putin asa e aici la mine, pe insula asta a lu` zama de peste si orez, probabil ca-n Romania o fi altfel.
un burtoi de 34+ cu Mademoiselle.
mami_papatot spune:
stela, stai tu fara grija ca si eu o sa mor de durere cu epilatul cu ceara...dar am facut niste iritatii oribile ultima adata de la lama si nu mai vreau ... cel putin acum, cand o sa am si alte taieturi si usturimi pe acolo...
ariel, crezi tu ca o sa ducem dorul burticii? ca mie deja mi-e groaza cand vine vba sa ma trezesc noapte si sa ma duc la baie...sau sa ma imbrac...sau sa ma ridic dupa canapea...sau sa....sau sa...
Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ariel_7000 spune:
amina, mi se pare corect ce zici tu...d-aia ma mir ca lyvy zicea ca vine diseara acasa, mai ales ca ea este la 40 + ....
in cazul meu, colul este inchis, deci nu e pericol sa intre nimic la bebe, iar eu am o rana pe col din nascare, care acum s-a gandit ca ar fi bine sa lase o picatura de sange, care sa ma fac asa tremur in chilotzei;))) dar daca dr. mea a zis ca e bine, atunci e bine:)))dar ingrijorarea a fost mare pana sa vada ea ce-i acolo...
la lyvy, e vb. de sangerare in toata regula si de ceva timp...dar poate totusi nu-i da drumu' acasa, poate vine bebe acum, ca tot e acolo:))
hai lyvy!!! hai iris!!!
fetelor, mi-am adus aminte de diana si de bogdanel.... atrecut cam o sapt. de cand ne-a dat diana vesti proaste...oare or fi mai bine??? DOAMNE AJUTA-L PE BOGDAN !!!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Amina_Marina spune:
Ariel, in cazul tau, da, cred ca nu este periculos , in schimb ai grija cind ajungi aproape de 40 de saptamani.
In cazul lui Lyvy nici mie nu mi se pare ceva normal sa-i dea drumul acasa, dar hai sa fim optimiste sa se speram ca va decurge totul normal. Si , sa dea Domnul asa sa fie.
un burtoi de 34+ cu Mademoiselle.
mstela spune:
Simo,felcitari inca o data pt grasan!!Ce mamica fericita esti tu!
Ariel,tare ciudata gravidenia asta,eu iau si atatea medicamente si cred ca si astea imi dau asa somnolenta.Si eu,daca nu suna ceasul la 11 pt pastila nici atunci nu ma trezeam...ha..ha.Am vazut burtoasa sexy si haioasa.
Aseara am constatat ca nu aveam nici ceai de musetel in casa,m-a apucat si sagetarea lui fofo,asa ca m-am supi,m-am culcat si cand m-am trezit la 11 am constatat ca nu ma mai doare ochiul...hihi..sper sa ramana asa.
Sovi,m-ai dat gata cu dansul berzei..Chiar dc nu era pt mine,n-am rezistat si m-am uitat.Sper sa nu aduca ghinion...
Acum vad mesajul de la lyvy..adik ea sta si se uita,in loc sa treaca la treaba??? Si cum zice ca vine pe forum diseara??
Mami,si eu abia astept sa scap de burtik...mai ales ca voi redeveni libera (in sensul ca ies si eu ca omul pana afara),dar voi deveni prizonierul Teodorei..ha..ha..
Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
gecko spune:
eu nu ma mai bag cu sangerarea asta....o fi avut doctorul lame in varful degetelor si a taiat-o la control. sau poate am eu alta notiune a sangerarii. oricum, vreau sa fie bine pentru ea si pitica.
amina de pe ce insula scrii mama?
am uitat sa va zic ca am si eu poze printate cu fatzuca de bebe. in sfarsit am ce pune in cartea bebelusului. ca restul pozelor erau cu tot felul de nume: roxana popescu, maricica vasalioara de nu mai stiam a cui este ecografia.
apropo, unde este ali_bia? naste pe ascuns? mai frate ca trebe sa va verifice omul zilnic.
ariel_7000 spune:
mamip si stela...si eu vreau sa scap de greutatile sarcinii, dar sa pun burtica undeva in dulap si cand mi se face dor de ea....sa mi-o pun pe mine:))
stela, f. bine ca ti-a trecut ochiul. evita si tu praful si curentul...ce usor de zis. la mine intra o tarana pe geam!!!
chiar, gecko, ce e cu ali??? am mai strigat si eu dupa ea acum vreo 2 zile si n-a dat niciun semn!!! vrem si noi poze cu mutrita de bebe shoparlitza!!! stii ce am gasit eu in hainutele lui alex? o salopeta dulce foc, care are pe ea crocodili, broaste si soparle:)))
TEODOR
POZE
gecko spune:
ma indoiesc ca pleaca acasa lyvy, cand a spus ca intra pe forum se referea la super desteptul mobil al sotului pe care il va folosi in spital.
oricum de nascare nu scapa.
midasnu spune:
Buna randunici, cand ziceam si eu ca intru in prenatal si stau mai mult pe forum.....m-am internat....diagnostic: col sters, am stat la perfuzii 2 zile si vreo 2 injectii, am mai avut inca 10 pt acasa. In maternitate n-a fost mare lucru, am suportat usor, dar mi-au iesit niste analize aiurea respectiv TGP-ul si m-a trimis doctora la BOLI INFECTIOASE, astia cum m-au prins, ce credeti? m-au intrenat, si abia ieri am iesit pe semnatura ca nu mai suportam acolo, eram izolata (cica ma tineau sub supraveghere) i rest nu mi-au facut tratament nimic! nici dusmanilor nu le doresc sa treaca prin ce-am trecut eu! si in final tot oscileaza TGP-ul asta (ei zic sa nu fie un fel de hepatita, eu nu cred ca nu am nici un fel de simptom, ma rog rezultatele cica vin mai greu)
o sa ma adaug si eu pe lista de la randunici si o sa sun/trimit sms cuiva sa va anunt ca am nascut, asta daca nu va deranjez prea tare!
acum am repaus la pat, azi ma duc la dr. de familie sa vedem ce mai zice si ea si sa-mi dea prenatal....
va pup randunicilor!
va admir ca sunteti curajoase si imi dati si mie curaj!
Elena 34+ cu
atat mai e