Oltence-poftiti la povestit!(25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

doar eu am mai ramas pe-aici?Ati plecat toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

CAMELIA-tu si eu din cėte se vede am mai ramas,oare ce se ėntėmpla cu restul oltencelor ,sėnt suparate , ocupate sau plctisite de campania electorala si nu prea mai stau ėn casa?

Fetelor dati semne de viata ca altfel sėntem preocupate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!
Mi-e si jena ca n-am scris de atata timp, din pacate, nu sunt singura absenta, fetelor, ce e cu voi?! Hai, la treaba, ce oltence suntem noi atat de tacute?!
Eu am fost zilele trecute la ecograf si dr m-a asigurat 100% ca bb e fetita, asa ca se pare ca pe langa un exemplar nazdravan, vom avea si o fetita cu codite. Nu mai pot de drag!

Va pup pe toate si pe toti!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Salutare!
Andreea,bine ai revenit pe la noi,se pare ca oltencele noastre nu mai sunt asa active cum erau candva...!Felicitari inca odata pt. bblina...acum stiti sigur ca Darius va avea o surioara!Sarcina usoara iti doresc...!

Mergi la inceput

Hellooo...mai e cineva pe aici?
Si eu am intrat sa fac cinste ca mi-am luat permisul de conducere ...cu cine pot sa chefuiesc?

Mergi la inceput

FELICITARI!De sarbatorit cred ca numai cu mine,pe aici bate vėntul din cėte se vede,asa ca ėti urez sa-l stapėnesti cu placere ,fara evenimente, amenzi,sau puncte luate.Daca tot veni vorba de permis ai putea sa-mi zici si mie cam ce mi-ar trebui pt. schimbarea permisului ,pt.ca al meu e expirat si cam cėt ar dura schimbarea?
Deci cum sarbatorim cu alcol sau fara? alege tu?
Oare fetele au plecat ėn vacanta de nu mai dau pe aici?Fetelor cel putin la petrecere veniti,nu mai fiti asa timide.
Mai am si eu o luna dupa care ėncep sa ma plimb dupa atėta munca,aici e destul de cald ėncėt de azi sėnt ėn concediu medical o saptamėna
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cami, felicitari!

Adu bautura, ca ne strangem noi usor-usor (sper)

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Scot canapeaua ori ba?
Neah, ca ma iertati voi. Umblu brambura de colo colo si nu fac niika. Dar cred ca va e cunoscut modelul asta.
Clara, bine ati venit. Bunica mea sta pe Prelungirea Brestei iar eu frecvent mergeam la Breasta sa culeg viorele si tamaioare. Mi-e dor de vremurile alea.
Eu sunt in vacanta. tata a plecat pe 12 iunie, iar de atunci vad ca ma descurc bine cu piticii. Eva a inceput gradinita. Cat castig eu pe luna nu imi ajunge sa platesc gradinita LOOOOL. Dar am zis ca facem un efort financiar pana cand vine mama in august ca sa imi pastrez serviciul pentru cat oi mai putea. Si atunci, in august, o scoatem pe Eva de la gradi.
In rest, vremea pe aici e bunuta, nu caldurile infernale din Ro, taman buna de o piscinuta, stat in fata casei si supravegheat plozii si chiar un mic bronzol ca nu strica.
Planuisem sa imi iau in vara un curs, ba chiar l-am si platit, iar sotul mi-a taiat cam trei sferturi din avant cand mi-a spus ca vara asta va avea foarte mult de lucru la serviciu si va trebui sa stea peste program ca lucreaza la un proiect pentru nemti. Si uite ca dupa ce eram eu indoita daca fac fata cu copii, casa si curs ma vazui nevoita sa renunt. Nu e bai ca nu sunt in graba sa termin scoala. La prognosticurile lor as termina-o in 2012. Si acum nu regret un minutel ca am renuntat la curs pentru ca ma simt nemaipomenit cu copiii acasa. Ei merg de doua ori pe sapt. la gradinita, si in aceleasi zile eu merg la serviciu iar lunea, miercurea si vinerea stam acasa si avem tot felul de activitati.
We asta este 4 iulie si stam pe acasa ca s-a scumpit benzina usturator de tare (nu ca in Ro ), dar planuim iesiri pe ici pe colo.
Azi mi-am propus sa fac supa crema de broccoli, limba cu sos alb, sa calc si sa fac curat. E deja ora doua si nu facui nimica. Ca va spusei ca umblu brambura si nu imi vine sa ma apuc de nimica.
Poate invigoram oleaca subiectul ca eu nu am mai scris ca nu l-am mai gasit pe prima pagina. Si cum lenea e cucoana mare ...
Pup oltencutele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Salutare fetelor si multumesc pt. urari...!Deci haideti sa chefuim ca vad ca ne-am mai adunat cateva...
Marumiha,iata ce iti trebuie pt. schimbarea permisului:
Documente necesare:
In cazul preschimbarii permisului auto ai nevoie de cartea de identitate (atat original cat si o copie), o fisa completata personal, permisul pe care doresti sa il inlocuiesti si dovada achitarii taxelor prevazute de lege.
Pentru a substitui permisul auto va trebui sa platesti o taxa de 46,5 lei la oricare dintre sediile CEC.
In cazul in care soliciti schimbarea permisului din cauza expirarii valabilitatii administrative,ai nevoie si de o fisa medicala tip, din care sa rezulte ca esti apt pentru a conduce autovehicule.
Nu stiu exact in cat timp ti se va elibera noul permis,banuiesc ca nu mai mult de 24 ore,eu dupa ce am luat examenul am primit permisul a doua zi.
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Camelia,ėti multumesc f.mult.

Mergi la inceput