Paciente Dr. Irina Pacu

Paciente Dr. Irina Pacu | Autor: Butterfly1

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor ! Eu sunt pacienta a d-nei dr. Irina Pacu. Am ajuns la eu din intamplare acum 3 ani cand cautam o clinica bua pt o intrerupere de sarcina. A fost o perioada dificila deoarece psihicul meu era la pamant . M-a ajutat foarte mult si am reusit sa-mi revin binishor , chiar daca , si acum dupa trei ani am momente in care imi aduc aminte de acest lucru si inca mai plang uneori. Sa zicem acum sunt ok dar vreau sa va spun ca pentru mine a fost foarte importanta comunicarea cu dansa si chiar m-a ajutat. Am putut discuta foarte deschis si in plus telefonul ei era deschis pentru mine (si am inteles ca si pt alte paciente) la orice ora si oricand simteam ca e ceva in neregula cu mine. Ce sa mai....mi-a fost aprope ! Astept raspunsuri de la voi , argumente , etc. Va pup si vorbim !

Butterfly1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

Buna! Si eu am fost pacienta Dr. Pacu anul trecut cand mi-a facut o rezectie, aveam o rana pe col.... si se pare ca anul acesta acea rana a reaparut... a trebuit sa merg sa mi se faca o conizatie la Polizu, la Dr. Maior, nu zic ca Dr Pacu nu stie meserie... dar eu nu mai am incredere in ea ...m-am operat pe 4 martie iar pe 5 mi-a dat drumul acasa, ma simt foarte bine, am fost la control sambata si voi merge si miercuri, fac tratament momentan cu antibiotice si ovule intravaginal, apoi urmeaza 10 injectii de polidin... care am inteles ca nu sunt dureroase. Te pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Fetelor , chiar nu e nici o pacienta a dr Irina Pacu in acest forum ? Sunt unicataaaaa ???

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Bafta multa , sper sa fii ok ! Iti tin pumnii. Se pare ca si eu am o rana pe col si mi s-a cam facut frica de ce mi-ai povestit. Si eu am miercuri programare la ea. Sper sa nu patesc vreo nepatita......

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

quote:
Originally posted by Butterfly1

Bafta multa , sper sa fii ok ! Iti tin pumnii. Se pare ca si eu am o rana pe col si mi s-a cam facut frica de ce mi-ai povestit. Si eu am miercuri programare la ea. Sper sa nu patesc vreo nepatita......

Butterfly1

Buna Butterfly! Am fost miercuri la control sunt f. bine, asa mi-a zis doctorita mea!Ti-am zis ca eu am optat pt alt dr. caci nu mi se pare normal ca odata cauterizata cu ansa diatermica sa iti mai apara iar... rana in acelasi loc...sau poate ca nu sunt eu documentata f tare, nu stiu ce sa zic, oricum am mers la alt medic si ma simt f bine, dar nu am scapat de polin... trebuie sa-l fac pt ca sa nu mai am dureri la ciclu asa mari! Ai grija si mai consulta si alt medic... am inteles ca si dupa conizatie poti face copii, chiar daca se taie putin din col... eventual se poate face cerclaj si tot tii sarcina si o duci la capat!
Multa sanatate si sa nu-ti fie teama ca nu o sa te doara(mie mi-a facut anestezie totala)!
Mai am 5 saptamani si dupa aceea ne punem pe treaba...
,

Mergi la inceput