Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

ariel.Si asa e,de evitat praful si curentul.Si exact de astea am avut parte sambata cand am stat pe langa randunoi la facut curatenie.Cred ca de acolo mi s-a tras..Mamma mia ce junglos va fi Teo cu asa salopetica!
Si la Ali ma gandeam si eu,ce o fii cu ea?Nu are nime tel ei?Ce i-o mai fi facut socrela??

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

o fi mahmura ali, ca sambata asta parca incerca vinul adus de sot.

nu am cum pune poza ariel, ca e pe hartie...nu format electronic...si nu dispun de tehnici de scanare.

midashu bine ca ai scapat de spital. dar cat e GPTul ala de a trebuit sa fii izolata? hai ca mai ai putin si va fi super matur bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

pai a fost 509 in maternitate, la boli infectioase 300 si ceva si pest e4 zile tot la boli infectioase a crescut la 400 si..

ma tineau izolata sa nu iau eu vreo boala de la ceilalti, ca acolo sunt tot felul de bolnavi contagiosi, daca erau sanatosi la cap nici nu ma primeau acolo!

Elena 34+ cu

atat mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Care mai sunteti pe aici?
Hai fetelor sa ne mutam pe RAMURICA NOUA

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput