Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia72 spune:
Salutare,oltencute!
Ce liniste-i pe aici,haide-ti sa va inveselesc putin...cititi mesajul furnicii catre Toparceanu:
Primavara.
Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierele.
- Ce faci, greierasule?
- Merg la un tenis cu baietii.
- Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare, ca nu stiu ce-ti fac!
- Da, da, bine....
Vara.
Furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o chitara sub brat.
- Ce faci, ma?
- Ma duc sa cant cu baietii in parc.
- Sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare.
Toamna.
Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, tot cu chitara sub brat.
- Ce faci, ma?
- Ma duc sa cant cu baietii in bar.
- Bine, ma, da' la munca nu vii pana la iarna?
Vine iarna.
Furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul.
- Ce faci, greierasule?
- Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes cu chitara.
- Bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu', Toparceanu, zi-i ca-mi bag picioarele in "Balada" lui.
Sa aveti o zi de greier !
gbutucica spune:
BBuna dimineatza!1
mma scuzati ca dau buzna, Stiti ceva de ZOZELA!!!
ne facem griji pt ea , daca o intilniti va rog sa-i spunet ca ne e dor de ea si de marele blond
multumesc
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
cllara78 spune:
Buna fetelor,eu abia am descoperit acest forum si mi se pare f interesant .Am doua mari pasiuni copiii si florile.De curand ne-am mutat din apartament la tara,mai exact in Breasta (am vazut ca discutati despre asta)
As vrea sa va rog un sfat:la ce liceu sa-mi dau baiatul?
camelia72 spune:
Clara,bine ai venit la oltence,in ce cartier locuiesti?Despre raspunsul la intrebarea ta cred ca ar trebui sa ne zici mai multe despre baiat,in ce clasa este,la ce scoala invata,ce materii ii plac,ce inclinatii are...etc.!Daca e pasionat de informatica,un liceu bun in acest domeniu este Odobleja sau Balcescu desi eu spre Balcescu am retineri,daca are inclinatii spre partea umana,cred ca Elena Cuza-i un liceu bun!
Ciuf,nu stiu daca mai intru in weekend,ii urez de acum printesei tale La Multi Ani,sa creasca mare,sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
marumiha spune:
Fetelor ,e atėta liniste pe aici ,ce se ėntėmpla cu voi?Sa fie vina sarbatorilor de Pasti sau astenia primaverii?Eu din cėnd ėn cėnd ma gėndesc la voi toate.
BUN VENIT-fetelor noi ,vad ca si ele sėnt cam...timide,au scris ceva si s-au oprit.
ZOZELA-bebe ce face ,nu mai dai nici un semn de viata?
LORENA-poate ai chef sa te opresti la o cafea ėn drum spre RO.
BERTHA-cum stai?iesti bine?
CAMELIA-m-ai facut sa rėd cu mesajul furnicii.
Si pt.ca lipsesc putine zile pėna la SF.PASTE as vrea sa va salut pe toate si sa va spun de pe acum SARBATORI FERICITE ATėT VOUA CėT SI FAMILIILOR VOASTRE,SANATATE SI MULTA FERICIRE![/b]SI O FLOARE PT.FIECARE
deeapui spune:
Reusesc si eu sa mai intru pe aici...noi suntem bine, o asteptam pe Bia, dar dupa Paste, sa ne tihneasca si noua.
Zoze e bine acum, a avut ceva probleme cu o suspiciune de suflu sistolic la cel mic, care din fericire s-a dovedit a fi alarma falsa(a ajuns cu el si pe la Bataiosu). Si ea a avut probleme cu firele de la operatie, a dat intr-o mega hemoragie din cauza ca a facut intoleranta la fire, le-a eliminat si acum a scapat. Nu am mai vorbit de cateva zile cu ea, o sa incerc s-o mai sun azi.
Va pup si o primavara frumoasa sa aveti in continuare..desi vad ca acum a venit ploaia.
Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
doibebei spune:
va pup dulce fete dragi si va doresc numai bine!
Paste fericit si lumina invierii sa va aduca in suflet doar fericire!..va spun de acum ca nu stiu cind mai intru ...
ma gindesc cu mare drag la voi toate!
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor. Am intrat sa va urez un Paste Fericit si cat mai multa lumina in case si suflete.
Ciuf, LA MULTI ANI Evei. Sper ca ne arati si noua poze de la aniversare!
Zoze, tin pumnii, ca la cate belele pari sa fi avut, vei avea nevoie.
Deea, mai sta pitica in burtica pana dupa pasti?! Nastere usoara!
Miha, cu placere as trece la o cafeluta dar nu coboram pana la voi... O luam prin Germania-Austria-Ungaria. Cu alta ocazie, daca ramane deschisa invitatia. Mercic de floricica!
Doris, sunteti mai bine?! Si noi am racit (eu cu cel mare). Am zacut efectiv 2 zile... groaznic.
Eu mai apar pe la sfarsitul lui mai.
Va pup pe toate!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
camelia72 spune:
Fetele,va dorim si noi un Paste Fericit alaturi de cei dragi iar lumina invierii sa va aduca in suflet liniste,sperante,intelepciune si multe,multe impliniri!
Ciuf,La multi ani!
deeapui spune:
Paste fericit !, fetelor, voua si celor dragi. Sa aveti sanatate si tot ce va doriti.
P.S. Se pare ca Bia a fost cuminte, mai asteapta pana dupa Paste
Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena