Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
luy spune:
Marunzika, Rox, eu nu pot decat sa spun ca Maria mea are aceleasi preferinte ca Yannisa si Andrei - singurul loc fara spini e in brate la mami, si nu stat pe loc, ci plimbat
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
slippers76 spune:
Maruntzika, stai asa si nu pleca. Mai bantui si eu pe aici. Pupam Yanissa. Sa stii ca si Vlad e din ce in ce mai solicitant. Cere atentie si iar atentie. Cate odata uita si se joaca singurel si cate juma' de ora. Daca ii trec insa din intamplare prin fata, se miorlaie instant. Si vrea in brateeee! Azi a fost chiar crunt, ca de dormit n-a prea dormit si a vrut doar in brate. Mi-a rupt spinarea. Si asa stau prost cu shalele... Dar azi a avut o scuza. Deh... vaccinul.
Luy, , cum le brodesti tu mereu pe toate...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
pfiuu.
"maltratatul" a sup[t pana la urma si s-a culcat.
iar domnu tigaie in cap e candid: pai eu nu vreau decat sa-ti atrag atentia...
multumesc de oferta generoasa, sunteti supoer dulci
Luy, ce mai face Maria? ce mai papa?
Marunziko, poate cerealele astea fac sete? fiind dulci? zic si io.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Ana, ai sa razi, dar te-am visat azi-noapte . Erai imbracata in verde si erai insotita de o alta fata din gashca ( da' nu-mi amintesc cine era )
Sabina spune:
Sllipsersina, nu mi-ai zis ce a spus dr voastra de diversificare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Marunzika spune:
Sabina pai cele 2 masuri de cereale puse in 210ml apa si 7 masuri de lapte nici nu cred ca se simt prea tare. Si Yannisa nu prea bea apa/ceai decat in joaca la "cioc", dar nu mereu.
Slippers pupam Vladutz vaccinat si rasfatat !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
luy spune:
Sabina, deocamdata Maria papa ddimineata mar cu completare laptic, ir la pranz i-am dat de 2 zile morcov fiert ( da' nu prea-i place )
Maine ii fierb si pastarnac si-i pun putin, desi mi-e ca o sa-l refuze instant.
Si o sa mai incerc o data cerealele, poate acum o sa am noroc, o sa i le dau si eu cu mar, cum face Sim.
magdaz spune:
Rodica, e dulce foc Darius.Ce suparat era cind l-ai asezat linga fetita in zapada...cred ca ii parea rau ca nu mai sta la tine in brate.De curozitate, pozele sunt facut cu sony ala? L-ai returnat pina la urma sau te-ai mai impacat cu el.
Ana, succes li ginere-meu sa suporte vaccinul cu bine. Nora-ta n-a avut nimic , nici acum la 6 luni. eu o prevenisem pe soacra-mea ca s-ar putea sa faac ceva febra, avizata de voi...dar nimic.
Eeeeee, si-acuma subiectzelul aminat de ieri...pai cum domne "dupa fete"..adica el umbla dupa altele?
Cu perimetrul de 45 cred ca le-ai mai linistit pe fetele cu problema asta...Erina o fi facut eco transfonatanelar?
Pentru:Maria de Tomasa, Stefania de Andruzza Mircea de Andries, , cu ocazia botezului.
si pentru Tomasa noastra draga si scumpa "la vedere", ca a fost ziua ei de martzishor si am ratat cu brio ocazia de a-i spune la multi ani "in direct", dar o strecor acuma urarea, pe linga botezul Mariei.
Gabitz 78, multa sanatate Elizei, si un pupic dulce sa se afca bine. Bronsiolita...brrr.
Nana, ma bucur tare de andrei ca mainca mai bine. E un erou mic, ai vazut ca s-a descurcat el si fara steroizi...Sa stii ca si Ana-Maria si-a tinut capul mai nesigur..chiar pina pe la 5 luni, ba chiar a vaut un episod in care statea cu el pleostit intr-o parte de ma speriasem...dar cred ca era prea greu pt muschisorii gitului.bine, nu zic ca nu-l tinea deloc, dar era mai "blegutza" eu zic sa stai linistita ca si asa a recuperat f bine andrei si se descurca de minune, - o sa vina si coordonarea asta cu gitul.
Papanash, tu esti sigura ca andreiutzu tau e nascut la odiseea asta? nu-mi vine-a crede ochilor ca se ridica si sta in picioare. Barem de era nascut in august sau inj septembrie la inceput....e paranormal de-a dreptul.am ramas afis.
ah, am ajuns la punctul la care Vlad face febra...
Marunzika spune:
Luy pai cred ca s-au vorbit bebeii nostri!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
luy spune:
S-a trezit printesa
Am fugit ! Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si un pupic special pt Stefan !