Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 7
bertha spune:
Hristos a inviat!
Pupici tuturor si scuze pt absenta nemotivata. Sa spun ca n-am avut timp, nu stiu daca ma mai credeti
Noi suntem bine, am fost la Craiova de Paste unde am gasit un copil ff rasfatat, aceste zile au fost un razboi permanent, aproape ca nu ne-a priit niciunuia, nici noua, nici lui. Trebuie sa gasim o solutie, ca asa nu se mai poate.
Bebelacul e bine, maine merg din nou la dr, abia astept sa vad ce-mi mai spune.
Bun venit fetelor mai noi, haideti, povestiti voi mai multe, sa ne mai invioram!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Shose spune:
Cristos a Inviat fetelor!!!
Intru sa va spun ca suntem bine, sa ne vedetzi in pozicile de la semnatura. Ne descurcam greu ca...s'a schimbat viatza cu totul. E mai greu acum, dar mult mai frumos.
Imi pare rau sa aud de Zoze ca a avut probleme. Fir'ar sa fie de fire...nici mie nu mi'a tolerat corpul unul...dar am scapat mai usor se pare. Problema e ca bb e ok si sanatos. Le trimit la amandoi si sa stie ca am cautat'o si la odiseea ei si ...nimik. Intrasem la idei.
Ce fac restul fetelor?
, si imbratisari la toate.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
camelia72 spune:
Hristos a Inviat!
Shose,dulcica foc printesica ta...sa creasca mare si sanatoasa!
Andreea,si Mihaita e un rasfatat si un mic dictator, cred ca doar la gradi se mai cuminteste,vad ca asteapta cu nerabdare sa treaca aceasta minivacanta,sa inceapa gradinita...sper sa o tina tot asa!Ce v-a zis dr., Darius va avea "surior" sau surioara?Tu cum te simti cu sarcina,esti ok?
Un sfarsit de saptamana placut tuturor!
Sonietchka spune:
Salutare... din nou.. Marumiha, ai avut dreptate, suntem timide cele noi... E mai greu pana ne cunoasteti si pe noi... Dar nu ma las... Sa va spun ca m-am intors la servici si ca nu e o fericire. Ana mai mult doarme dimineata deci nu e marea cu sarea cat lipsesc dar oricum. Plus ca imi placea si mie leneveala de dimineata cu ea alaturi. Vin o data acasa s-o hranesc, pe la 11, si ne intelegem. In curand o s-o diversific si o sa fie mai usor... ca ramane "dadacul" (tata-mare) pe post de sef. Cam atat nou, exceptand ca eu de sarbatori acum, am rotunjit si mai tare inca-rotundele mele forme...
Va pupam,
Shose spune:
Camelia multumim de compliment
Sonietchka bine ai venit. Cum te descurci cu bb Sofia, ca vad ca suntem cu bblusii pe aproape...numai ca tu esti f curajoasa, ai inceput si munca.Bravo!
Ce fac fetele absente rau??Liana si Zozela?
Ce face mamacapra??? Cum e cu bb mik?
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Hai mai fetelor ca nu e posibil sa nu mai bagatzi capul pe aici deloc!!
Pe unde umblati?
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
marumiha spune:
ALOOOO ,pe unde sėnteti ,pe unde umblati ?
Shose -mi se pare ca am ramas numai noi pe aici ,eu din cėnd ėn cėnd mai arunc o privire dar ...nimic ...nici o noutate.Poate fetelor nu le mai place sa stea ėn casa ,au plecat la plimbare.
Eu de doua saptamėni am ėnceput sa merg la mare ,prima data am stat vreo trei ore pe plaje ėmbracata cu geaca pe mine pt.ca era destul de frig ,batea un vėnt destul de rece,a doua oara (duminica)ėnsa era atėt de frumos ca am stat toata ziua.
.
Va pup pe toate !
camelia72 spune:
Salutare,dragelor!
Sunt si eu pe-aci dar intru mai rarut,acum cu programul de plimbare cu copiii chiar stam mai putin in casa,a mai inceput si sesiunea...dar sa nu ma dati disparuta ca recuperez eu cumva...!
Pupici tuturor!
camelia72 spune:
Helloooo oltencelooor...!
Ce mai faceti dragelor,nu mai dati nici un semn de viata,am ramas singurica pe aici?
Liana,tu nu mai zici nimic,te asteptam cu vesti...!
Ati inceput sa faceti planuri de concediu,pe unde ne mai plimbam vara asta...veniti la povestit!
Va pup pe toate...!